🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 415
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • София
В миналия сезон Цонев ги говореше същите на Банков. Нищо ново или различно не се случва.

Браво на Галя, че избра семейството си пред Орлин. Сега се чудя след колко епизода Поли ще разбере, че причината за раздялата с мъжа и е именно Стилянова.

И май не се разбра какво стана с Темелков, явно са го прехвърлили в Св. Кирил.

# 706
Яни, а сигурно ли е, че в яда и отчаянието си не казваме точно нещата, които мислим и които иначе не бихме изрекли? Simple Smile
И ти си права. Simple Smile

# 707
Христо каза много тежки думи на Банков , но ги каза с такъв мек и мазен глас , че очаквах да продължи с - бий ме , бий ме , бях лошо  момче -е-е...

# 708
  • София
Отново не разбирам, с какво е виновен Банков, че е заразил Пепе след като той самия не е знаел, че е носител? Не е имал оплаквания, нищо. То можеше да го зарази и без ролерите...
Доктори, зрели хора пък се държат като кръгли идиоти. Цонев и той шамар удря, Карагьозов с ужасни думи.

ooooh!

# 709
  • Ню Йорк
Христо каза много тежки думи на Банков , но ги каза с такъв мек и мазен глас , че очаквах да продължи с - бий ме , бий ме , бях лошо  момче -е-е...

Лошо изиграно! Всъщност голямо разочарование този сезон и като сценарий и като игра. Няма да се учудя ако е последен.

# 710
Сестра /Магда/ се кара на лекар, че е влязал в склада, а след малко тя влиза в стаята на директора и му рови в бюрото!!!

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 09:49 от W

# 711
Извинете, но тоз Пепе как точно се казва? Че това Пепе ми се заби в главата, Пепе та Пепе. И "Пепе" не ми харесва как декламира репликите си и "баща му" нещо не играе добре ролята. Прекалиха с тази сюжетна линия, скучна е.
А този Орлин е изключително нелеп персонаж.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 08:42 от smetanapalata

# 712
Извинете, но тоз Пепе как точно се казва? Че това Пепе ми се заби в главата, Пепе та Пепе. И "Пепе" не ми харесва как декламира репликите си и "баща му" нещо не играе добре ролята. Прекалиха с тази сюжетна линия, скучна е.
А този Орлин е изключително нелеп персонаж.

Абсолютно съм съгласна с това! И с двете!
Пепе е Петър

# 713
Боже, че защо на един Петър в сериала му викат Пешко, а на друг Петър-Пепе?

# 714
Може би , за да не се объркват.

# 715
А не може ли да е просто Петър? Пепе….що за изгъзица. Просто това повтаряне Пепе става досадно. Ако го оставят като Петър, ще употребяват може би името малко по-рядко и няма така досадно да се набива.

# 716
Боже, че защо на един Петър в сериала му викат Пешко, а на друг Петър-Пепе?

Уау, сериозно ли това е тоооолкова странно?!? 😱
Всички Петърци са Пешко така ли?
Друго умалително не може!

Много си е сладко Пепе, мен много ме кефи детето, за разлика от батко му и може би затова сцените с болестта му ме напрягат толкова много, че чак не ми се гледа.

Диана и Емил /косата й започва да придобива по-приятен вид, че така окръцана ми навява много неприятни асоциации/:

# 717
И на мен не ми харесва играта на детето и протяжната история, която измислиха за него. 
Писах преди, че не разчитам нещо да се промени с появата на Карамазов. Ами така е. Много скучен, вял, еднакъв ми е. Не ми харесва, като присъствие. Миналият сезон въртя парцала със същата оклюмала и страдалческа физиономия и сега продължава така.

# 718
Прекалиха с тази сюжетна линия, скучна е.
Идеята е била да бъде драматична. Да се надяваме, че детето ще оздравее.

Тези думи на Карагьозов, бяха много жестоки. Колкото и близки да са с Банков, това е пукнатина, която няма да бъде запълнена.
Между другото Карамазов сякаш играе на сила, няма го онзи Христо от предния сезон /не става дума за парцала/.

# 719
  • София
А на Галя прическата е по-ужасна и от на Огнянова. Това топче отгоре ми прилича на л....

Общи условия

Активация на акаунт