Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 939
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
А някой опитвал ли е кафе елиа?

# 271
  • offshore & overseas
Ами, то не трябва да се пропуска как ще се приготвя кафето. Ако е с кафе машина за еспресо, за мен Лаваца са най-добри (от предлаганите марки). Дори Давидоф не е на ниво - частиците му задръстват цедката.

Ако е „шварц“ или в кана, там вече си има други по-подходящи марки.

За джезве, както вече писах, Нова Бразилия е идеално.

Elia не съм опитвала.

# 272
Аз го правя със еспресо машина. Но пак зависи - преди имах Делонги, която се задръстваше през ден и трябваше да купувам непрекъснато някакви консумативи. Накрая ми писна и си взех друга машина - пак Делонги, но не се запушва толкова лесно, може би има значение, че не е купувана от нашите магазини.

# 273
Да кажа и аз за кафето. До миналата година купувахме само Лаваца-крема е густо, пускаха го постоянно на промоция и излизаше около 3,4лв за 250гр. Откакто го увиличиха на 6 и нещо спряхме. Пробваме различни марки и най ни допадна Kimbo intenso или aroma italiano. Дебнем го на промоция и се запасяваме. Правим кафето ба еспресо машина Philips  Saeco

# 274
  • offshore & overseas
Не сме със същата еспресо машина.
Crema e gusto е марка за шварц и кана, което разбира се не означава, че ако ви харесва, не може да си го купувате и да си правите еспресо.

# 275
Риба тон на промоция от Кауфланд. 2 пъти, 2 различни марки, едно и също разкашкано полуразложено пюре. Отврат.

# 276
Молив за очи на Лореал. Дразни ми очите дори, когато е върху горния клепач - очите ми сълзят, сърбят ме и за завършек заради всичкото мигане се размазва 😵

# 277
Молив за очи на Лореал. Дразни ми очите дори, когато е върху горния клепач - очите ми сълзят, сърбят ме и за завършек заради всичкото мигане се размазва 😵
Аз имам същия проблем, но не съм сигурна дали е от молива но Л'Ореал или от спиралата на Буржоа. По едно и също време ги купих.

# 278
В моя случай не е какво няма да купя, а откъде

Иначе въпросното Лего се продава за около 45 лв. в електронни и реални магазини.

# 279
В Емаг от години са супер мега надути цените.. Дори на черния петък са високи... Всяка година им правят проблеми за това Grinning

# 280

Иначе въпросното Лего се продава за около 45 лв. в електронни и реални магазини.
Проверих и този продукт се продава от "ANY PLACE MEDIA", а не от eMAG.

# 281

Намирам го тук:
https://get7.eu/product/2675/lego-maynkraft-zhelezniat-golem-21123.html

Позволи ми да го добавя в кошницата, предполагам това значи, че е наличен. Натам не продължих с поръчка, пробвайте.

Намерих го и на още едно място пише наличен 1бр.
https://shop.bohobby.com/product_info.php/cPath/2_674/products_i … 7131141ac4da4b1bf

И на двете места е по 50лв. успех.

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 16:13 от deede

# 282
  • Пловдив
Никога повече лидълското веро:

https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/30958/gallery/zoom/30958_01.jpg

# 283
  • оттам, откъдето започва България
Това и аз не го харесвам. Имаше преди години едно, което беше бяло и като балсам, но го спряха.
tonynette, защо не пробваш веро Бинго. От понеделник е от 1.45 лв. на 0.76 лв. в Кауфланд. На мен лично ми харесва и когато е на промоция си го купувам.

# 284
Това и аз не го харесвам. Имаше преди години едно, което беше бяло и като балсам, но го спряха.
tonynette, защо не пробваш веро Бинго. От понеделник е от 1.45 лв. на 0.76 лв. в Кауфланд. На мен лично ми харесва и когато е на промоция си го купувам.
Веро?
От четири години пазаруваме препарати от Одрин и съм изключително доволна. За миене на съдове използвам турския еквивалент на Пур на Хенкел. Там търговската марка е Прил. Не го заменям за друго.
 По-нагоре се оплаквам от козметика на Л'Ореал. Явно е станало объркване.

Общи условия

Активация на акаунт