Не знам кой би загубил доверие, и не ме интересува.
и ще ги запознае. Свекито решава "доброжелателно" , директно да ме събуди от моята любовна еуфория. Покани ме на кафе и нетактично ми намекна за хипотетичната конкурентка. Не реагирах особенно, но знаете женското любопитство и анализи. Развръзката. Любимият покани майка си на гости, без да ме предупреди. На майка си съобщил, че ще я запознае с "любовницата му"
Още от вратата свекито нахлу, с канонада от нравоучения и морални съвети. Когато го попита, къде се крие мръсницата, влязох аз. Сега се смея , но тогава замръзнах. Докато схвана кой , с кого и за какво иде реч, мъжа ми с висок тон оформи едни бъдещи, лични граници, тип ивицата Газа . Ураганът я отвя. На висок тон, конкретно, с доза порицание за вредите от интригите. Дори съжалих свекито, но с подобни интриги стават и раздели, при липса на доверие или лабилен характер. Не я мразя, всеки си има недостатъци, но перфектните отношения не са същите. Глупава, необмисленна постъпка . Ние и сега се шегуваме, като ме представя като любовница, пред свекито, а аз го дъвча, че пркриват някоя.
и във всяка клюка има резон. Но нито той поддава, нито аз приемам първично всяка чужда намеса в отношенията ни.Неговото желание е да не споделям определени събития с майка му. Преценил е, че ще си спести едно конско , без ефикасен съвет . Иначе за финансови инвестиции или кредити свекито ни дава полезно инфо там и е силната страна . Със свекито днес пихме коктейл, уговорихме уикенда с внучето, прие и "жалбите", спрямо сина и .Г-н Перфектен се обижда от личните ми.критики, мама ще го порицае в неин стил и в наш интерес. Твърди, че ме е приела като дъщеря, от самото начало дано е искренна.
и ще ги запознае. Свекито решава "доброжелателно" , директно да ме събуди от моята любовна еуфория. Покани ме на кафе и нетактично ми намекна за хипотетичната конкурентка. Не реагирах особенно, но знаете женското любопитство и анализи. Развръзката. Любимият покани майка си на гости, без да ме предупреди. На майка си съобщил, че ще я запознае с "любовницата му"
Още от вратата свекито нахлу, с канонада от нравоучения и морални съвети. Когато го попита, къде се крие мръсницата, влязох аз. Сега се смея , но тогава замръзнах. Докато схвана кой , с кого и за какво иде реч, мъжа ми с висок тон оформи едни бъдещи, лични граници, тип ивицата Газа . Ураганът я отвя. На висок тон, конкретно, с доза порицание за вредите от интригите. Дори съжалих свекито, но с подобни интриги стават и раздели, при липса на доверие или лабилен характер. Не я мразя, всеки си има недостатъци, но перфектните отношения не са същите. Глупава, необмисленна постъпка . Ние и сега се шегуваме, като ме представя като любовница, пред свекито, а аз го дъвча, че пркриват някоя.
и във всяка клюка има резон. Но нито той поддава, нито аз приемам първично всяка чужда намеса в отношенията ни.Неговото желание е да не споделям определени събития с майка му. Преценил е, че ще си спести едно конско , без ефикасен съвет . Иначе за финансови инвестиции или кредити свекито ни дава полезно инфо там и е силната страна . Със свекито днес пихме коктейл, уговорихме уикенда с внучето, прие и "жалбите", спрямо сина и .Г-н Перфектен се обижда от личните ми.критики, мама ще го порицае в неин стил и в наш интерес. Твърди, че ме е приела като дъщеря, от самото начало дано е искренна. Препоръчани теми