Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 779
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Ей такова, но два обръча захванати един за друг, че са си 180 човека..

Обмислям и да купя два обръча от "вс по левче" и да ги съединя, но не знам дали ще стане

Много ми харесаха и поканите с маслина и лимон, а и таблото, много хубаво ще се получи!

# 256
  • Варна
Ей такова, но два обръча захванати един за друг, че са си 180 човека..

Обмислям и да купя два обръча от "вс по левче" и да ги съединя, но не знам дали ще стане

Много ми харесаха и поканите с маслина и лимон, а и таблото, много хубаво ще се получи!

Два обръча от Джъмбо по 4-5 лв струват (по спомен я карам,аз взех от там). Захващаш ги един за друг с конец и силикон и отгоре ги пръскаш със спрей в цвета на сватбата ти (спрейовете струват и те по 3-4лв, аз взех от Mr bricolage). Табелките ми се струва,че са залепени върху хартиени лентички, захванати за обрръча,а за да не се вижда са сложили зеленина. Аз бих го направила така, и бих застъпила лекичко обръчите,защото може би ще издлежда по-добре ето така:

хаха сори за инпровизираната рисунка,ама не знаех как да ти го обясня с думи, пък съм в офиса и не мога да рисувам много добре Grinning Надявам се си разбрала идеята ми и ти е полезно. Joy
Много красиво табло ще стане! Много яка идея! Ще трява да ги провесиш от някъде с месина. Мястото на което ще стои таблото в ресторанта позволява ли да се закачи?

# 257
Да, нещо подобно мисля, но при захващането да седи единият по-долу от другия.. и аз не мога да обясня съвсем.  Мисля с лента за подаръци да ги увия, за да захвана и розички за нея и няма и да се налага да ги боядисвам със спрей.
Нямам идея къде ще го закача, в момента ресторанът се ремонтира и не искам да ходя преди да е готов, за да не се наплаша Grinning

# 258
  • Пловдив
Аз съм в паника, покрай сватбата която ще е на 27 Октомври 2019 г. и затова се присъединих в групата.
Първо: Милото счупи ритуалните чаши (не е особен проблем, ще си намерим други, макар, че тези много си ги харесвах)
Второ: Фотографа който щеше да снима заминава със семейството си в Канада и ни върна капарото.
Трето: Нямаше да имаме видео, но в последствие размислихме и решихме да наемем и видео.
Та молбата ми е да препоръчате фотограф и видео оператор от Пловдив или региона, предпочитаме да са екип и да работят на прилични цени (все пак няма да заснемаме Холивудска продукция), сватбата ни ще е от около 60+ човека.
Не сме претенциозни откъм видеото, повече държим на снимките.

Здравей! Аз съм от Пловдив и също подготвяме сватба в Пловдив с около 70 души / за момента /. Имаме до момента само запазени дом, църква и оператор. Сватбата ще е последната седмица на септември. Най-голям проблем ни се очертава ресторантът. Обиколили сме над 20 и удряме на камък. Или са заети, или не ни се вписват в бюджета, или като чуят, че сватбата няма да е голяма направо ни отказват резервация. Буквално съм на прага да мислим за смяна на датата, въпреки че не ни се иска. Сякаш свикнахме с нея , въпреки че нямаме някакви сантименти относно самата дата. Ще бъда благодарна за информация относно ресторанта, който сте ангажирали. Току-виж е някой, който не сме посетили. Относно оператора не смея да коментирам цена, т.к. е близък на свекър ми и ще ни вземе по-малко пари. Иначе за фотограф, мога да ти кажа името на студио, което ни дадоха като визитка с пакета документи от Обредния дом, но не знам как са като качество. При положение, че до момента сме имали само една по-конкретна среща с фотограф, на която ни поискаха 800 лв с включена и фотокнига, сякаш цените на тези ми се струват по-достъпни. Името е : Video & KingFoto. На визитката пише, че предлагат пакетни цени за фотограф и оператор от 800 или 100 лв общо и за двете услуги.

