С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 39 106
  • 795
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Злодеида не цепи басма - нали писа нещо такова "Двама съм оставяла, и трети мога" - цитирам по памет.
Но има и нещо - проектосвеки е млада и има време и енергия да прави мизерии.
Като гледам има и желание, а и успех не й липсва ScreamSmiling Imp

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 15:31 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 436
  • София
Може и просто да не се усеща. Човек на когото се е случвало, внимава за такива неща, но другите може и да пропуснат.

# 437
  • София
Всъщност, свеки не е в България и изцепките не са ежедневни.
Ако сега пречи толкова на Зло, какво ще стане след 10 години, като си дойде за постоянно?
От друга страна, заслужава ли си заради това, да се раздели с човека?
Винаги може да остави и третия, ама това дете, ще почне да къса билетчета за татковци на входа на апартамента.
И то има душа и чувства......

# 438
Дано да не се усеща. То и аз правя сухи тренировки покрай темата , но се усещам, че ще бъда голяма проклетия сигурно. Макар, че синът ми не ми обръща внимание и не ми позволява да коментирам, без да пита , аз си ломотя. Е сега му гледам във ФБ , че се е сприятелил с една ...мале мила, то са джуки нацупотени, то е пъп, то е коса , напраООО Tired Face И веднага се изказах , де.
нищо още сигурно няма, но си представих да ми доведе  те тОковО Joy
Може това да е лирическата героиня , а момичето да е свястно ама...
Бих приела жена с дете, че и две, аз обичам деца и се разбирам с тях. А и жена с деца е отговорна и организирана.
Обаче такава, каквато видях, трябва някак да я преглътна Rolling Eyes

# 439
  • при късмета
Тя може и да не е в България, но изцепките са ежедневни. Няколко пъти написа, че звъненето не само е всекидневно, а няколко пъти на ден.
Ааааа, Тайс, нИдей така дискриминира девойката! След още някоя година, като навсякъде влезе, че и пол няма да има, тогава какво ще правиш? Гледай от добрата страна на нещата Joy

# 440
  • София
На мен ми е интересно за какво толкова звъни всеки ден и какво се е запритеснявал синът й - да не е станало нещо лошо? Да не е на 80, та да я мисли? Нали познава майка си, че ще звъни до откат

# 441
В момента свека е у нас. Миии " майче" и тя мяу мяу мяу...мрънка нещо...и той я гледа като препариран. Ми някои са си така. Simple Smile Така са си свикнали

# 442
  • при късмета
Ама то няма проблем и така да са свикнали. Стига обаче да успеят да намерят човек, с който да живеят и който да го търпи да безкрайност. Ей тук ще имат проблем, пък да не се променят.
Двама човека се събират за да се напаснат помежду си. Понякога и това не става бързо и лесно, а ако има и странични хора, които претендират да имат равни права за времето и вниманието им, съвсем няма да се получи. това не значи да си зарежеш родителите, преди свекървите да са скокнали, значи, че трябва да си пренаредиш приоритетите и да отсяваш на страничните хора капризите от необходимото

# 443
  • София
В момента свека е у нас. Миии " майче" и тя мяу мяу мяу...мрънка нещо...и той я гледа като препариран. Ми някои са си така. Simple Smile Така са си свикнали

Малейййй! На теб какво ти пречи, не мога да разбера, честно!? newsm78
Никога не съм била близка с майка ми, особено по този начин, но мъжът ми беше- на 300 км. живеехме и като се видеха, така се държаха.
Ами, тяхна работа, не на съскащите в алпинеума....... Mr. Green

# 444
  • София

Малейййй! На теб какво ти пречи, не мога да разбера, честно!? newsm78
Никога не съм била близка с майка ми, особено по този начин, но мъжът ми беше- на 300 км. живеехме и като се видеха, така се държаха.
Ами, тяхна работа, не на съскащите в алпинеума....... Mr. Green
Ти къде видя на хепито да й пречи? Аз не видях да пише, че й пречи?

# 445
Абе явно нашата майка не е осъзнала, че детето и не и е мъж ако питате мен. Като са се оставили с баща му тя е прехвърлила всичката тежест на него. Така ги мисля аз нещата. Не искала да си намери приятел, защото имала 2 деца. Нищо че едното е на 20 другото на 29 ...

# 446
Изобщо не ми пречи, казвам, че някои хора са така, това е
И да Зло, тя разчита на него, така й е удобно, а той е свикнал и го ласкае. Нормални неща, често срещани. Няма нужда от особена причина. Може след време да се напаснат нещата, със или без сблъсъци. Може и не. Не знам.

# 447
Имам една информация, която не знам колко е достоверна. Още зимата моя бивша колежка ме покани на кафе. Излязахме и си говорихме и ми каза, че по случайност е колежка със свеки в държава Х. Свеки я питала какво ще и каже за мен какъв човек съм била и Д и споделила, че ме уважавала много като човек, тогава свеки казала "ама тя има дете". Казах на моичкия и той ми каза, че майка му още преди няколко месеца му казала, че бившата ми колежка Д отишла при нея и я питала дали знае, че сина и е с жена, която има дете от предишен брак.
Не знам кое е вярно.
Афродита от това ме е страх да не се окаже мамино синче. Жената си е българка и знае езика, бъркаш историите друга свека не го знаеше. И не е никаква баба, а 50 годишна жена.

И това е факт, който трябва да те притеснява или, че уронва авторитета ти с нещо? Две жени си говорили клюкарски, дали е злонамерено - това са си твоите виждания.
Не е към теб персонално, но не знам, защо - зрели жени гледат на свекървата, като вещица, която цели да ги дели от сина. Много е зловредна заблудата, че бракът ви дава права да определяте честотата и характера на контактите между съпруга и майка му. Вероятно ми е вповече самочувствието, от което не ме е срам Simple Smile.

# 448
  • при късмета
За всеки нормален човек, е повече от ясно, че като има партньор, се съобразява първо с контактите си с него, а после с всички останали. Ако не иска да променя честотата на контактите с майка си, защо изобщо се събира с някоя жена? Да си стои при майка си, че да не им се нарушават контактите. Като се усети, него няма коя да вземе.
А за разговора, като от двете страни информацията е различна е ясно, че нещо не е наред.
Дренка, дано да нямаш син, защото ако него си заблудила, че въпреки, че има семейство контактите му с теб трябва да са приоритет, то според повечето жени би бил категоризиран като "муньо" и ще е благодарение на теб. Може и от това да не те е срам, знаеш ли

# 449
Нямам син, не е от това, уважаема. Обаче се размечтах да имам, да видя как е, така че ми е интересно да ми доразвиеш сценария. Да взема пример.

Общи условия

Активация на акаунт