Лекарска грешка

• 3 306
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, искам да попитам за добър адвокат по медицински дела в София. Един доктор ме осакати и разболя тотално. Увреден съм жестоко, пия една торба лекарства и нищо. Пари за терапии прегледи пак нищо. Страданията са много жестоки. Вече съм почти пълен инвалид. Работя едва на едно място. От другото ме уволниха. А две години животът ми е Ад. Аз в болниците живея. Това ми е животът заради една рутинна операция, която в чужбина ако ти я направят забравяш още след първият месец. Но не и тук, не и в БГ. коро може и на улицата да остана беден, болен и сакат. Искам негодника и този дето ми се пишеше за приятел и ми го препоръча явно с цел да ми унищожи живота да си платят. Искам да ги съдя до дупка! Моля предложете адвокат, да работи на процента или при спечелено дело да му се заплаща. За да ми е долу горе по джоба. Благодаря предварително. Искам да съдя и двамата до дупка. Те ме убиха, но ме оставиха да живея в нечовешки страдания, агония и мизерия. Дори не знам колко още ще ме има. Но искам това да се разчуе. Не искам да съм поредният покрит смъртен случай при лекарска некомпетентност!

# 16
Много тъжно и нелепо! Но някой път няма гаранция, че и в чужбина са добри лекарите. Майка ми, например, беше осакатена в чужбина от един ортопед. Няколко години по-късно друг (невролог) оправи бакиите на първия, но до степен просто да продължи да живее с последствията. Тя съжали, че не осъди първия. Имало срокове за това. Успех с делата, ти желая! Дано намериш свестен и съвестен адвокат!

# 17
Адв. Мария Шаркова. Лекарската грешка първо трябва да се докаже, после - “плащането”.

# 18
Много тъжно и нелепо! Но някой път няма гаранция, че и в чужбина са добри лекарите. Майка ми, например, беше осакатена в чужбина от един ортопед. Няколко години по-късно друг (невролог) оправи бакиите на първия, но до степен просто да продължи да живее с последствията. Тя съжали, че не осъди първия. Имало срокове за това. Успех с делата, ти желая! Дано намериш свестен и съвестен адвокат!

Направо е ужасно, мислех да поизчкам с това. Но уврежданията са толкова жестоки че ме доведоха до почти тотална инвалидност. И работата също като много други неща нямащи проблем за здрав човек за мен са вече екстремни почти непостижими занимания. А виновниците нехаят и не им пука че вече съм и без почти пукната стотинка. 😢

# 19
Грешка е да изчакваш. Действа се на прясно, докато има доказателства. Да има експертизи.
Само не се вкарвай в депресия. Това е най-гадното. Трябва да имаш цели, а една от тях - да намериш паралелно човек или хора, които да ти оправят здравето.
Пробвай консултации с турски доктори от частни болници/клиники, през фирми за медицински туризъм. Трябват ти становища, експертизи.

# 20
Грешка е да изчакваш. Действа се на прясно, докато има доказателства. Да има експертизи.
Само не се вкарвай в депресия. Това е най-гадното. Трябва да имаш цели, а една от тях - да намериш паралелно човек или хора, които да ти оправят здравето.
Пробвай консултации с турски доктори от частни болници/клиники, през фирми за медицински туризъм. Трябват ти становища, експертизи.

Лошото е че не знам колко ми остава, ставам все по-зле. А нашите лекари са ме отписали напълно. Едни в БГ ме излъгаха че ще ми направят терапии със стволови клетки и само ми изгубиха време и пари. Имах оферта от еднатурска болница. Но я изпуснах заради тях. Лошото е че е много  скъпо. Мисля да пробвам с документ S2 по нзок но не знам колко още ми остава.

# 21
Човек, колкото ти остава! Важното е да не се даваш. Не се депресирай, търси начини, решения, подкрепа! Излез в медиите, ако трябва. Пусни си една кампания за набиране на средства, ако трябва. Не се оставяй! "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ!" гласи народната мъдрост.
Сподели какво ти е. Има и безплатни консултации с психолози тук във форума. Все от някъде ще получиш подкрепа, насоки, идеи... Когато си мислиш, че си сам, някой път се оказва, че не си.

Аз съм се борила за живота на котка и не можеш да си представиш каква подкрепа и съпричастност получих от напълно непознати хора, благодарение на които се справих, преборих. Затова ти казвам - когато си мислиш, че си сам или че няма решение, не знаеш от къде може да ти дойде лъч светлина.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 12:41 от amy_nka

Общи условия

Активация на акаунт