С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 39 023
  • 795
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Очевидно за теб споделяне с родител и вмешателство са еднозначни. Това ми говори за страх, от явно невидима сила, която разделя хората, щото стана ясно, че не те грози опасност откъм фронта “свекървата”. Или пък просто съветваш, на килограм булките, но и не се възпираш да изразиш фантазиите си за живота на инакомислещите.
Има родители, за които двете понятия са еднозначни.

# 511
  • София

Какво общо имат алпинеумите със змиите?
Поредната елементарна думичка, на която Абсурт не знае значението. Не ѝ ли свикна вече?

М, да......въпрос с повишена трудност и за двете...... Mr. Green
Не свиквате, ей!

# 512
Има всякакви хора, в това число и немалко жени, влезли в ролята на втора майка на мъжете си.

# 513
Ми те така свинали мъжете...Не завиждам  и на двамата.
Аз не искам на синовете си да съм майка вече , бабичка съм ,да се оправят ,няма съм все жива.Даже свикнах и да не споделят,  ако изтърват нещо-ок ще знам как са.

# 514
  • София
Защо да не искам да съм майка на тези, които съм родила? newsm78
И те станаха дърти магарета, но друга нямат- аз съм само.
И все още знаят, че ако решат да споделят нещо с мен, ще си остане между нас.
Независимо от мнението ми- ако го поискат, де, но ще постъпят както намерят за добре.
Проблемът на вечно недоволните снахи е, че се опитват да влязат в ролята на майка на непълнолетен, който трябва да бъде основно превъзпитан по техен тертип.
Вместо да са си избрали такъв, който им импонира на представите за хармонично съжителство.

# 515
Навярно  е към мен това.
АбсурТ , ми защото виждам как стоят нещата , и не искам да пускам тук публично   каквото и да е.Вярвай ми ,не е каприз. Но няма наин да е друго , освен предопределеното от природата. Докато съм жива , искам или не съм им майка, и те са ми деца.Тежа им на врата и    дано не дразня   околните им.

# 516
За вечно недоволните лигави снахи, разбрахме . Кажи сега абсурТ какъв им е проблема на вечно намундрените и недоволни свекърви?
Днес май съм крива ...и съм снаха.

# 517
  • София
За вечно недоволните лигави снахи, разбрахме . Кажи сега абсурТ какъв им е проблема на вечно намундрените и недоволни свекърви?
Днес май съм крива ...и съм снаха.

Ми, не знам, нямам такива около мен.
Не защото винаги са доволни, предполагам, но едно че не живеят с младите и после- имаме си наши занимания и приказки, та какво да бистрят на снахите?
От друга страна- дори да има нещо, от което да са се възмутили, като са ходили на гости, ами ще го кажат веднъж, а втория път ще срещнат отпор- кой ще търпи да му намилат едно и също?

# 518
  • София
С тенджерката какво стана. Сън не спя. 😊

# 519
Хубав човек за мен е този, който не търси под вола теле. Аз лично съм се уморила да се старая да бъда максимално тактична. Ами като не се оценя, здраве е.

# 520
  • София
Хубав човек за мен е този, който не търси под вола теле. Аз лично съм се уморила да се старая да бъда максимално тактична. Ами като не се оценя, здраве е.

Е, "Прехвален светец и Богу не е драг" е казал народът!
Има хора, които от тактичност не вдяват и тогава си е редно да ги заковеш директно и безапелационно.
Проблемът е в мярката- да не се вживееш в ролята на жертвата и да търсиш телето, където го няма.
Че и да кефиш дразнителя, карайки го да се чувствам прекалено значим. Simple Smile

# 521
  • при късмета
Защо да не искам да съм майка на тези, които съм родила? newsm78
И те станаха дърти магарета, но друга нямат- аз съм само.
И все още знаят, че ако решат да споделят нещо с мен, ще си остане между нас.
Независимо от мнението ми- ако го поискат, де, но ще постъпят както намерят за добре.
Проблемът на вечно недоволните снахи е, че се опитват да влязат в ролята на майка на непълнолетен, който трябва да бъде основно превъзпитан по техен тертип.
Вместо да са си избрали такъв, който им импонира на представите за хармонично съжителство.

Сама си го казала, ако нещо споделят с теб, си остава м/у вас. Защо и с жена му да не е същото и там да не важи? Представи си ти да споделиш нещо на сина ти, разчитайки, че остава м/у вас и той подробно да го обсъди с жена си. Дали и ти няма да рипнеш? Ама снахата не може

# 522
Като се върна малко назад виждам грешки. Да, тъпи грешки. Иде ми да си плесна един. Чудя се на себе си защо съм дълбала и съм се хващала на провокации. Абе живей си живота и толкова.
От много мълчане бях под крушата. И като си казах какво ми е на сърце, стана зле. Нито съм обиждала някой, нито съм целяла да всявам смут. Как го приемат вече ми е все едно. Искам мир. Няма на кой какво да доказвам. Който ме обича е до мен и с мен.
Та , излях си. Крива съм както казах. Мен никога не са ме дразни ли битови дреболии. Дразнят ме опити за чиста провокация. И да си призная палих в началото и се нервирах. Сега съм абсолютен пън. И лошо на никой не желая. Просто като не става, не става.

# 523
Ох, дано не се намеси и тук кармата, и семейните тайни. Мъжът споделя за майка си това, което той реши, и обратното.  Като те чета, ма ко, и си представям нещо лексиконско - ше ти кажа, ама няма да казваш.

# 524
  • при късмета
Там е работата, че няма нужда за някои неща да казваш, че го споделяш само с някой определен човек. Обичайно го правиш защото му имаш доверие. И когато разбереш, че е казал споделеното на друг, било то и майка му, доверието се губи. Ти повдигна въпроса за доверието, все пак, а ти обяснявам елементарни неща. Кой не би загубил доверие в такъв случай? Сега и да кажеш, че ти, то нормалните хора реагират именно с губене на доверие

Общи условия

Активация на акаунт