🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 80

• 28 460
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Това с Жекова ми е мноооого противна история.
Кая и тя само се вре, много ме дразни.
Галя и тя вечно крива.

# 601
Кая се държа човешки и колегиално, а се сетих, че на анонсаджията вяра не трябва да имам Joy

Марта и Галя се бият в сърцето ми за антигерой на сериала Grinning

Банков беше чудесен днес Simple Smile

# 602
Поли хубаво й благодари на Галя, ама ако знаеше всичко хич нямаше да й е до благодарности. Grinning Въобще много ми беше нелеп разговорът им - едната е в някаква заблуда, а другата се преструва.

Дарина и Христо как пък намериха точно пред детето да вдигат скандал. Избраха чудесен момент.

# 603
Дарина ще ги разкатае и двамата като разбере за случилото се.

В случая съм на нейна страна ,беше безотговорно и детинско от страна на Банков,а уж доцент . Макар, че Христо няма вина ,че се схвана , разбирам защо е бясна.

# 604
Разговорът ѝ на Кая с Христо беше ок, но нямаше нужда да остава и после според мен.
Банков определено много го харесвам такъв.
А Дарина определено я разбирам, реално тя даже май не знаеше, че Христо се е схванал.
На Галчето ще ѝ се стъжни ако мъжа ѝ се залюби с жената на любовника😂 Нейната работа малко “Моето си е мое, чуждото - общо” 😃😃

# 605
# 606

Дарина и Христо как пък намериха точно пред детето да вдигат скандал. Избраха чудесен момент.

Напълно реална ситуация, Дарина е изплашена, в стрес и шок и затова не може да се спре. При такава ситуация много е трудно да се овладееш.

# 607
Хаха, една реална ситуация в тоя сезон викате 😂

# 608
Съгласна съм с araselia. Всяка майка на мястото на Дарина би изтрещяла в такава ситуация.
Хората за много по-незначими неща правят циркове пред децата си. В този случай не я виня.

# 609
  • Разпиляна във въображението
Актьорът като не може да се движи да гледа какво снима. Сега напасват сценария към болежките му. Вината е на Христо. Не може да се погрижи за детето - казва на Дарина. Не стига, че хлапето падна, ами Банков и настинка му лепна.

# 610
Разбира се, че е нормално Дарина да реагира така - болен от тежка болест и й казват "вече е добре".

Чудя се за друго - Христо каза, че дисковата херния я има отдавна. Дарина, като негова жена, би трябвало да знае за това. Защо я лъже, а не й каже истината? Поредната недомислица.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 21:25 от Анонимен

# 611
Разбира се, че е нормално Дарина да реагира така - болен от тежка болест и й казват "вече е добре".

Чудя се за друго - Христо каза, че тая дискова херния я има отдавна. Дарина, като негова жена, би трябвало да знае за това. Защо я лъже, а не й каже истината? Поредната недомислица.
Защото ако й каже, тя няма да има за какво да го хока, че е оставил детето с Виктор. Нали, няма как да му каже ти баш сега ли се схвана, когато трябва да гледаш Пепе Joy

# 612
  • София
Пък аз се чудя защо Баков излъга Дарина, защо не и каза, че Христо е закъсал с кръста и са му поставили инжекция и до 5 Мин ще е добре.
Наистина не разбирам как е възможно да се показва непрекъснато, че възрастни и уважавани лекари лъжат без да им мигне окото, че лъжата е решението при проблем или сложна ситуация. Има нещо сбъркано, защото явно честността не е на почит и всеки лъже за щяло и нещяло.

# 613
Перла - Hands Plus1 Вярно, не се бях замисляла хаха

Росита, права си. А това дори не е проблем, за който да се излъже (да речем благородна лъжа ала бала). Ежедневна ситуация и той директно я излъга.

# 614
Лъжата е едно на ръка. Мен ме притеснява, че почти всички работещи в болницата имат някакви психологични проблеми - или викат, беснеят, карат се с някой, или страдат от любовна мъка, други витаят в облаците илюзорно влюбени , трети са гневни и разочаровани  , направо се заформи един психодиспансер и как се работи при такава атмосфера, не знам .Горките пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт