🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 687
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Сладури 😊

# 331
За съжаление вече се срещат жени, готови да си продадат д-то за “кауза” под път и над път...

даже и в темата си имаме нагледен пример...🤢
И после се чудим защо подрастващото поколение е на тоя хал. Когато вкъщи се дава такъв пример, няма какво да говорим повече. Не съм някоя консерва, обаче не приемам за нормално всичко това.

# 332
Пу пу,колко е хубав Вергов.А Рашев значи и  той висок,колкото него е.

# 333
Сега се сещам нещо, което явно сценаристите са забравили 😂 нали Тасев беше някакъв много богат наследник, не знам дали беше жив баща му или деляха наследство с другата му жена, но все пак толкова ли не можеше да даде едно рамо и той на болницата ...

# 334
Баща му е починал, а мащехата се появяваше, когато трябва да правят помен, ако не се лъжа. Накрая успя да му измъкне всичко и го остави без наследство, включително и от апартамента го изрита.

# 335
  • София
Хмм, дали снимката е нова или е правена по-рано? Вергов нали сега снима филм, в който отново ще играе лекар 😂
Аз предположих, че повече няма да се включва в снимките на ОЖ.

Поликсени, сценаристите не помнят какво са писали преди два епизода, ти три сезона назад искаш да се връщат. Това, както и много други неща са забравени безвъзвратно. Но в случая той нищо не получи от наследството 😆

# 336
  Още малко ще изкарате Тасев  виновен Ина да се продаде 😵 Ама че разбирания и нрави. А забравихте ли с какво презрение се изказа Фотева за компаньонката , какво си мислел Тасев че става после. Ами аз лично повече уважавам онова момиче ,което така се издържа вероятно по неволя ,отколкото Ина Фотева .

# 337
Аз не съм видяла никой да обвинява Тасев за постъпката на Ина.

# 338
Абе в този сезон да не са решили да боядисат Вергов???

rosi_ta, какъв филм снима Вергов? Видях някакви негови снимки с лекарски дрехи, но реших, че са от ОЖ

# 339
Не директно, само дето ако той я бил подкрепял ,финансово и морално , ако не бил отказал парите на оня мръсник - нейния познат , нямало да се случи това .

# 340
Пепел върху слънцето се казва филмът, участват Вергов, Силвия Петкова, Ники Станоев и Павел Попандов.

# 341
Ами аз лично повече уважавам онова момиче ,което така се издържа вероятно по неволя ,отколкото Ина Фотева .

Айде сега, по неволя се издържала така. Просто така му е по-лесно на момичето. Grinning И за капак не е намерила някой богаташ като Фотев, за когото да се омъжи и е избрала компромисен вариант да бъде компаньонка. Липсата на достойнство и мотивация за развитие, както и мързелът, за мен не са достойни за уважение.

# 342
От сторито на Неда. Явно ще имат сцени и в неболнична обстановка Wink

# 343
Не директно, само дето ако той я бил подкрепял ,финансово и морално , ако не бил отказал парите на оня мръсник - нейния познат , нямало да се случи това .

Ако не беше отказал парите, най-вероятно наистина няма да се стигне до там.
Но това разбира се, не означава, че Тасев я е поддикнал да пусне на Темелков.
Решението си беше изцяло нейно.

# 344
  Казах в сравнение с Ина Фотева - за мен тя е лицемерна и това ,че не е мързелива и иска да се развива не ми я издигa в очите изобщо .

Общи условия

Активация на акаунт