Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 681
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Или им го върни, ако магазинът ти е удобен. Поне приемат без проблем, но най-вече да си знаят, че не се харесва.

# 631
Рядко купувам салам и предпочитах саламите на Лидл, има едни тънко нарязани по 100 гр. Забелязвам, че в сравнение с миналата година качеството им е влошено, спрях да ги купувам. Много сланинести  и определено боядисани.

# 632
Аз пък противно на вас не вярвам в теорията за свинското месо. Засегнати са нечий интереси и естествено така е спуснато отгоре. На едни бизнеса да върви,  на други не.

# 633
И аз нещо не им вярвам. Да не стане като с овцете и козите преди време дето избиха сумати животни и най накрая нямало зараза. Ха, изненада, а!
И аз мисля, че някой си пробутва печалбарската политика.

# 634
  • Бургас
И аз не вярвам,че животните са заразени.Колко ли ще се вдигне сега свинското?

# 635
  • София
Аз пък вярвам, че са заразени, този път мащаба е огромен, не са козичките на баба Гина. Нашите са такива мърльовци, некадърници и безхаберници, че са проспали и неглижирали предстоящата опасност и резултата е налице - България е сложена от ЕК директно в най-опасната зона https://www.segabg.com/category-first-page/bitkata-na-vlastta-ch … tae-ekokatastrofa

# 636
Дидиела, същото си мислех и аз, гледайки репортаж за унищожаване на свинете.

И аз не им вярвам. Купувам свинско от Българско сливово. И ще продължа.
Жал ми е за хорицата, които остаха без препитание.

# 637
  • София
Миналата година бяха овце (май), тази година са наред прасетата, догодина да очакваме да погнат и телетата, че да се унищожи животновъдството.

По темата: Салам "clean life"- отврат.

# 638
Сега цената на свинското ще надскочи 10 лева.

# 639
  • София
От месеци лека-полека се качва, версията беше, че е заради избиването на близо 2 милиона свине в Китай, болни от АЧС. Сега и ситуацията при нас, кой знае колко ще стане.

# 640
Конспирациите са весело нещо, ама АЧС определено не е САМО в България.

# 641
  • София
Ето, започват да ни подготвят за поскъпване с 30 процента https://www.segabg.com/hot/bryuksel-obeshta-kompensacii-za-izbitite-praseta

# 642
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Принципно всяка година го правят номера с цените. Зимата леко падат с по 10-20 ст. за кг. Лятото леко покачват с до 30-40ст/кг и то си се натрупва. Определено ще скокне рязко цената. Помните ли сагата с яйцата, замърсени с фипронил? Или там нещо имаше в промишлено произведените яйца. Както бяха по към 20 ст/бр рязко станаха на по 30 и горница. Инфлацията и разни такива явления - болести, катаклизми и става страшно... Дано оцелеем някак Close

# 643
Казаха по новините, че до края на годината ще поскъпне с 50%. Ще стигне 10лв.

# 644
  • София
Врат в Билла скочи с близо два лева

Общи условия

Активация на акаунт