Плюсове и минуси на кварталите в София - 5

• 47 622
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
Може ли коментар за района около ул. Кирил Цонев в ж.к. Дианабад?

1. Удобно ли е за живеене с малки деца?
2. Уредено ли е от гледна точка на градски транспорт? Комуникативно ли е мястото?
3. Търсят ли се жилища под наем в района?
4. Какво е реномето на квартала и ще бъде ли бетониран целия?
Много добро място. Хората се познават и не е проблем по-голямо дете да излезе само да играе в близка градинка - винаги има някоя позната баба наоколо. Читалището организира събития не само проформа, има безплатен куклен театър. Във ВМВ съм виждал тогавашния изпълнителен на Дънди Прешъс да пазарува, наистина е много зареден (е, и скъп). Има много реновирани детски площадки, ставащи заведения. Транспорта е добре, но Симеоновско и Цанков се задръстват с пиковите часове. Също и Гемето. Метрото е близо. Близо е Фантастико, много спортни площадки и зали на МГУ, басейна на ТУ. Музейко е на 15 Мин пеш. Автобуси до Витоша и ИКЕА. Предимно е населено с бивши военни и хора без проблем да си плащат поддръжката на имотите, съответно повечето блокове са в добро състояние.  Има аптеки, едната денонощна, много магазини и дюкяни с плодове. Няма хубави кафета.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 06:09 от bachkator

# 91
  • Варна
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15342417172532 … k=4jgkq6&f1=1

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c12288987196924 … k=4jgkq6&f1=1

Намира се точно срещу ОДЗ 34 Брезичка.

След основен ремонт има възможност да стане удобен апартамент за живеене. Последен етаж без асансьор и вертикалния ТЕЦ ме притесняват много.

Метрото е доста далеч, което особено вечерно време ще е проблем. Апартаментът не ми се струва много ликвиден или лесен за отдаване под наем.

Не мога да преценя, каква цена би била смислена?

# 92
Към 115 хиляди лв. според мен. Малко скъп идва предвид окаяното състояние и нужда от основен ремонт.

# 93
  • София
Аз повече от 100 000 евро не давам. Трябва голям ремонт и като разпределение малко куца.

# 94
Тези блокчета трябва да се на ул. „Владимир Трендафилов, доста по-близо до метрото са

# 95
Няма асансьор, ако имаше...., ремонта вътре не е никаква грижа.

# 96
  • София
Хора, имате ли идея за колко горе-долу би се продал апартамент близо до площад Славейков? Двустаен голям, старо строителство, блокът изглежда много добре. Има асансьор, но от тези старите, с решетка, ако се сещате за какво говоря.

# 97
Вероятно ще можеш да му вземеш па 1500 евро на кв м. Зависи много и от състоянието. За някои имоти искат баснославни цени. Аз лично не бих живяла в центъра, дори и да е супер оферта жилището.
Разгледай в имот бг.

# 98
  • София
А, не е за мен, за роднина питам. Ще погледнем, да.
Иначе живея в центъра и не бих го сменила за нито един квартал - живяла съм в няколко.

# 99
  • София
Ако не е за изриване 1500 на кв. м е малко. Апартамент с реална квадратура, хубава кооперация с асансьор и търсена локация не е за подценяване.

# 100
Над 1800 евро според мен

# 101
Доста над 1500 евро/ км.м. може да се продаде жилище около пл. Славейков, в сграда с асансьор. Разгледайте обявите, преценете си сградата, имота, етажа и прочие. Ако има и къде да се паркира, защото знам че там има сгради с вътрешни дворове, още по-добре.

# 102
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15342417172532 … k=4jgkq6&f1=1

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c12288987196924 … k=4jgkq6&f1=1

Намира се точно срещу ОДЗ 34 Брезичка.

След основен ремонт има възможност да стане удобен апартамент за живеене. Последен етаж без асансьор и вертикалния ТЕЦ ме притесняват много.

Метрото е доста далеч, което особено вечерно време ще е проблем. Апартаментът не ми се струва много ликвиден или лесен за отдаване под наем.

Не мога да преценя, каква цена би била смислена?

Блока е 5 етажен. Видно е от снимките.

# 103
  • София
Благодаря за отговорите! Има вътрешен двор, да, там си паркират колите живущите. Иначе и аз си мислех на прима виста около 1500, или леко нагоре, та ни съвпадат мненията. Апартаментът е чудесен, не трябва да се ''изрива'', само лек ремонт. Честно казано съм против да се продава, но ще видим дали ще ми се чуе гласът.

# 104
За 1500евро ще го продадете за полвин час.

Общи условия

Активация на акаунт