🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 563
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
До колкото знам една банка може да "откупи дълга", стига да е готова да поеме риска. При което болницата да стане длъжник на новата банка и да е с чисти сметки с първата.

# 151
Не мисля, че някоя банка би се съгласила обаче.
Те още преди откриването са й отказвали финансиране, каква е логиката да се съгласят сега?

Отделно, не виждам как това ще промени положението за Ина.
Тя е на загуба, дали ще я притиска банка Х или У няма особено значение.

# 152
  • София
И от един човек, който дори не е шеф на банката зависи, да ѝ отпуснат кредита, въпреки че преди това са ѝ отказали. Да бе, да. Не виждам Темелков в качеството си на какъв, ще успее да реши проблема, ама нали е филм, всичко може.

# 153
Тя не иска нов кредит от банката, а отсрочка по първоначалния. 

От мутрата поиска пари, за да закрепи положението.

# 154
Врабчев много ми хареса и за кой ли път - Кръстева има страхотно излъчване , на тия години такава женственост и класа - мое лично мнение.

# 155
  • София
Тя не иска нов кредит от банката, а отсрочка по първоначалния. 

От мутрата поиска пари, за да закрепи положението.
И как точно Темелков ще ѝ осигури отсрочка, след като първоначално ѝ каза, че от банката отказват? В качеството на какъв?

# 156
  • Пловдив
Е, как...ще навие и другите в надзорния съвет. Каза и така, за да се случи това в епизода снощи.

# 157
  • Разпиляна във въображението
Цялата история около болницата е ужасно, ужасно измислена, сюжетно. Останах с впечатлението, че всички са адски заблудени в какво финансово състояние се намират броени месеци след отварянето й. Дори и Цонев, който е директор. Финансов има ли? Нямаш пари не отваряш 100 отделения, а най-печелившото да не работи. АГ-то също може да носи много. Тъпа история.

# 158
Като говориха още в предния епизод на моста, той й каза, че имал някакви други варианти.
Но не стана ясно какво има предвид.
А наистина е възможно и просто да я шантажира.

Предполагам Ина си е финансов директор, няма да плаща още една заплата. 😀

# 159
  • София
Е, как...ще навие и другите в надзорния съвет. Каза и така, за да се случи това в епизода снощи.
Сигурно той пък ще им пусне на тях. Simple Smile

# 160
  • Разпиляна във въображението
Сигурно той пък ще им пусне на тях. Simple Smile

Срам не срам, но и аз си го помислих Simple Smile

# 161
Сега изгледах епизода, колко се е раздвижила тематаааа Simple Smile
Не знам как да коментирам.
Ина не я оправдавам, но донякъде я разбрам. Наистина никой не ѝ влиза с положението, тя няма подкрепа от никого и вече не знае какво да прави. В същото време всички искат от нея. Пак, казвам, не я оправдавам, гнусна постъпка, но тя го вижда като единствен изход. Друг е въпросът, че затъна мнооого надълбоко и не знам как ще се измъкне.
Тасев постъпи добре, хареса ми, да не повярваш 😃 Врабчев ме изкефи много. Един разумен човек.

# 162
След хубавия финал на епизода от вторник, който беше глътка чист въздух, наситен с хубави емоции и постъпки на героите. То с вчерашният направо убиха всичко това и пак сме под водата.

# 163
След хубавия финал на епизода от вторник, който беше глътка чист въздух, наситен с хубави емоции и постъпки на героите. То с вчерашният направо убиха всичко това и пак сме под водата.
Това още повече затвърждава, че сценаристите си пишат без да знаят какво става в предишния епизод - никакъв баланс.

Единият ден - любовта е за всички, на другият ден Цонев вече били на възраст за такива мисли и радости??????

Сами се закопават Simple Smile

# 164
Цонев се чудеше какво да измисли, за да шкартира Магда по-елегантно Joy

Общи условия

Активация на акаунт