🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 540
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Скоро го видях Владо покфай театъра, тежко му беше ходенето, стана ми много мъчно, то дисковата херния си е един постоянен бич. Утихва, изостря се и така до края на света.

Лора сега като е излекувана, ще бъде мила и добра. Освен това се чувства виновна, че си прецака брака и очаквам, че ще търси път за помиряване. Разбира се остава мистерия кой и защо внезапно реши да я назначи, при положение, че си имат съдови хирурзи и при положение, че Ина вдигна врява до бога за назначението на един анестезиолог, който беше крайно необходим, защото не могат да си го позволят. Просто тоя сезон пишат сценария през куп за грош.

# 541
  • София
Според мен самата Ина я назначи за да направи сечено на Мазов. Нищо че се чука за пари за да спаси болницата ей така си назначава квалифицирани доктори на които ще трябва да плаща и добра заплата.
Безумие.

# 542
То Лора да речем, че Ина я е назначила да натрие носа на Мазов.
Аз се чудя на назначението на Христо, предвид че коремни си имаме. Пък и като има претенции заради Кая.

# 543
Като чета какво се случва във фейсбук, си мисля, че само ние ги виждаме тези неща.
Недомислици на килограм.

# 544
  • София
Мазов, ако открадне флашката, какво точно ще направи? Дори и да я разпространи сред всички, по примера на Пенев, няма кой знае колко да навреди на Ина. Ако на мен ми пуснат секс запис на шефа, грам няма да се впечатля. Нали ми дава заплата.

# 545
Хахахахха Моски, какво се правиш все едно не знаеш. Едни са написали сцената на скандала за анестезиолозите. Казали са си “баси яката сцена, продължаваме”. После други са написали как се връща Лора, но не са успели да го измислят и са решили просто да напишат баси яката първа сцена с нея и Мазов, все едно е защо са я назначили. Animal Joy Cat

# 546
То вече който трябваше да разбере, разбра, така че оттам нататък Мазов за нищо не може да използва този запис.

А, назначението на Карамазов също и изобщо той кога успя да напусне, кога да почне тук работа и защо? И не е ли по-логично да го вземе със себе си в Германия, където може да му осигури лечение на най-високо ниво, предполагам, че като служител на болницата ще му е без пари.

Доци, даааа, синдромът "баси яката сцена" Joy

Само да вметна, че понеже Табаков и Огнянова се прегърнаха и изчезнаха, следващият път като се появят, очаквам да са вече с близнаци Joy

# 547
Аз си мисля, че Ина я назначи.
На моста като говореха с Мазов /където той я опипа по крака/ мисля имаше някакъв намек, че планува да му го върне.

Тия двамата вярно зачезнаха, току виж вярно се появят женени с деца 😃

# 548
Ванилия, аз разбирам, че иска да му го върне, но на фона на това как се мъчи да спасява финансовия крах на болницата и пести от крем за ръце, е нелепо и детинско да дразни Мазов с цената на нови разходи Grinning

# 549
То едно с едно няма логика просто...

Вчера си мислех и за Фотев, като нищихме неговия казус и накрая стигнах до заключението, че или ще го съживят официално без да има последствия или ще си живее кротко в сянка като мъртвец.

Наистина ще бъда изненадана, ако успеят да скалъпят някакъв смислен и логически издърждан развой на неговия случай.

# 550
  • Пловдив
Аз все се надявах, че ще приключат с Фотев веднъж завинаги в края на миналия сезон, обаче той пак възкръсна - да няма девет живота като котките?

# 551
  • Пловдив
Ако им стигаше акъла до там можеха мнооого интелигентно и още повече интересно за зрителя да се получи и това с Фотев, и с Ицето и т.н...

# 552
  • София
Някой написа за суперлативите във ФБ и отидох да прочета. Ами убедих се, че явно аз имам проблем. Нито напрежението и интересните истории виждам, нито нещата от живота, нито истинските взаимоотношения, нито че с изневери, лъжи и предателства героите ще изстрадат и заслужат любовта.

За съжаление, след вчерашния коментар на Фотев, че вече няма да правят нищо, а само ще стоят и ще гледат как се болницата ще катострофира, си мисля, че ще го видим пак след 10 епизода. Едва ли ще завъртят някоя голяма история с него и може въобще да не им се налага да измислят как ще го възкресят официално.

А Табаков е заминал и учи медицински термини, за да не се запъва когато говори на пациентите, а Зорница му помага Wink. Извинявам се, но не се въздържах.

И за да не е само негативен коментарът ми ще кажа, че много ми хареса Врабчев във вчерашния епизод. Дани Рашев за мен е най-добрия актьор в сериала към този момент.
И Мони Монев също е много добър, но ми се ще да го видя в различна роля, а не само като злобен и отмъстителен човечец.

# 553
Явно наистина само ние ги виждаме недомислиците. За Фотев и аз не очаквам да са измислили нещо гениално, по-скоро или ще скалъпят нещо на две на три, или нищо - кой се сетил, сетил, ТОЧКА.
И аз се сетих за Зорница и Табаков снощи. Ми то от толкова много действия няма място за всички наведнъж .. 😋

# 554
А откъде има пари Фотев и то е толкова, за да  даде и накара пострадалия от Тасев/как му беше името/да се откаже от иск? Доста пари ще трябват за целта. И съпровождащия го от чисто приятелство ли го прави-ей така, безвъзмездно. Че и в болницата го гледаше. Ама ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт