С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 38 973
  • 795
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ох, прави сте! И сега ми стана интересно какво е станало със сина й и манипулаторката гадже 😂 ще дочитам по-късно.
Имала внуче...имаше оплакване от някой хотел, в който ходили със сина, снахата и детето, и мъжО. Да се гръмнеш
Ама с манипулаторката ли или друга....не зная

# 16
Ох, много тъпо
Никак не обичам ровене в профили
Ами и да лъже, съветите, които получи, са резонни, може да са полезни за друг
И аз ту се оплаквам от моя мъж, ту го хваля
Ей на , с него съм...

За детенцето- може би на майка ти й е по-лесно да купува боклуци. Не може ли да й намекнеш за някакви по-лесни, но нискокалорични неща, които да хапва детенцето? То колко е голямо, може би е най-добре да насочиш усилия към него. В дългосрочен план това е най-доброто, с моите деца така постъпих и е най-добре. В момента е най-важно да оздравееш, пък децата растат много на височина, не се притеснявай толкова. Важно е в дългосрочен план да оформите хранителните навици

# 17
  • София
Не, Абсурт, коментирам зададен казус, за което са темите. В твоите постове е имало толкова противоречия, лично аз съм ти цитирала как имаш и нямаш снаха когато както ти изнася, например, според казуса. Затова коментирам казус, защото в друга тема и с друг контекст, ако се вадят цитати, то няма да има потребител, който да не се обвини в противоречие.
И в миналата тема стана въпрос. Конкретен казус, дали ще помогне на автора да си реши проблемите, дали е истински, дали някой вярва или не, няма значение. Ще е полезен на друг в сходна или същата ситуация, а както Боряна каза, понякога истинските случаи са толкова фрапиращи, че не може да ги измисли професионален автор на измислици

Не, просто интерпретираш случките, не коментираш никакви казуси.
Когато има казус, той се оглежда от всички страни и се разнищва, а не се подхваща старата песен на нов глас или просто "копи- пейст" мнение за свекървиТЕ и снахиТЕ.
Но, няма как да го разбереш, затова е безсмислено да ти се дават допълнителни факти. Пак ще намериш начин да ги игнорираш, че да ти е строен "казуса". Mr. Green

# 18
Аз пък не виждам с какво толкова се променя картинката със свеката от старите постове / няма да чета в профила й, от вас се информирам в темата/. Значи, става ясно, че от 16 годишна е с това лице, имат син на 28, свека е на 75 и от 30 години си е изградила система за смучене от младите. Дали това, че им е предоставила терен за строеж , ги прави финансово зависими ? Ами не. Едва ли е сделка срещу издръжка и гледане . А дали пък не е така ?
Авторката хич и да не обръща внимание на ровенето, явно има нова ситуация от 2009 досега. Дали мъжът и е мирясал, дали тормозът не е единствено заради това дърто вампирче, което е окупирало целия им съзнателен живот с претенциите си, или нещо друго, не е от значение. Тя се оплаква от свекърва си, очевидно е, че има защо. Дошло и е до гуша и иска промяна. Дано да и се получи. Крайно време е да сложи някаква граница. А мъжът и- както си реши. Щом един е гълъбът, а гълъбиците много. То едни гълъбици на 50 , ама айде.

Лолитка, оздравявай ! И не се ядосвай, малък е периодът, обратимо е.

# 19
  • при късмета
Абсурт, не ми трябват други факти, освен това, че е казано, че всяка седмица ѝ носят основните продукти, т.е. издържат я и бабиерата е на мнение, че сина е длъжен да го прави, преди жена му и детето? Не е сложно за осмисляне и над това са ми коментарите. Не ми е нужно да вадя вода от 9 кладенеца като теб, само защото си единствената която често се оказва на противоположното мнение и нямаш аргументи да го защитиш по написаното в темата. Затова и аз не разсъждавам по други казуси и не търся други теми и мнения от преди десетилетие, не са ми нужни

