Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 985
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
в първия си пост съм написала точно какво мисля по въпроса
високото качество на нищо не ме интересува, ако то за мен не е ок
не заблуждавам никого, говоря от първо лице единствено число

нищо на алтея ограникс с изключение на флоралните им води - висока цена, уж прекрасни съставки, но нищо, съвсем нищо не успя да ми пасне на кожата

това, че за вас са чудесни, е прекрасно, купувайте ги смело, има и много положителни отзиви за марката, което е нормално

# 211
Аз също няма да купя нищо на Алтея - пробвах и кремове и розова вода и детски шампоан - еми за тези пари ефект не видях . Само етеричните масла са ок.

# 212
Жалко. Дали пък не са им развалили качеството. Преди време купувах техен гел за измиване на лице с грейпфрут и здравец и беше много хубав за моята кожа - почистваше много добре без да пресушава.

# 213
  • София
Козметиката си е до човек, и друг път съм го писала - шампоан докарва пърхут на един, на друг действа страхотно. И аз споделям за козметични продукти, които не бих повторила, именно защото на мен не действат добре. Всеки може да прецени дали да си закупи въпросните продукти.

# 214
Отдавна се отказах от евтините шампоани с коприва,НО аромата им много ми харесва.Някое попадение скоро?

# 215
Отдавна се отказах от евтините шампоани с коприва,НО аромата им много ми харесва.Някое попадение скоро?

Клоран с коприва

# 216
Здравейте. Няма да купя повече домати белени на Аро. Преди това задрасках  домати Филикон. Мислих, че тази марка е от Турция, но била от Русия внос. Отворих желязната консерва 1 л домати и чак, като стигна до средата видях отвътре. Ужас. Цялата е прогнила, ръждясала.
Освен това не са чак толкова белени.
Никога не купувайте. С тези разочарования ще ме накарат да си направя тази година 150 буркана и да си ям домашно. Иначе купувам ако ми свърши.

EТ „СТЕФ” Павлин Колев, гр. Габрово.
С
Бяло сладко ми пратиха подарък. Еми, отгоре имаше половината от опаковката глюкоза. Сякаш са смесили глюкоза и брашно. Няма го едно времешното сладко, гъсто. Това се маже на филия много лесно.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 23:26 от Blagoslovena

# 217
Аро е марка на Метро и под нея могат различни производители да работят. Произведени са за веригата и се разпространяват ексклузивно от нея. Както Клевър е на Била. Аз бих пуснала оплакване до веригата.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 22:27 от Анонимен

# 218
Пише Русии. В нашия град няма Метро. Защо те да са виновни? Производството е. Пише че е в годност.

# 219
Много обичам домати във всякакъв вид, не правя консерви. Консервирани домати купувам само италиански. Доматено пюре на Олинеза.

# 220
Пише Русии. В нашия град няма Метро. Защо те да са виновни? Производството е. Пише че е в годност.
Търговеца ви зарежда стоката от Метро. Все пак са верига за търговия на едро.

# 221
  • софия
Пели, аз ползвам шампоан с коприва на Милва

# 222
Лелеееееееее,за Милва не искам да чувам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Смени ми скалпа за два дни!

# 223
  • софия
при мен милва направи чудеса, отървах се от косопад и косата ми се сгъсти и омекна- козметиката е индивидуална за всеки

# 224
  • София
И аз, подведена от добрите отзиви във форума, си купих Милва. Изобщо не ми понесе на косата. Не можах и да го изхарча даже. Беше ужасно.
При козметиката е строго индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт