Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Прясно мляко UHT на Саяна е ужасно. Никога повече, нищо на тази марка.

# 601
  • Sofia
Вкусове всякакви,но...взех едно прехвалено от друга тема "сирене"на Президент салакис,ужасно гадно ми е на вкус,като втвърдено крема сирене Close ...добре ,че имаше само малки кутии и беше на промоция...

# 602
  • София
"Салакис" не е за всеки вкус. Аз напр. не го харесвам, но ММ ми го консумира с удоволствие и много често го купувам.

# 603
  • Sofia
Не знам за какви вкусове е,изтънчени или непретенциозни,но това не е никакво сирене,а мазно и плътно като Дунавията...
Аз харесвам твърди,узрели сирена,с характерен вкус,но все по-рядко попадам на такива,вече и високата цена не е гаранция  Angry

# 604
За мен пък това е страхотно сирене. Навремето имаше една фета в картонени кутийки. Същата беше. Мога цяла кутия да изям ей така, с виличката само.

# 605
  • Sofia
Имаше я тази фета,колебах се дали да взема,но се отказах....сигурно и нея щях да изтипосам тук Sunglasses

# 606
  • София
Точно като фета сирене е. Аз напр. не обичам фета.
Не става въпрос за изтънчен или неизтънчен вкус. Аз също харесвам твърди, узрели сирена и поради тази причина не консумирам "Салакис", но вкъщи се харесва от другите челенове на сем-то и купувам.

# 607
На мен и съпруга ми "Салакис" ни е сред любимите сирена. Мисля, че тук намесваме лични вкусови предпочитания, докато има продукти, които просто са с лошо качество. Simple Smile

# 608
Салакиса е вкусно,но тъй като е меко, много бързо ни върви...

# 609
Аз също много го харесвам овкусено с всякакви маринати и подправки.
И няма да купя радлер лимон Ариана, това си е Фанта за мен. Но за друг сигурно е много вкусна бира.

# 610
  • Sofia
И аз не усещам никакъв % алкохол в подобни напитки Sunglasses

# 611
Че то има радлер и без алкохол Wink

# 612
Днес видях сирене Бачо Илия. Много съм разочарована. Толкова суперлативи, а то едно тебеширено, безвкусно, добре, че взех малко. Явно е въпрос на вкус. Не е моето сирене.

# 613
  • София
Ауу ужасно е, аз съм споделяла тук, не  е до теб само

# 614
На Радлер бирите с вкус на лимон или подобни са безалкохолни. На мен лично ми харесват, ама това е защото не обичам бира.

Общи условия

Активация на акаунт