Мнение/връзка

• 4 511
  • 58
  •   2
Отговори
Здравейте момичета,

Не съм сигурна как да се изразя в конкретната ситуация, но се чувствам объркана и бих искала да Ви помоля за съвет.
От няколко месеца съм във връзка с мъж, почти всичко е идеално, отношение, време, грижа, жестове, но секса някак не върви, няма я онази страст и желание както е в началото на една връзка при повечето хора. Говорих с него по темата на колко пъти, като отговора е че няма проблем в мен, просто е преуморен и не бил чак толкова сексуален, до някъде разбирам, работи на две места, постоянно е зает и прекарваме време заедно основно вечер, но все пак това започна да ме тормози. Правим секс по няколко пъти в седмицата и се старая да подхождам с разбиране, но до сега не съм била с такъв партньор и е ново за мен, за това и започнах да търся проблема в себе си.
Случвало ли ви се е, има ли такива мъже или наистина има някакъв проблем според вас?

# 1
Чакай, чакай!
Правилно ли разбрах, че мъжът работи на две места?!
Сериозно?
Ти какво очакваш? Да пращи от енергия ли?
Ако не работеше на две места вероятно щеше да се оплакваш, че финансово е зле.
Прецени си, кое ти е по-важно и най-добре го освободи от присъствието си.

# 2
Не се разбира в какво се изразява липсата на страст. Пасивен и чака ти да го метнеш в леглото? Или не се старае да те задоволи?

# 3
Два три пъти в седмицата си е съвсем нормално, освен ако не сте на по 20.

# 4
на колко години сте двамата и става ли му или не?
и какво разбираш по липса на страст? не скача като млад скакалец около теб и не сменя по пет пози на тур?

# 5
  • София
Щом сега индикираш проблем, то с времето няма да става по- добре.
Намери си човек, който ще ти отговаря на страстта.

# 6
Може би не се изразих правилно, но нека се въздържаме от нападателния тон. Simple Smile
Под липсата на страст визирам, липса на желание за секс, не полага особено старание да ме задоволи, а сякаш просто да го "отметнем", без разнообразие, без експериментиране или дори напасване на кой, какво, къде, което за мен си е напълно нормално в началото на една връзка и винаги съм се старала да полагам усилия да задоволя партньора си.
По въпроса за свободното време, както вече споменах, подхождам с разбиране и се грижа за човека до мен, когато се прибере да може да има пълноценна почивка, но през почивните дни положението е същото, а сме едва в началото на връзката.
Темата за финансите изобщо няма да я коментирам и се надявам да не навлизаме в конфронтация.
Помолих за вашето мнение, тъй като до сега партньорите ми са били доста активни сексуално и е новост за мен, но не е нещо заради което бих прекратила връзката си на този етап и въпроса ми не е това. Simple Smile
Благодаря предварително за отговорите!

# 7
Щом сега индикираш проблем, то с времето няма да става по- добре.
Намери си човек, който ще ти отговаря на страстта.

единственият съвет, който си струва да послушаш
всичко друго ще бъде мъка за теб, вероятно и за него

# 8
Мацка, това че мъжът работи на две места не е хич за пренебрегване.
Ти си прецени, кое ти е по-важно.
Като страничен наблюдател най-добре ще е да го разкараш защото утре като срещнеш някой "по-сексуален" и той е чао.

# 9
  • София
Мхм, егоист. Никакво разбиране за такива.
Стига си слушала оправдания и вкарвала разбиране.

# 10
Ясно. Преди още да изтече една година, ще си получила бъг, че нещо не ти е наред, че си нимфоманка и така нататък, ще се гневиш на него, че е слабо сексуален и пълно дърво.
След което ще намериш един як момък да ти намести чарковете и ще разкараш първия.
Имах такъв партньор, пет години бяхме заедно. Мега зле се чувствах с него в това отношение, грам женско самочувствие не ми беше останало, а човекът беше много добър иначе, просто сексът беше последен в приоритетите.

# 11
Да,може да е изморен,окей,но да отбива номера по време на секса не е окей. Пък и в крайна сметка,ако има страст и желание,няма да е по задължение,а ще в търсен момент и при него.

# 12
Просто сте различни и не си пасвате сексуално. Това е така и ще продължи да бъде така. Вариантите са 3:
1. Напасване се благодарение на взаимното желание за това и си живеете добре.
2. Не се напасване, но продължавате връзката и се измъчвате взаимно.
3. Не се напасване и се разделяте.
(Е, има и: 4. Напасване се и се разделяте, но това е за друга тема.)
Времето ще покаже какво ще се получи при вас.

# 13
Истината е че просто някой мъже не си го могат.

# 14
На колко години е?
Той сам  е казал, че не е много сексуален. Какво очакваш?

Общи условия

Активация на акаунт