# 259
Не знам дали ви харесва, но може да видите в Мемори. Подходящ е за такава сватба, а градината им е много хубава за снимки. На нас те ще ни правят кетъринга за сватбата и ни дадоха много прилични цени за храна.

# 260
  • Пловдив
Аз съм в паника, покрай сватбата която ще е на 27 Октомври 2019 г. и затова се присъединих в групата.
Първо: Милото счупи ритуалните чаши (не е особен проблем, ще си намерим други, макар, че тези много си ги харесвах)
Второ: Фотографа който щеше да снима заминава със семейството си в Канада и ни върна капарото.
Трето: Нямаше да имаме видео, но в последствие размислихме и решихме да наемем и видео.
Та молбата ми е да препоръчате фотограф и видео оператор от Пловдив или региона, предпочитаме да са екип и да работят на прилични цени (все пак няма да заснемаме Холивудска продукция), сватбата ни ще е от около 60+ човека.
Не сме претенциозни откъм видеото, повече държим на снимките.

Здравей! Аз съм от Пловдив и също подготвяме сватба в Пловдив с около 70 души / за момента /. Имаме до момента само запазени дом, църква и оператор. Сватбата ще е последната седмица на септември. Най-голям проблем ни се очертава ресторантът. Обиколили сме над 20 и удряме на камък. Или са заети, или не ни се вписват в бюджета, или като чуят, че сватбата няма да е голяма направо ни отказват резервация. Буквално съм на прага да мислим за смяна на датата, въпреки че не ни се иска. Сякаш свикнахме с нея , въпреки че нямаме някакви сантименти относно самата дата. Ще бъда благодарна за информация относно ресторанта, който сте ангажирали. Току-виж е някой, който не сме посетили. Относно оператора не смея да коментирам цена, т.к. е близък на свекър ми и ще ни вземе по-малко пари. Иначе за фотограф, мога да ти кажа името на студио, което ни дадоха като визитка с пакета документи от Обредния дом, но не знам как са като качество. При положение, че до момента сме имали само една по-конкретна среща с фотограф, на която ни поискаха 800 лв с включена и фотокнига, сякаш цените на тези ми се струват по-достъпни. Името е : Video & KingFoto. На визитката пише, че предлагат пакетни цени за фотограф и оператор от 800 или 100 лв общо и за двете услуги.

Здравейте не знам дали ще Ви е от полза, но в хотел Марица, може да проверите, ние на 11.05 имаме "бал" с колегите от университета и сме около 70 човека като менюто ни е 35лв., вероятно и сватби правят там, не съм запозната.( други организират "бала" и нямам много представа кое как става) Simple Smile 

# 261
  • Варна
Здравейте на всички ! В тема номер 1 бях писала ... та нашата сватба е 31 август във Варна ... 130 човека !! И аз съм в пълна паника и нямам и понятие какво да правя ... всичко е готово ! Като рокля , видео , фото , ресторант  , от къде да ме вземат , водещ , ритуал , декорация ... всичко всичко ... само поканите , номерата на масите и кола ми остават ... поканите съм на път да ги поръчам само текста ми остава да измисля (мисля че има и доста мостри в интернет ) но разпределението на масите направо ме съсипва !!!!! И двее фамилии са големи ... лошото е ,че колкото повече са хората толкова повече проблеми има ... някои не се понясят от едната страна , други имат свада още от преди 30 години и са и от едната и от другата страна ... общо взето трудна работа и на дали ще минем без да има бой Grin  мйоля помагайте със идеи как разпределихте вашите гости ииии родителите ни с младоженеца трябва  ли да седят заедно на една маса ? Това ми е много важно ... благодаря ви много момичта  и ви пожелавам всичко да ви върви леко и без проблемно !!! HugHeartHeart

# 262
Topcho, нищо не трябва. Това са вашите гости, както ги организирате, така ще седят. Изобщо всичко в тържеството е посветено на вас младоженците и вие правите всички избори. Дишайте спокойно и се наслаждавайте. И да се сбият тъкмо ще имате италиански филм наживо. Приемете спокойно случващото се. Ти гледаш мъжа си в очите, казваш да, той прави същото. Останалото е декорация. Вложете енергията си в удоволствие вместо в притеснения.

# 263
Здравейте на всички ! В тема номер 1 бях писала ... та нашата сватба е 31 август във Варна ... 130 човека !! И аз съм в пълна паника и нямам и понятие какво да правя ... всичко е готово ! Като рокля , видео , фото , ресторант  , от къде да ме вземат , водещ , ритуал , декорация ... всичко всичко ... само поканите , номерата на масите и кола ми остават ... поканите съм на път да ги поръчам само текста ми остава да измисля (мисля че има и доста мостри в интернет ) но разпределението на масите направо ме съсипва !!!!! И двее фамилии са големи ... лошото е ,че колкото повече са хората толкова повече проблеми има ... някои не се понясят от едната страна , други имат свада още от преди 30 години и са и от едната и от другата страна ... общо взето трудна работа и на дали ще минем без да има бой Grin  мйоля помагайте със идеи как разпределихте вашите гости ииии родителите ни с младоженеца трябва  ли да седят заедно на една маса ? Това ми е много важно ... благодаря ви много момичта  и ви пожелавам всичко да ви върви леко и без проблемно !!! HugHeartHeart

И аз съм в същия филм, едно към едно от към гости... Вече не го мисля. Никой не ни помогна с нищо от родителите и най-много да ги изгоня ако ме ядосат

# 264
Явно не само при мен е драмата с гостите кой ....къде 😀

# 265
  • Варна
Момичета, понеже съм на тема украса на масите в ресторанта и предпполагам се досещате,че искам салфетките да са лимонено жълти Joy (сигурно вече ви досадих с тия лимони и маслини) , а от агенцията нямат такива, затова реших да си намеря сама и намерих ето този сайт: http://polisunduni.com/product/784/   от където мисля да си поръчам. Simple Smile Качвам ви го, в случай,че на някоя и е полезен Simple Smile
Четох в стара сватбена тема и там го препоръчват. Колебая се дали да са жълти салфетки или да си поръчвам жълти хартиени подложки, но ако са салфетки ще са от тук. Имат и тишлайфери за маса, ако агенциите ви предлагат високи цени за тишлайфери, тези тук ми се струват добре.

# 266
  • Варна
Здравейте на всички ! В тема номер 1 бях писала ... та нашата сватба е 31 август във Варна ... 130 човека !! И аз съм в пълна паника и нямам и понятие какво да правя ... всичко е готово ! Като рокля , видео , фото , ресторант  , от къде да ме вземат , водещ , ритуал , декорация ... всичко всичко ... само поканите , номерата на масите и кола ми остават ... поканите съм на път да ги поръчам само текста ми остава да измисля (мисля че има и доста мостри в интернет ) но разпределението на масите направо ме съсипва !!!!! И двее фамилии са големи ... лошото е ,че колкото повече са хората толкова повече проблеми има ... някои не се понясят от едната страна , други имат свада още от преди 30 години и са и рот едната и от другата страна ... общо взето трудна работа и на дали ще минем без да има бой Grin  мйоля помагайте със идеи как разпределихте вашите гости ииии родителите ни с младоженеца трябва  ли да седят заедно на една маса ? Това ми е много важно ... благодаря ви много момичта  и ви пожелавам всичко да ви върви леко и без проблемно !!! HugHeartHeart

И аз съм в същия филм, едно към едно от към гости... Вече не го мисля. Никой не ни помогна с нищо от родителите и най-много да ги изгоня ако ме ядосат
     Ние също се оправяме съвсем сами ... И се надявам да се съобразят с това че е нашият ден ! rallytsa относно темата на сватбата шапка ти свалям !! Радвам се че сте толкова креативни момичета .. на мен не ми се получава нещо нашата тема е клише то не е и тема то е само цвят "млечно розаво " ... не знам аз съм страшно демотивирана като знам колко влагаме във всичко това и в крайна сметка най-вероятно ще съм разревана още на 5 минута заради глупости !

# 267
  • Варна
Здравейте на всички ! В тема номер 1 бях писала ... та нашата сватба е 31 август във Варна ... 130 човека !! И аз съм в пълна паника и нямам и понятие какво да правя ... всичко е готово ! Като рокля , видео , фото , ресторант  , от къде да ме вземат , водещ , ритуал , декорация ... всичко всичко ... само поканите , номерата на масите и кола ми остават ... поканите съм на път да ги поръчам само текста ми остава да измисля (мисля че има и доста мостри в интернет ) но разпределението на масите направо ме съсипва !!!!! И двее фамилии са големи ... лошото е ,че колкото повече са хората толкова повече проблеми има ... някои не се понясят от едната страна , други имат свада още от преди 30 години и са и рот едната и от другата страна ... общо взето трудна работа и на дали ще минем без да има бой Grin  мйоля помагайте със идеи как разпределихте вашите гости ииии родителите ни с младоженеца трябва  ли да седят заедно на една маса ? Това ми е много важно ... благодаря ви много момичта  и ви пожелавам всичко да ви върви леко и без проблемно !!! HugHeartHeart

Ние също се оправяме съвсем сами ... И се надявам да се съобразят с това че е нашият ден ! rallytsa относно темата на сватбата шапка ти свалям !! Радвам се че сте толкова креативни момичета .. на мен не ми се получава нещо нашата тема е клише то не е и тема то е само цвят "млечно розаво " ... не знам аз съм страшно демотивирана като знам колко влагаме във всичко това и в крайна сметка най-вероятно ще съм разревана още на 5 минута заради глупости !

Ооо не се настройвай така! Млечно розовото не случайно е класическо за сватба, защото е невероятно красиво и супер подходящо. Всъщност не е важно какъв цвят и каква тема ще е сватбата ти, след време никой няма да си спомня какъв цвят са били покривките и колко сантиметра ти е бил тишлайфера, дали цветята са били хризантеми или хортензии. Всички ще запомнят самото настроение от сватбата, което вие им създадете, затова не се демотивирай, а напротив! Както сама казваш и всички констатираме, сватбата е една доста сериозна инвестиция и във време и във средства, затова си я направи както си си я представяла, а ако имаш въпроси или искаш просто да обсъдиш идеите си с някой, който е на същата вълна, просто ни пиши!  Виждам, че сме се събрали само отзивчиви и готини булки 😉 За мен лично е голямо удоволствие да се занимавам с такива неща и винаги когато има повод покрай мен помагам и творя каквото мога.  Разпускам по този начин. Знам, че не на всеки му действат така тези занимавки покрай избиране на украса, цветове и блабла, но когато изпаднеш в такъв момент си представяй как ще се чувстваш накрая, когато всичко е готово. Със сигурност ще ти хареса Wink Стягай се и превърни млечнорозовата си сватба в един най-незабравимите си моменти занапред Simple Smile
И само още една добавка. Тия глупости с рзпределенивто, дребни семейни свади, проблемчета и всякакви други тъпотии ги има всяка от нас на главата си. Намествайте ги по масите както си решите вие и толкова... На всеки не може да се угоди. Ако не ги е срам нека се оплачат на сватбата.... на Арменския поп. Пускаш пердето и си изкарваш яко с аверите ви. Който иска да се кара и сърди, гледай вас двамата.❤

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 01:21 от rallytsa

# 268
  • Варна
rallytsa  Благодаря ти много за подкрепата !!! Понякога наистина имам нужда !! Вие сте единствените с които мога да комуникирам спокойно относно сватбените ми вълнения !! 

# 269
Момичета , един малко по-неприятен въпрос извън темата за украсата. Според вас редно ли е / трябва ли да се отложи сватба ако почине роднина( леля , лелинчо) ?

Общи условия

Активация на акаунт