# 20
  • София
Абсурт, не ми трябват други факти, освен това, че е казано, че всяка седмица ѝ носят основните продукти, т.е. издържат я и бабиерата е на мнение, че сина е длъжен да го прави, преди жена му и детето? Не е сложно за осмисляне и над това са ми коментарите. Не ми е нужно да вадя вода от 9 кладенеца като теб, само защото си единствената която често се оказва на противоположното мнение и нямаш аргументи да го защитиш по написаното в темата. Затова и аз не разсъждавам по други казуси и не търся други теми и мнения от преди десетилетие, не са ми нужни

На теб въобще не ти трябват факти- ти си имаш опорни точки, по които си караш и от коловоза не излизаш.
Аз не съм проучвала темите на авторката, защото за мой срам, не знам как става, но написах още в началото кое не се връзва в обвиненията ѝ.
Оказа се, че има още постове, преди години дори, които подкрепят мнението ми и обосновават недоверието ми.
А, ти ако щеш се позовавай на факти, ако щеш недей- твоя работа. Mr. Green

# 21
Да, ама ние си обсъждаме случая по принцип, пречупен през собствен опит. Случаят е масов, между другото.
Не конкретната оплакала се снаха...
Това е

# 22
  • при късмета
И после не били виновни мъжете. Ако моя ме постави в такава ситуация, в най-добрия случай ще се води разведен. в най-лошия - аз вдовица Joy Пък ще го лежа на Хаваите, че ще претендирам за временна невменяемост

# 23
  • Fort Worth, TX
Много ги пере съчмата някои потребителки.И що така лъжат на поразия?Как им се занимава?

# 24
Ааа, АбсурТ, не се правИ и ти! Преди година ми извади стари постове в една тема. Joy
Темата стана много интересна.
В тази връзка, какво все се възмущавате, че се "рови в профили"? Постовете и форумът са публични, нормално е в един момент някой да ти извади писанията. И на мен се е случвало, но не ме притеснява. Нормално е и преди десет години да имаш едно мнение по даден въпрос, а днес да мислиш по друг начин. Опитът и годините те променят, започваш да приемаш някои неща по-различно и това е съвсем нормално. Но да напиша преди десет години - мъжът ми ме бие и тормози, а днес - мъжът ми винаги е бил прекрасен съпруг, не говори добре за мен, нали? А ако ви харесва да ви лъжат, няма лошо.

# 25
  • София
Мисля, че авторката е от онези жени, за които собственият мъж/син никога не са виновни. Те винаги са наивни и подведени от лошата снаха/свекърва. Скоро в темата пак имаше такъв случай.

# 26
Не, мен не ме притеснява да ровят моя профил
Но не ми се занимава да ровя чужд
Ако помня някой потребител за нещо, и ми направи впечатление, че след време лъже- е едно. Но да му ровя в профила просто не ми е важно...

# 27
  • при късмета
Няма нищо лошо да се вадят стари постове, стига казуса да е същия или близък. Така по принцип е само вадене точно на кирливи ризи и нищо градивно не би постигнало.
И аз не ровя в профили, а обичайно помня

# 28
Скрит текст:
Ааа, АбсурТ, не се правИ и ти! Преди година ми извади стари постове в една тема. Joy
Темата стана много интересна.
В тази връзка, какво все се възмущавате, че се "рови в профили"? Постовете и форумът са публични, нормално е в един момент някой да ти извади писанията. И на мен се е случвало, но не ме притеснява. Нормално е и преди десет години да имаш едно мнение по даден въпрос, а днес да мислиш по друг начин. Опитът и годините те променят, започваш да приемаш някои неща по-различно и това е съвсем нормално.
Но да напиша преди десет години - мъжът ми ме бие и тормози, а днес - мъжът ми винаги е бил прекрасен съпруг, не говори добре за мен, нали? А ако ви харесва да ви лъжат, няма лошо.

Ама тя там е написала само, че от 2 години има тормоз, за бой не прочетох.

Пак е изкипял чайникът и нещо и тогава, че е обобщила, но не вадя чак такива заключения за 20 годишен бой и тормоз, де.

# 29
  • София
Ако е втори мъж, няма как свеки да смуче пари 30 години. Което все пак променя картинката, не мислиш ли?
Ето, за да съм обективна, ще кажа че АбсурТ вярва на всяка история за лоша снаха, а ма ко - на всяка история за лоша свекърва.
Намерили сте се

Общи условия

Активация на акаунт