С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 39 028
  • 795
  •   1
Отговори
# 495
  • MI
Никога не ми е минавало през ум да  изказвам мнение за отношенията и честотата на контактите на ММ и майка му, както и за естеството на разговорите им. Не съм се омъжила за идиот, нито за малко дете. Нито има какво да си меря със свекървата. Rolling Eyes Повечето ми познати са така, независимо обичат ли се двете жени или просто имат учтиви отношения. И логика не откривам да се меся там, ако няма откровено селски прояви. Но тогава идва въпроса аз къде съм гледала като съм се омъжвала.

# 496
  • при късмета
Е да де, за гледането преди да се събереш с мъж говорим. Ако се събираш с някого, гледаш да е с твоите нагласи, ако не за друго поне за границите на вмешателството. Ако са с различни, то е загубена кауза да се променя който и да е.
Теоретико-методологичните ти изказвания предполагат съжителство, уповано на близост и разбиране между мъжа и жената, няма да болдвам думичките. За решения и споделяне, като си се разприказвала.
М/у мен и мъжа ми всичките решения и споделяния си остават м/у нас. Ако държи да по-близък от обичайното с родител и да споделя повече от нужното с него, неминуемо ще се стигне да споделяне на същите тези решения, взети м/у нас двамата. Това за мен не е ок и с такова нещо не бих се примирила. Точно защото доверието м/у нас отива на кино автоматично, споделяйки го с майка му примерно, пък нищо, че тя е много много близка. Аз доверие не бих запазила при такова положение, пък той да си споделя само съвсем личните планове и решения с нея, но не и общите.

# 497
Сякаш ще те превари свекито в реализиране на общите планове. Може да изтърве човекът нещо, без да иска, ама си и ти непреклонна 😄
Според мен, точно заради такива ясно поставени граници, на които жената държи, съществуеат и подобни теми. Все нещо и някъде някой е сгафил. Че то туй не е живот Wink

# 498
  • София
Абе, ма ко, ти свекърва нямаш, откъде ти иде в главата тоя страх, да не би да сподели мъжа ти с нея нещо, което касае теб?
И защо въобще се заблуждаваш, че би била толкова важна и значима в очите на свекърва си, та да подчини разговора със сина си на твоята особа? newsm78
Каква тайна за теб ще се бори да изтръгне свеки- формулата за лекарство против рака, което си открила или позата от последния ви секс? Mr. Green
Ако снахите бяха наясно колко малко се интересуват свекървите от тях, и колко теми си имат за разговор със синовете си, в които те въобще не присъстват, тук ще стане змиярник, пред който и алпинеумите в зоологическата градина ще бледнеят. Joy

# 499
  • София
Какво общо имат алпинеумите със змиите?

# 500
Просто поредната лична свада. Досадно е, някаква обсесия явно

# 501
Да, бе. Раждаш мъжки пол и си свята жена. Снахите злобни. Айде пак крайности.

# 502
  • София
Да, бе. Раждаш мъжки пол и си свята жена. Снахите злобни. Айде пак крайности.

Не, но аз като имам по едно от двата пола, дали съм змия или светица? newsm78
Тази тема е под номер 107, в нея пишат почти едни и същи никове и в 99% от случаите свекървите са гадове, родили, отгледали и възпитали едни прекрасни синове, избрани за съпрузи от също толкова прекрасни снахи, отгледани и възпитани от прекрасни родители......
Да се чудиш като как точно става тая работа!? Joy

# 503
Моят мъж е заеквал като дете, което свързва с шамари от майка си. От друга страна й е било доста трудно за някои неща, от чисто житейска гледна точка с мъж пияница, побойник и ревнивец
Така че съм пределно наясно със свекървата, що за човек е.
Животът е по-шарен от личния опит.

# 504
  • Най-красивата страна
Свеки гледаше един турски сериал в който свекървата наричаше снаха си,,наказание мое,,.
,,Къде си наказание мое....,
Изгледахме цяла серия ,а аз мразя турски сериали....

# 505
  • при късмета
Сякаш ще те превари свекито в реализиране на общите планове. Може да изтърве човекът нещо, без да иска, ама си и ти непреклонна 😄
Според мен, точно заради такива ясно поставени граници, на които жената държи, съществуеат и подобни теми. Все нещо и някъде някой е сгафил. Че то туй не е живот Wink
А защо реши, че мисля, че ще ме изпревари. Мисля просто, че не е нейна работа, нито повече, нито по-малко
Какво общо имат алпинеумите със змиите?
Поредната елементарна думичка, на която Абсурт не знае значението. Не ѝ ли свикна вече?

# 506
  • Варна
Терариум?

# 507
  • София

Ми, не, алпинеум, в който се разхождат змии на свобода- идват и си отиват, когато си поискат......... Simple Smile

# 508
Очевидно за теб споделяне с родител и вмешателство са еднозначни. Това ми говори за страх, от явно невидима сила, която разделя хората, щото стана ясно, че не те грози опасност откъм фронта “свекървата”. Или пък просто съветваш, на килограм булките, но и не се възпираш да изразиш фантазиите си за живота на инакомислещите.

# 509
  • при късмета
Вместо нещо да ти говори, да беше взела да прочетеш по-внимателно. Написала съм не просто "споделяне с родители", а "повече от нужното". И на теб, като на Абсурт ли трябва да се обяснява значението на думите или се предполага, че ги знаеш? Защото има основна разлика в твоето и моето твърдение. Пък ти ако искаш я виждай и осмисляй.
И мнението ми не се отнася само за вмешателство на свекървата, а на когото и да е. Просто свекървите го правят много по-често от всички останали

Общи условия

Активация на акаунт