🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 439
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  Не оправдавам реакцията на Дарина, но я разбирам .На мен ми се е случвало да избухвам и пред децата ( не за толкова сериозна ситуация слава богу), после осъзнавам грешката си и даже ме е срам . А на Дарина много и се събра, включително и гледката Христо и Кая заедно до детето.

# 631
Според мен Дарина си изтърва нервите пред детето най-вече, защото видя Кая и Христо заедно в стаята на Пепе. Плюс, че е притеснена за него, което е нормално. И в случая отново го използва като повод, този път обаче да напада Христо, като го направи по възможно най-лошия начин.
Определено повлия и това. Пролича си по погледа й пред вратата и как за секунда спря и ги загледа и влезе със замах.

# 632
  • София
Аз я разбирам Дарина, даже ако бях на нейно място щях да си взема детето и бегом в някоя друга болница и далеч от тази среда. То бива, бива ама всеки път като го остави на Христо/Банков става някакъв проблем?! Е, как да не изтрещи. То е ясно, че е сценаристко безхаберие, но ние коментираме реално случващото се. А за капак видя и Кая и Христо заедно при Пепе и яхна метлата. Ест. изначално тя си е виновна, че не застана зад съпруга си както клетвата ги задължава в добро и лошо, но за мен това също бе една сценаристка безпомощност, за да изпъкне добричката и невинна Кая на фона на злобната съпруга-кариеристка. Само че вместо да развият историята те я оплескаха и нея.
Не знам Карамазов как може да е такъв мазохист, първо да го мъчат с парцала цял сезон, а сега да го мъчат и с дисковата херния. Явно хонорара не е за изпускане ама трябва да мисли и за феновете и имиджа си, че до тук неговата линия е тотал щета.
Това с падането на Пепе и как Банков му кихна без коментар, поредно безумие, но вече не виждам смисъл да пишем тези неща. Кучето си лае, кервана си върви. А и нали ги хвалят от фейсклоаката. Значи всичко е цветя и рози.  Laughing
За капак и Жекова се държи като инфантилна 13 г. пуберка, а не като зряла жена и до тук тя и Галя (както и психиатъра ама той е яко второстепенен герой) са най-дразнещите герои.

# 633
А да, забравих и скритата претендентка за най-антипатичен образ на сезона - скумрията Дарина.

Гинка пак ми спря тока и няма муза, но то нищо неочаквано не се случи след предишния епизод - обичаен спад и изсмукани драми.

Поне разбрах защо не можах да се докопам до нитриловите ръкавици на примоция у лидъло - всички количества са изкупени за доцент Банков, който рязко живна след 2,5 сезона в будна кома. Хвана ме яд, че се смили над Ристю пациента, вместо да му бие два шута и да му оправи за нула време дископатията. Дамянова вероятно ще се появи в последния епизод, за да има материал за сезон 8, в който ще търсят Огнянова, която се е загубила нейде из Родопите, а Табаков ще ги дебне с дрелка под ръка за тотална хистеро-лоботомия ... ПС: серийният убиец от ДГ май ще се окаже командирован от ОЖ, което ще е гениално, ама надали

# 634
  • София
Аз за пореден път съм изумена от глупостите, които дават. И ако е вярно, че са сключили договор и за 8ми сезон, направо не ми се мисли. Всячески се опитват да запълнят екранно време, а до момента нищо не ме е грабнало, като гледам не само мен. Отказах се да чета във ФБ, просто съм втрещена от редовия български зрител - каквато и помия да му поднесеш, стига да върви сапунката, ще вика и ръкопляска колко е велик "Откраднат живот". Аз като зрител се чувствам обидена от това, което ни поднасят като продукт. Смятам, че и те могат повече, и че ние заслужаваме повече!

# 635
Кате, мисля си, че един договор може лесно да бъде разтрогнат, със съответните неустойки, разбира се. Въпросът е дали Нова имат с какво да запълнят екранното време от есента. А рейтингът може би все още е висок.
Аз повече се изумявам на репликата "Чакайте, тепърва ще става интересно". Кой ще ги чака? В едни западни държави затова пилотният епизод е толкова важен, защото след него зрителят изобщо може да не гледа. Никой не чака да минат 20 епизода, за да стане тепърва интересно, борбата за зрителя е с всяка серия.

# 636
Като любовта лекува, би трябвало Пепе да го разболяха, за да се излекува от любовта на родителите си и явно...Банков. Но, къде е тази любо? Всички са озлобени, отчаяни и постоянно мрънкащи... Ако Пепе чака на любовта...
Абсолютно е неадекватно името ма сезона на случващото се. И ако под любовта са имали нелепите трепети на Жекова... мале мале... Значи София ден и нощ голямо плюене отнесе, разгеле спряха го. Обаче Милошеви явно не виждат, че ОЖ вече е по-нелеп и от Софията...

# 637
Има ли някаква информация, че са договорили 8-ми сезон или е само слух?

Аз и преди съм писала относно гледаемостта - според мен, каквито и тъпотии да измислят, рейтингът няма да спадне драстично по простата причина, че липсва конкуренция.

Излъчва се в най-гледаното време, когато масово хората са пред ТВ, алтернативата от БТВ даже и не знам каква е - предполагам турска сапунка?
Ако го излъчват в по-неудобно време или другите извадят конкурентен сериал, нещата въобще няма да са така.
Крепи ги това, че няма какво друго да се гледа и докато е така ще си пускат нови сезони.
Другият вариант да решат да го спрат, е ако замислят нов продукт.

Коментираха се отзивите от ФБ - ами масово са позитивни, защото на повечето сериала им върви за фон и хич не се занимават с детайли и подробности.
Наскоро в един пост няколко човека питаха къде е бебето на Ина, толкова са гледали, че хич не са разбрали или са забравили, че е мъртвородено.
И много други подобни коментари има, така че техните мнения не са мерило, но са показателни защо сериалът още си върви и поддържа рейтинг.

# 638
Какафония, абсурди, неадекватни герои и действия – това е моето обобщение за сериала до тук.

Преди няколко дни писах за „хигиената“ на участия на актьорите и изборът ми, колко време да бъдат пионки в представените небивалици и откровени глупости и редовното получаване на  средства. Примерът с Карамазов е налице.

Почти всички участници играят зле. Напоследък ми прави впечатление и посредствената игра на Кашева.
Безумни герои с още по-безумни истории и действия.

От страна на създателите на този водевил прозира надменност, високо творческо безсилие, безумен сценарий, средна игра и сигурността, че публиката е лумпенизирана и тъпо и безкритично приема всичко, което й се поднася.

# 639
Гергана Стоянова с нов проект - https://www.facebook.com/304501600208933/posts/325182058140887/

# 640
Йосиф занесе телефон на Темелков да говори с Фотев и през цялото време стоя по време на разговора, а както знаем съвсем не е от мълчаливите, струва ми се оттам ще се разбере нещо.

# 641
Анонсът:
Ръката на Пепе е добре, но изследванията, които д-р Кръстева назначава, показват, че е болен от пневмония.

И докато Дарина и Христо продължават да си разменят взаимни обвинения, д-р Банков с ужас установява, че по всяка вероятност той е заразил детето. Ще признае ли „вината“ си?

Поли споделя на Галя, че с Орлин са се разделили и си търси жилище. Междувременно Орлин настоява да се види с Галя. Когато най-сетне успява да се срещне с нея, тя му нанася съкрушителен удар. Решението й е категорично, но какво ще бъде то?

# 642
Галя ще остане при Захариев , който вече е хлътнал по Поли  , но в края на сезона ще се събере със Стилянова-това предвиждам аз.

# 643
Гергана Стоянова случайно гладах в "Миграцията на парамуда". Ролята й е малка, но пак ми направи впечатление приятния глас. Извън темата е, но филмът ми хареса.

# 644
  • Варна
Thinking ооох Владко.. и аз съм изкривена..да те пуща Милошевица, че да вървим заедно в Павел баня Heart Eyes
До колкото съм чувала, с Владко в Павел Баня освен да се наслаждавате на гледката на Балкана отсреща и да си гукате по женски, друго много няма какво да правите... Wink

Общи условия

Активация на акаунт