С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 39 124
  • 795
  •   1
Отговори
# 345
Не нереално. Аз също имам приятелка, която търпи години наред простотии. Но вече даже не ми казва, защото изобщо не я жаля. Имаше възможност и гръб да се отърве, но не го прави. Ами избрала е да търпи, това си е нейния избор и няма какво да се оплаква.

# 346
  • при късмета
Аз ти казах още от началото, че ако детето ѝ е по-важно, този проблем се решава лесно. Ако обаче иска дете точно от този мъж, аз си мисля, че ще го гледа сама. Ако майката и сестрата изземват функции, то ще са тези на баща му, не нейните. Ще се месят докато са заедно, разделят ли се, пръста си няма да мръднат за детето и пак сама ще го гледа.
Ако ще гледа сама дете, то по-добре изобщо да не е от този мъж. Хем сама ще го гледа, хем 18 години ще съобразява решенията за детето с него. Не само ще ги съобразява, а ще е напълно зависима. Ако не друго, това поне трябва да ѝ е пределно ясно

# 347
И аз имам такива приятелки. Зор с мъж да са. Търпят всякакви простотии. Дори не за дете. Не знам за какво. Никакво себеуважение.

# 348
  • София
Според мен на тази жена не й е толкова до мъжа или уважението, а просто не може да си позволи финансово да си плаща борчовете, да си плаща квартира и да се издържа. Явно търпи заради тези борчове, друг е въпроса защо тя е затъвала в дългове заради тази отровна фамилия. Щом този "мъж" е приел сестричето в спалнята си и обяснява на жена си как щели да се сместят (WTF ?!?!?) означава, че и преди да се отделят е показвал ясно как за него семейството е не жена му, а мама и сестричката, ама кой да гледа.

# 349
Това дори не е мазохизъм,ами чиста лудост.

# 350
  • София
Щом този "мъж" е приел сестричето в спалнята си и обяснява на жена си как щели да се сместят (WTF ?!?!?) означава, че и преди да се отделят е показвал ясно как за него семейството е не жена му, а мама и сестричката, ама кой да гледа.

Аз, обаче, сега се затрудних да си представя как точно ще се "сместят" трима на две ъглови легла? newsm78

Щото, сестричето, явно е влюбено в братчето, въпреки че никой не смее да си го помисли дори.
Та, ако братчето и жена му спят на едно легло, а сестричето им свети от другото, скоро ще стане страшно......

Зло, ако хвърлиш малко светлина на "казуса", ще си уплътним неделята. Joy

# 351
  • Оптимист по принуда
Точно това 'сместване' ми дойде в повече и затова ме съмнява историята.

# 352
  • София
Ех абсурдке, писателка да беше станАла - отдава ти се да фантазираш. Не малко случаи има, когато няма извращение /демек сестра да е влюбена в брат си и обратното/ но пък да се обичат по сестрински/братски и да не приемат половинките си за семейство. Това се наблюдава и между майка и син, затова и темата е на номер 108 Trollface
За сместването винаги има начин макар и да не е удобен - походно лелго, надуваем матрак, дунапренен матрак от тези които се сгъват на 3 и т.н. Въпроса е друг - какво място аджеба има сестричката в семейната спалня, при все че има къде да живее и не е изхвърлена на пътя изведнъж та да се налага да  я приютят за ден 2-5.

# 353
И аз се чудя защо се е набутала сестрата, а не свекървата Joy Разваля ни темата така
Шегата настрана, този мъж дано се освести.

# 354
  • София
И аз се чудя защо се е набутала сестрата, а не свекървата Joy Разваля ни темата така
Шегата настрана, този мъж дано се освести.
Никога не е късно и мама да дойде при пиленцата си Trollface Може да са пратили първо само сестрата, за да свинкне злата снаха с чужди хора в краката/кревата си и като го приеме за нормално да дойде и мама Two HeartsTrollfaceTrollfaceTrollface Тъкмо ще завива синченцето нощем, ако тая уруспия жена му, се завърти и го отвие. Trollface

# 355
  • Fort Worth, TX
Боже, ми тея хора как ще правят секс?

# 356
  • София
Боже, ми тея хора как ще правят секс?

Тъй, де, това би бил въпроса, на който и сестричката, и баткото, че и момата би трябвало да потърсят отговор.
Сега, кой от тримата по каква причина не го прави, остава да гадаем.

# 357
  • ВАРНА
 Сестричка  на съседното легло е мощно противозачатъчно.

# 358
  • Fort Worth, TX
Абсурт, тя може и затова да се е тръснала.Един вид отмъщение, за да не правят.Аз друго логично обяснение нямам.При положение, че има къде да живее.Ще го разбера ,ако имат още една стая.Майка и дъщеря кроят някъв план и той според мен е да изгонят момичето, за да си върнат момчето.

# 359
  • France
Отдавна не бях влизала в темата и "уааууу" тук станало съвсем откачено. Зло, каква е тази луда история? Чак се ядосах на приятелката ти.

Общи условия

Активация на акаунт