Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 970
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Какъв е този аромат на коприва в шампоани?? Що не си вземеш коприва и да си вариш чай, щом ти е за аромата? 😃

# 226
Ехааа,колко смешно Simple Smile
Шампоаните с коприва имат много интересен "зелен" аромат,варената коприва мирише на блато.
Тук става дума за синтетичния аромат.
ОРЕО с ягода никога няма да купя вече.
Изобщо не си подхождат какаовите им бисквити и ягодовия крем.
Обаче пък ОРЕО покрити с шоколад са дъ бест Simple Smile

# 227
  • Sofia
Орео никак не харесвам,толкова са черни,все едно от активен въглен са направени,зъби и език почерняват яко.И нито крема може да се облизва,а и се чупят като решиш да ги разделиш...ама пуста реклама

# 228
Като зачекнахте тази тема....знаем ли изобщо какво слагат в тъюите Орео? Може да слагат и боя от октопод. Тъпите реклами им продават продукта. Не ги харесвам. Изобщо във всички бисквити има палмово масло.  

Да добавя и аз негатив за прехвалената серия на Тианде за коса маска и шампоан за 55 лв. Направо ми изгоря кожата ако оставиш маската или шампоана върху кожа. Никал не ми помогнаха за нов растеж, напротив, опадаше ми всеки път при къпане по кичур косми. Пълна заблуда. Дори опаковките им са недомислени. Винаги засъхваше накрая продукта, на човката на дозатора.

# 229
Още един глас за Рафаело с малини. Вчера ме почерпиха, накъртва много. Хич не ми хареса Head Band

# 230
  • Бургас
Не мога вече да попадна на хубав течен шоколод Sad Някакви предложения?

# 231

гайо, ама е по-скъп.

# 232
  • София

Зависи от бюджета.
Все по-често започвам да срещам и в Бг вече течен шоколад на Линд. Аз лично много го харесвам, но си е скъпичък.

# 233
Гледах в ютюб как се прави натурален шоколад. Лешници, какао, масло и прясно мляко. В блендера. С по-едри частички е супер!

# 234
Гледах в ютюб как се прави натурален шоколад. Лешници, какао, масло и прясно мляко. В блендера. С по-едри частички е супер!
А като пропорции?

# 235
Не помня. Пробвай с 500 г ядки, да речем 3-4 оп какао, захар, прясно мляко за течна консистенция. Потърси.
https://www.supichka.com/рецепта/21/домашна-нутела-домашен-течен-шоколад-с-лешници
Бих махнала стафидите. Може да сложиш кафява захар или фурми.  Има и вариант със сусамов тахан.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 16:09 от Blagoslovena

# 236
Това е моят фаворит при течния шоколад, като има и с мляко, но в къщи този се харесва повече.

# 237
7 лв за 250 г?!? Аз предпочитам да си купя продуктите и сама да го направя. Като ще си спестя да плащам за буркани и опаковка;)

# 238
Каква е цената му? С истински ядки и мляко ли е?

имаше някакви недотам добри съставки, но не помня вече.

# 239
Има лецитин и някакъв шоколад, който пак не знаеш дали ще е с мляко или в повечето случаи със сухо. Благодаря все пак.

Общи условия

Активация на акаунт