🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 458
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Предишни сезони съм гледала активно и съм си съобразявала ангажименти с това дали дават серия или не. От миналия сезон вече не е така, а този сезон ми е абсолютно безразличен сериала, което е по-лошо и от хейт (понеже хейта е все пак някакво отношение). Не съм гледала последните няколко серии, попрочитам само в темата и това е. Нямам и желание да гледам следващите серии, нито ме интересува какво ще стане с героите.

# 661
  • София
Извинявам се, че нахлуването така в темата, но бихте ли ми дали линк към снощния епизод? На нова плей не тръгва.

# 662
Предишни сезони съм гледала активно и съм си съобразявала ангажименти с това дали дават серия или не. От миналия сезон вече не е така, а този сезон ми е абсолютно безразличен сериала, което е по-лошо и от хейт (понеже хейта е все пак някакво отношение). Не съм гледала последните няколко серии, попрочитам само в темата и това е. Нямам и желание да гледам следващите серии, нито ме интересува какво ще стане с героите.

За съжаление  това май е всеобщото настроение тук Thinking

# 663
Леле тая Дарина как трови, не е истина Grinning

# 664
Притеснява се за детето, разбирам, обаче в думите си прекалява. Това, което каза за Банков беше грубо. И явно е наясно със здравословния проблем на Христо, обаче грам съчувствие към него няма.

# 665
Абе какво съчувствие
Вместо докторите като близки да правят всичко възможно детето да е добре, те го влошават

# 666
Това, което Дарина каза за дъщерята на Банков беше грубо, но за останалото си беше права.

Както и вчера писах, оправдавам я за държанието й, защото в момента тя преминава през истински ад и е съвсем обяснимо да бъде притеснена, изнервена, да реагира остро към останалите и т.н.
Разбираемо е да не изпитва съчувствие към други, особено пък към Христо, който постоянно се дъни.

# 667
Ееее, пациентката на Табаков беше в 4-ти сезон с мъж в кома, Зорница заради нея се светна да прощава на Банков Grinning

# 668
Да. Пак тая мудна актриса

# 669
Леле, Жекова е някакъв кошмарен кошмар - нахална, вре си носа навсякъде, не можеш да я накараш да млъкне и никакъв шанс да се откачиш от нея 🙄

# 670
Достоверен образ е тя
Пешко също, много им се получават тези два образа

# 671
Леле, Жекова е някакъв кошмарен кошмар - нахална, вре си носа навсякъде, не моцеш да я накараш да млъкне и никакъв шанс да се откачиш от нея 🙄
Накрая излиза, че тя си вре носа в чуждите животи, защото просто помагала да не направят голяма глупост. Grinning

# 672
  • Пловдив
Цонев кой знае каква точно дума е използвал пред Йосиф за смяната на ключалката. Навлек и случайни хора ми звучат прекалено меко за ситуацията.

# 673
Уффф, ужасна е тая Магда 😠

И този Орлин е егати досадата...

# 674
Яко й се свиха сърмите на Магда. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт