Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 101
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, отдавна не съм писала. То вече сезона е открит, направо не мога да повярвам.
На мен ми остават детайли някакви само, ама имам време. Свещи за църквата откъде ще купувате?
Ние нашите, миналата година поръчахме от тук, точно този модел. Много красиви, доволна бях, но със забележката, че в крайна сметка не излязоха "нетечащи", каквито уж трябваше да бъдат. Grinning Капят си, в моите ръце свещта е била не повече от 5 минути и все пак имах восък по ръката си. Но пък заради визията им го преглътнах.

# 31

Това е. Магазинът е на ул. Гурко в София. Нямам идея каква е цената. Остава въпросът за размера. Ако е моята, ще има като отидем утре. Имам разкошна шивачка, която може да пипне всеки тоалет, ако нещо по нея има са се наглася към моята фигура.

# 32
Здравейте има ли булки от Бургас? Искам да попитам от къде си взехте халките? Също така някой правил ли е сватба в хотел Аква или ресторант  La vie  (ЦУРКА)   останахте ли доволни ?

# 33
Здравейте има ли булки от Бургас? Искам да попитам от къде си взехте халките? Също така някой правил ли е сватба в хотел Аква или ресторант  La vie  (ЦУРКА)   останахте ли доволни ?
Здравей аз съм от Бургас ние ще сме в приморец ....ходихме на огледи и в двата ресторанта за които питаш Simple Smile
В аква за нас  беше малка залата мах 80 гости ние сме 120 ...а за цурка ....не мога да кажа нищо.....верно е голям ресторант .....не ни предложиха меню казаха че цените ще се вдигат и незнаят колко ....в ресторанта се усещаше миризма от кухнята ....и е забит като локация ...
Но ти си решаваш най -добре иди на
 място Simple Smile

# 34
  • Варна
Здравейте, отдавна не съм писала. То вече сезона е открит, направо не мога да повярвам.
На мен ми остават детайли някакви само, ама имам време. Свещи за църквата откъде ще купувате?

аз ще  си ги поръчам от този сайт и свещите и чашите за ритуала. Моя приятелка,която беше скоро булка ми го показа, не мисля да търся друг.
http://chuplivo.com/index.php?route=product/product&path=60_ … mp;product_id=315

# 35
Момичета, в Carrie Bridal има намаления на стари колекции с до 50%  Two Hearts

https://carriewedding.com/project/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB … TFnPJEH0N2bpj13qk 

# 36
Renetta, от къде да поканите и каква е цената им? Доста ми допада
Поканите ги поръчах от http://svatbenipokani.eu, а цената им е 5.20... Първоначално ми се сториха скъпички, но ако бях избрала други, то трябваше и пликове да поръчвам и пак щеше да си стане около 5 лева. Много съм доволна, защото момичето действаше много бързо и с внимание към детайла. А и към тях си има картички с разпределение на гостите по маси и други неща от същата гама. Ние поръчахме и луксозни покани за кумовете и родителите, които също са много хубави Wink

За подаръчетата се спряхме на едни птиченца-букмаркове, защото освен че молим гостите да ни донесат книги вместо цветя, то ще имаме и други препратки към книгите като мотив.

# 37
  • Майнатаун
RenettaBo, подаръците за гостите ви са прекрасни! Би ли споделила от къде са?

# 38
RenettaBo, подаръците за гостите ви са прекрасни! Би ли споделила от къде са?
Лилит, поръчах ги от АлиЕкспрес и ми излезнаха по около 1.40 лв./ бр., което е повече от прекрасно, защото така остана бюджет за фото кътче, а и са много хубави Blush
Иначе, поръчах и кутийката за пръстени, както и едно нещо, което ще служи вместо книга за пожелания (гостите ще си пишат имената върху сърчица и ще ги пускат в рамката)

# 39
Здравейте дами може ли и мен да ме добавите остават ми две седмици до сватбата а датата ни е 13.04.2019г. Гр. Пловдив Heart Eyes

# 40

Аз моите ги взех от N Candles, бяха много мили и свещите са красиви. Имат фейсбук страница.

# 41
esito77 Готово! Как върви подготовката за големия ден?

RenettaBo много оригинални подаръци, браво!
Като сме на тема подаръци за гости, да се включат и другите булчета да споделят какви ще са техните.
В предишните теми някой беше споделил една фб страница с много красиви тематични меденки, опаковани с целофан и панделка. Имаше едни с календар и очертана датата на сватбата, много ми харесаха. Как се казваше тази страница? Не мога да я намеря сега. От малка съм учена, че на хубави поводи трябва да се черпи със сладко, за да "ни е сладък живота", та това се превърна в практика при мен. Може би затова ми се иска и подаръчетата да са сладки. Blush Отворена съм и за други идеи.

# 42
  • Варна
Нашата сватба ще е на плажа В древногръцки стил и украса- маслинови клончета, лимони, златно,бежово и зебло. Та затова и подаръчетата ще са ми мини бутилчици със зехтин и розмарин, които ще си правя сама. Ето такива :

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 17:25 от rallytsa

# 43
И аз си мисля с какво да напълня дървента кутийка за халки ....

# 44
За курабийки/меденки във фейса скоро срещнах ето тази страница With love Eli
Браво,момичета,всичко ви е много хубаво и си личи,че е пипнато с любов и мерак!

Общи условия

Активация на акаунт