Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 32
Здравейте мили дами!
Бих желала да попитам дали прикачената карта показва наличие на кармична връзка?
По интересните въпроси, които бих желала да обсъдят с вас са:
1. Как се "напуска" кармична връзка? Физическата раздяла достатъчна ли е, за да се прекратят едни кармични отношения, яко има такива?
2. Как следва да подходи осъзнатият партньор - с любов и разбиране или да прояви воля и да преустанови насила контакта?
3. Кармичните връзки създават ли наистина риск за живота и здравето на нанесените хора?
4. Ако сте имали кармична връзка, кои са "специалните" моменти, които я оразличавят от другите ви "нормални" връзки?

# 1
  • Мнения: 85
Много се спекулира с думичката кармични, като отзвук едва ли не от предишни животи. Това са хипотези. И благодатна почва за развихряне на литературното въображение, вдъхновение за роман , приказки от хиляда и една нощ. Всички по-важни връзки, които оставят отпечатък по някакъв начин в живота на човек, са кармични. Като кармични означава просто по-значими, такива които играят и имат по-съществена роля, оказват влияние в посоката на съдбата ни.
За въпросите. Това си зависи единствено от вас. Няма установени правила, рецепти в няколко точки. Нито пък хора, които да знаят съвършено правилния отговор касаещ именно Вас. Хеле пък Правилни под общ знаменател. Какво да направите ? Как да подходите ? Всичко зависи от това, което Вие искате и как чувствате нещата в конкретната ситуация.
Хората се свързват на първо място на енергийно ниво. Когато дори и в мислите намира място или се присещате за някой човек и това предизвиква във Вас някакво отношение, независимо какво, свързаност на енергийно ниво има.

# 2
  • Мнения: 495
Не знам как попаднах на тази тема, но мисля, че мога да бъда полезна на авторката със следния съвет: като човек, който общува с астролози в личен план, зная, че абсолютно нищо конкретно не може да се каже само от синастрията, ако не се видят и рождените хороскопи, а за някои аспекти - дори и възрастта на засегнатите. Някои планети се придвижват толкова бавно, че при определени рождени години се получава "засичане" с една цяла генерация.

Определящо е дали човек вече владее в собствения си хороскоп определени връзки на планети и дали може да управлява възникналите (например негативни ) емоции. Едва след това идва ред на партньорския анализ. Примерно Плуто: ако имаш много от тази енергия в твоя хороскоп и умееш да я управляваш, една Плуто-синастрия даже може да ти хареса; докато друг губи ума си. Wink

Най-вероятно не е това, което си искала да прочетеш, но е изключително важно (поне според мен). Пиша като лаик и астрологията не ми е силна черта, но имам много наблюдения.

Скрит текст:
ПП Като изключим горното, не ми се струва правилно само на основата на един чарт от астрологията да се взимат такива важни решения като раздялата например.

# 3
  • Мнения: 1 821
Зорница ето ти един сайт в който по домове е казано каква карма имаш .
Например при мен Венера е в седми дом и разбрах че брака ми е кармичен .
Питаш по какво разбираш че е такъв -по това че няма не искам, няма недей , не можеш да се отървеш от този човек и ще си караш с него докато не си научиш уроците от живота .
Най стряскащото за мен не е кармичните ми връзки а че съм осмодомен овен , т.е слънцето ми е в дома наскорпиона и сама съм си най големия враг Smiley
Виж си в наталната карта в кои домове попадат планените ти и чети .
Аз лично вече съм фърси и сама си тълкувам картата .

http://horoskop-astrom.com/natalna-karta/

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 07:38 от ***vasilena***

# 4
  • Мнения: 134
Кармичните връзки спират момента в който се приключи с кармата , приключва и връзката , понякога моментално, в рамките на няколко часа или минути 35 години карма - могат да се изпарят .. Така че мили дами , не се приключват когато ние искаме а когато се отплати дълга , който имаме ...

# 5
  • Мнения: 32
Кармичните връзки спират момента в който се приключи с кармата , приключва и връзката , понякога моментално, в рамките на няколко часа или минути 35 години карма - могат да се изпарят .. Така че мили дами , не се приключват когато ние искаме а когато се отплати дълга , който имаме ...
Да, но как да разберем каква е кармата, която трябва да отработим? Знам, че по-осъзнатият партньор трябва да е силен, да не позволява да бъде въвличан в тоя отношения пак и пак и пак. Но кармата е индивидуална. И искам да знам как да работя над индивидуалната си карма. За да си тръгна емоционално и душевно от тая връзка, за съжаление, не мога физически на тоя етап да я напусна, иначе с удоволствие. Четох много по темата, ще ми се да прочета по-задълбочен труд за това как се отработва самостоятелно кармата, особено ако другия партньор ти "пречи".

# 6
  • Мнения: 85
Планетите от Слънчевата система са надличностни индикатори и символиката им е абстрактна, а не конкретна. Като например да преподават уроци лично на Минка. Те отразяват само естеството на енергията, енергийните комбинации на някакъв период от време. А всичко е съставено от енергия. Езикът,  който използва астрологията е метафизичен.

Защо мислите, че партньорствата би трябвало да са източник предимно на мед и масло ? Ако ли не, оставам с впечатлението, че само тогава ги смятате за кармични. Кармична връзка съвсем спокойно може да бъде наречена и тази с човек, който ти наврежда, пречи по някакъв начин, но това не означава че имате сметки от минал живот за уреждане. Нещо криво оттогава за изправяне. Нещо сте се "провинил". Това може да означава само, че в настоящия си житейски път, личната енергийна матрица обуславя по-значимите срещи, партньорства и те са своеобразен инструмент на съдбата ни. Дори и тези, които ни навреждат си имат някакъв замисъл и смисъл в контекста на нареждането на целия пъзел. Смисълът е в това, а не в отделните части от него.

В този ред на мисли, връзката, която имате на този етап от живота си е нужна като енергия, в контекста и на периода и на цялото. Вероятно се е случила в подходящо за нея време. Взаимоотношенията Ви също имат и се вместват в някаква енергийна матрица. Астрологично - комбин, композит, синастрия. Те са олицетворение на Вашата партньорска карма. На първо място каква е Вашата енергийна връзка.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 09:42 от starinthenightsky

Общи условия

Активация на акаунт