🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 560
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Kога се очакват сцените от скалата?

# 121
Злати, след 2-3 седмици.

Според мен на Фотев вече изобщо не му пука за Ина и ще му е все тая, ако Темелков спи с нея.
Иначе на самият Темелков за какво му е да я изнудва? Какво би получил от нея? Да не говорим, че той не дава вид на "шефа на банката", който решава дали Ина ще получи парите. Той е точно подставеното лице, посредникът.

# 122
И аз не смятам, че на Фотев му пука дали Темелков ще спи с Ина.

Но според мен Фотев все още не е в конфиция и нещата ги дърпа някой друг. Като не е задължително да бъде адвокатът му, може и друг да вкарат. Ама... като ги гледам как са забили, едва ли...

# 123
  • Разпиляна във въображението
Темелков може да е просто поредният служител, който вижда жена в крайна нужда и се възползва от положението. И пак пропуснах да видя камерите, които сте забелязали.

# 124
Ина се държа като жена , която е свикнала да дава секс , когато партньорът пожелае , беше изпаднала в такава упойка , както когато Фотев я натисна в спортната зала . Тя няма да издържи на това напрежение.
Сериалът в момента ми е като отбор на претенциозен турнир , който играе само с резервите.

# 125
  • София
Да не ви изпусна Simple Smile
Не съм гледала епизода, а и днешния също ще пропусна. Но добих представа какво се е случило. Доста гадно. Но поне можем да въздъхнем облекчено, най-накрая нещо се случи в сериала, че до сега беше едно голямо нищо.
Доволна съм, че познах, че между Ина и Темелков няма да има романс. Боби ще вилнее, ще чупи и крещи и накрая ще лекува Ина.

# 126
Ели, аз се чудя къде му отиде медицинското в тоя сериал...нещо?
Иначе понякога и с резервите можеш да биеш в мача.

Роси, да не решиш, че Темелков е изнасилил Ина както Зорница. Е, не й беше приятно, ама хич.

# 127
Да не ви изпусна Simple Smile
Не съм гледала епизода, а и днешния също ще пропусна. Но добих представа какво се е случило.
До допълня - Врабчо беше чудесен в епизода. Първо със Стаменова, после като лекар хвърчеше из операционните, след това можеше повече да ступа Мазов и накрая отиде да се разправя с Цонев да назначи анестезиолози. На Ина историите го засенчиха, затова разказвам.

# 128
  • Разпиляна във въображението
Врабчо беше идеален, но е на моменти. Имаше отвратително отношение към Зорница, държеше се като дърта клюкарка, слухтеше, правеше намеци. Еми ето - не е много приятно, когато ти връщат със същото.

# 129
  • София
Преди да прочета, какво сте писали, искам само да напиша на сценаристите и режисьорите нещо, дано да четат. Независимо от личния ви опит, не всички жени в България си изкарват парите и градят кариера на задна п...ка. Толкова грозно беше показаното във вчерашния епизод, да не говорим, че е и напълно нереалистично, че засенчи всичко останало. Не че имаше кой знае какво.

# 130
Някой може ли да разясни за каква скала става дума?

# 131
Имаше снимки, че снимат на някакви скали - Фотев, Стаменова, Ина и Тасев до сега видяхме.

Някой тук спомена и за Банков, ама аз така и не видях негова снимка?

# 132
Ванилия, нали Банков щял да е там по друго време Simple Smile Той сигурно ще ходи да реанимира на място падналия от скалата Joy

# 133
Мерси, Ванилия.
Щом някой ще пада от скала, може да е всеки от изброените. Даже няма да се учудя и да е някой друг. Ние тук си имаме някаква логика, но сценаристите винаги имат друга Expressionless

# 134
Хахах, Пърл, ако е така трябва по същото време да е там, щото нали... реанимирания надали дълго ще го чака 😀

Аз бях помолила в предната тема, ако някой може да качи неговата снимка или да каже къде да я видя, защото съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт