Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 109
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
И аз си мисля с какво да напълня дървента кутийка за халки ....

Имаш ли някакви варианти?

rallytsa Уникална идея! И за тематиката и за тематичните подаръци!

# 46
https://www.facebook.com/dekridastudio/
От тук поръчах платното за влизане 19 лв Simple Smile

# 47
Здравейте, момичета! Да се запиша и аз в новата темичка. Поизоставих малко приготовления и вълнения за сватбата, защото бяха изместени от едни други сладки вълнения-бъдещето ни детенце реши, че ще присъства и то на сватбата. Сега ще трябва да си търся рокля за голям корем за лятото. А моята я бях взела точно преди година някъде. Моите подаръчета бях споделяла и преди, но пак ще ви ги покажа, ако някой не ги е видял. Лъжички декоративни от алиекспрес. От там си взех и цветчета и направих гривни и бутониери. Желая ви много приятни последни месеци подготовка. Аз се чудя колко време да чакам гостите да ми потвърдят, преди да започна да ги питам аз, защото не сме споменавали за потвърждение на поканите, а май трябваше, че никой не се сеща.

# 48
  • Варна
Нашите подаръчета ще са магнитчета,а пожеланията ще ни ги пишат на камъчета,защото аз съм от Варна,а момчето ми е от Видин.

# 49
  • Варна
Супер!!! Нашата решихме да е в Кранево на р-рнт First line. Той е на плажа и много ни хареса, а и държахме сватбата да е на открито. Според тематиката на сватбата аз си намерих две съндъчета от Джъмбо в едното ще сложа камъните, а другото ще оставя празно, след като ги надпишат да ги прехвърлят там. Засега това съм измислила, ако видя нещо друго до тогава може да го взема, но и тези си ми харесват.
А цвета ви какъв е?

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 16:08 от rallytsa

# 50
Ренета, откъде поръча това за сърчицата?

# 51
Ренета, откъде поръча това за сърчицата?
Както за други неща, така и за това, Алиекспрес беше моето спасение Grinning

# 52
Здравейте, момичета. Моята сватба ще бъде на 12.10.2019. Засега имаме ресторант, фото и видео, dj. Измислих подаръчетата да са бурканче със сладко. Моят бъдещ мъж иска сами да си направим сладкото 😂 но не мисля, че ще се справим.
Харесала съм си и аз дървена рамка, в която да се пускат сърчица от Али експрес. Там има голям избор от материали, ако си решил да правиш нещата сам, което много ми допада. Агенция ще наема за украса на изнесения ритуал.
В понеделник ще ходя да пробвам рокли в Carrie wedding - тази седмица са пуснали намаления. Малко ми е рано, но пък ако харесам нещо ще е супер. Пък и роклите се изработват за около 3 месеца.
Тук голямото умуване е за поканите. Искам да са малко по-нестандартни. Тоест да поканим гостите чрез сайт или нещо такова. Имате ли опит с това? И все пак за по-възрастните гости ще трябва традиционна покана.
Следя темата с интерес ❤️

# 53
  • Варна
Пудра...имахме идея да е син-все пак единия е от Варна,другия Видин,а и двамата обичаме футбола,той е за Левски,а аз за Спартак Варна.Всичко си го представяхме синьо,но...за жалост не съвпадна с ресторанта.
Супер!!! Нашата решихме да е в Кранево на р-рнт First line. Той е на плажа и много ни хареса, а и държахме сватбата да е на открито. Според тематиката на сватбата аз си намерих две съндъчета от Джъмбо в едното ще сложа камъните, а другото ще оставя празно, след като ги надпишат да ги прехвърлят там. Засега това съм измислила, ако видя нещо друго до тогава може да го взема, но и тези си ми харесват.
А цвета ви какъв е?

# 54
Здравей Simple Smile ние си направихме сайт тук - https://www.weddingday.bg ... Всички гости бяха много впечатлени Simple Smile

Здравейте, момичета. Моята сватба ще бъде на 12.10.2019. Засега имаме ресторант, фото и видео, dj. Измислих подаръчетата да са бурканче със сладко. Моят бъдещ мъж иска сами да си направим сладкото 😂 но не мисля, че ще се справим.
Харесала съм си и аз дървена рамка, в която да се пускат сърчица от Али експрес. Там има голям избор от материали, ако си решил да правиш нещата сам, което много ми допада. Агенция ще наема за украса на изнесения ритуал.
В понеделник ще ходя да пробвам рокли в Carrie wedding - тази седмица са пуснали намаления. Малко ми е рано, но пък ако харесам нещо ще е супер. Пък и роклите се изработват за около 3 месеца.
Тук голямото умуване е за поканите. Искам да са малко по-нестандартни. Тоест да поканим гостите чрез сайт или нещо такова. Имате ли опит с това? И все пак за по-възрастните гости ще трябва традиционна покана.
Следя темата с интерес ❤️

# 55
Здравейте! Искам да попитам знаете ли откъде можем да вземем сватбено осветление под наем от Варна или Добрич? Става въпрос за подсветки (up lightning), прожектори, такъв тип парти осветление. Писах и в темата за сватби във Варна, но предполагам, че тук има повече следящи. Благодаря предварително!

# 56
Роклята ми беше голяма. Търсенето продължава Wink Приемам всякакви споделяния за бяла или синя красива рокля от хубав несватбен магазин в София. В крайна сметка мога да се омъжа и с някоя от моите си рокли, и с някоя от тези на хотела. Те дават възможност за избор като част от цялата организация. Ако все пак си намеря такава, която ми харесва, ще си я взема.

# 57
Рози не е била твоята!
На мен тук във форума ми беше препоръчана тази:

Аз в сайта на Авин харесах и тази, но има розов оттенък:

Интересна им е и тази, дългата част се сваля:

В Alessa:

Синя в Мегз:

Аз обиколих моловете, но не намерих това, което търсих. Единствено в BSB харесах няколко нестандартни предложения в бяло - костюми от две или три части - с дълга феерична пола, с къса пола, с разкроен панталон, с панталон по краката. Имаше и дълга феерична рокля в бяло и най-много харесах един гащеризон - дълъг от тежка материя с гол гръб и разкроен крачол, създаваше илюзия за рокля. Не знам точно какво си представяш за тоалет, затова ти предлагам различни варианти..

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 10:12 от biserra

# 58
biserra, страхотна си! Благодаря ти!

# 59
Рози, виж в Asos, има много готини рокли!

Общи условия

Активация на акаунт