С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 39 131
  • 795
  •   1
Отговори
# 330
  • някъде в орбита...
Брат и нищо не казал и сега 3мата ще делят стая с две ъглови легла.
Е не бееее Joy
Това си е цирк, тотален. И приятелката ти не се усеща къде да тегли чертата?

# 331
Усетила се е, но е с много борчове  покрай това семейство и кредит за кола изплаща и иска да си върне дълговете.

# 332
Много разочароващо. Все пак е опит. От тук насетне едва ли ще се върже така. Дано бързо се измъкне от тази ситуация и да се махне от това сбъркано семейство

# 333
Звичи ми като хорър примесен с комедия.

# 334
Едва ли. Имам усещане че ще го трае още доста. Тя и преди е търпяла все някакви неща, но сега за първи път  търпи майка и сестра.

# 335
  • Варна
Злодеида , фамилия от малцинствата ли описваш ? Само остров Тасос им липсва, освен умствения дефицит. Hushed

# 336
  • при късмета
Защо не я питаш, какво точно трябва да се случи, че да престане да търпи?

# 337
Зло, те двамата с мъжа разбират ли се ? Това, че дъртият вампир ги е прогонил, е добре.
Сестрата сега ще иска да върне блудния син в замъка. И тя с мисия.
Ако мъжът е в състояние да разсъждава, трябва да отпрати  сестра си. Как ще живеят там тримата, е ? Кой къде ще спи.
Пълен абсурд- не по Р. Бахов, а по свекървенски и зълвенски Joy

Не знам какво да кажа. Мадамата , ако има мозък, ще намери начин да я прогони тази, поне да опитат двамата.

# 338
Е няма мозък момъка. Казал е на приятелката ми, че ще се сместят някак си. Аз мисля, че няма да го остави още. Както по рано в темата споменах тя вече е тотално отчаяна. И в предните връзки ми казваше, че ще търпи.
Не говоря за хора от малцинство. Българи са. Приятелката ми е и с образование. Момъка и семейството му са от едно село близо до нашия град. Аз по-големи селяни не бях виждала.
Не знам колко се разбират двамата ама всеки път като говорим с нея и той се появи тя бърза да затваря, защото я питал какво толкова говори.

# 339
Честно казано за такъв мъж май не си струва. Според мен тя греши.Аз вече такива познати с подобни пеоблеми спрях да ги жаля.

# 340
Ако сама иска да търпи, кофти. И да те е яд, няма как да й помогнеш. То ситуацията е просто толкова абсурдна, но тя ако иска да си търпи тоз златен момък...сега, и свекървата е спала у нас, нямаше къде и на кревата на детето. До нас. Но тогава имаше огромен проблем, домашно насилие, на никого не пожелавам...и пак се връщаше и тя...то колкото и да помагаш, човек ако сам не си помогне, нищо не става. Дано се осъзнае.  Тя ли, той ли, някой.

# 341
  • Fort Worth, TX
Зло, ти ме уби.Твоята приятелка е мазохист.

# 342
  • някъде в орбита...
И в предните връзки ми казваше, че ще търпи.
Това хич не е въпрос на отчаяние, а на характер. На твое място бих отписала момичето. Няма как да се помогне на хора, които сами бъркат помията, в която да затънат... Sad

# 343
  • Оптимист по принуда
Леко нереално ми е описаното.

# 344
И на мен ми е нереално чак. Характера и не е такъв. Тя много гаджета разкара ама и много търпя. Откакто мина 30 и нацяло и стана фикс идея да има мъж и дете. Колкото и да говоря, че ако има дете от този тя няма да го гледа, а сестра му и майка му ще и изземат ролята тя казва, че ако трябва ще се разведе, но иска бебе. То едно инвитро да беше направила по-евтино щеше да и излезе. Тя досега е похарчила повече пари покрай семейството. Още докато бяха в България им плащаше сметките за телефоните и уж чака да и върнат парите, но никой не обелва дума за това.

Общи условия

Активация на акаунт