ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 7

• 34 690
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Ruse, Bulgaria
Резюме на 63. Епизод

Новината за отвличането на Акшън ще падне като жив въглен в Чукур. Кочовалъ нямат сили, за да се справят с още една загуба и ще мобилизират всички, за да я намерят. Аличо стъпка по стъпка ще се доближава до Акшън, благодарение на следата оставена от човекът с пръстена. В това време Вартолу Салих ще започне борба със Саваш, който се опитва да прави бизнес в Чукур според собствените си правила. Конфронтацията между двете страни ще стане причина да се появи нов враг на Кочовалъ. Ямач научава, че Юджел е човекът с пръстена и е разтърсен от този факт. Заедно с Ямач едно неочаквано и изненадващо име ще се изправи лице в лице с Юджел.

# 586
Скрит текст:
Резюме на 63. Епизод

Новината за отвличането на Акшън ще падне като жив въглен в Чукур. Кочовалъ нямат сили, за да се справят с още една загуба и ще мобилизират всички, за да я намерят. Аличо стъпка по стъпка ще се доближава до Акшън, благодарение на следата оставена от човекът с пръстена. В това време Вартолу Салих ще започне борба със Саваш, който се опитва да прави бизнес в Чукур според собствените си правила. Конфронтацията между двете страни ще стане причина да се появи нов враг на Кочовалъ. Ямач научава, че Юджел е човекът с пръстена и е разтърсен от този факт.
Заедно с Ямач едно неочаквано и изненадващо име ще се изправи лице в лице с Юджел.[/b]

Ентересан?!

# 587
# 588
  • Чужбина
Имам деча ву!

# 589

+ 1 Hands Plus1

Гьокхан аби го мързи артък. Joy Кара на копи пейст. Joy
Лейдис енд джентълменлар. Joy

# 590
# 591
# 592
  • Ruse, Bulgaria
Селим: Каква е тази омраза?! За какво толкова е този гняв?!

# 593
Селим: Каква е тази омраза?! За какво толкова е този гняв?!

Скрит текст:

Синан, Hug ще те разреждам малко да не се мъчиш да редактираш. Hug

Първо беше Сена-русалка, довечера Акшин-ангел, другия понеделник евентуално Султан на метла.

# 594
  • Чужбина
Първо беше Сена-русалка, довечера Акшин-ангел, другия понеделник евентуално Султан на метла.

На мене ми се струва, че някой (кой ли) е гледал многократно Ханнибал с Мадс Микелсен. Усещам, че сме от една порода с тоя някой.

# 595
  • Ruse, Bulgaria
Благодаря, Селфи.

# 596
Усещам, че сме от една порода с тоя някой.

Този извратеняк Юджел е преоблякъл Белоснежка. Rage

В 62 фаворит от надписите по дуварите ми е "защо не сме се заразили с красота". Joy

# 597
  • Ruse, Bulgaria
Аличо: Акшън е белоснежка. На лицето й има рана. Тя е тъжна, но всъщност е ангел.

# 598
Тегав болюм ще е. Confused Само Мангито малко ще разведри. Музика, чата пат, лафчета. Stuck Out Tongue Winking Eye И Кроки ми е смешка. Joy

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 16:20 от selfie

# 599
  • Ruse, Bulgaria
Меке: Ах, моята нещастна сестра!

Общи условия

Активация на акаунт