Целувка за милиони ( Суши vs. Пулев )

• 41 525
  • 807
  •   1
Отговори
# 510
Не е нужно някой да ти иска извинение. За такива простотии човек е ДЛЪЖЕН да се извини.
Ти извини ли ми се когато те помолих да спреш да се бъзикаш с ника ми?

Или когато ми се скара, че съм те цитирал невярно, без да знаеш, че цитирам думи на Суши?

Едит: Да повторя въпроса: Или и ти никога не си бил целувал/целунат без изрично вербално съгласие? Simple Smile

Zemonti, не съм се бъзикал на нито едно място с ника ти. Според мен, ти не знаеш значението на думата "бъзикам".
Това значи някой нарочно да те взима на подбив. Имаш невероятно високо его, ако мислиш, че дори знам какво значи ника ти, че да се бъзикам с него?

Думите, които използва в цитата, бяха, точно така, както аз ги бях използвал.  При положение че се появиха сума ти клипчета, не съм ти длъжен да ти следя всяко едно, ти си длъжен да цитираш, ако използваш чужди думи. щом използваш думи на адвокатката, казвай че са на адвокатката иначе създаваш объркване.

На въпроса ти вече отговорих, личи ти, че не ме четеш. ще потретия, почетвъртя и попетя - когато АЗ съм се целувал, е имало продължителна свалка преди преди това довела до дълго убеждаване на момичето  - ресторанти, кино и т.н. Дори да не съм казал в конкретния момент "искаш ли да се целунем"? намеренията ми са били ясни и момичето не е имало нищо против. нещо което не може да се каже за това да взимаш интервю от потен боксьор и той да ти се нахвърли. Сравнението е неуместно.

# 511
Скрит текст:
Джон, еми Кубрат е уважил достойнството на госпожата с една целувка , е.Blush
Уважил, а не - уРонил.
Не става дума за Уики.
А как е в Калифорния. Аз те попитах за твое тълкуване.
Нищо, де.
За мен- уронване има на авторитет. Индивидуална характеристика.
А авторитет е стойностна категория.
Тук имаме някаква долнопробна двустранна комуникация. Нашият налетял. Нацелувал.
Ще видим колко струва това. Не като негова агресия, а като резон в сферата на Сушито. Дано има процес, пак казвам.

@tays извинявай но не ме попита за Калифорния, нито за мое тълкуване, а дали има общовалидно тълкуване.
Моето лично тълкуване е, че всеки човек - дори най-големият престъпник - има правото да се държат с него като с човек, а не като с роб, животно или нещо друго различно от човек. Това е същността на човешкото дойстойноство и е основно право  с което се гордее човешката цивилизация.
Законите на Калифорния не ги знам. Ако ти ги знаеш - кажи ги, от това което съобщиха, обясниха, че правата на жените там в такива ситуации са най-големи.
Да, ще видим колко ще струва, при всички полжения няма ще има някаква цена

@какво - казала си че не приемаш тезата за уроненото дойстойнство за Суши. Възниква въпросът - ти как би се чувствала на нейно място в реципрочна ситуация? Всеки който казва, че не приема въпроса за уроненото дойстойнство трябва първо да си зададе този въпрос.

Не съм @какво, но в реципрочна ситуация не бих отишла с разкопчана до пъпа блуза, не бих се хилила и потърквала в него, ако толкова се чувствах с уронено достойнство, като налети да ме целува, бих се дръпнала, отблъснала го и шамар бих забила, ако е по-напорист. А на Суши-то ѝ трябваше време да се сети или да я сетят, че била с "уронено" достойнство и много добре може да осребри ситуацията. Та затова тезата за уроненото достойнство издиша. Peace
И да уточня, че в никакъв случай не одобрявам поведението на Пулев, нито му търся оправдания, лично мен ме изненада неприятно постъпката му.

# 512
Скрит текст:
Джон, еми Кубрат е уважил достойнството на госпожата с една целувка , е.Blush
Уважил, а не - уРонил.
Не става дума за Уики.
А как е в Калифорния. Аз те попитах за твое тълкуване.
Нищо, де.
За мен- уронване има на авторитет. Индивидуална характеристика.
А авторитет е стойностна категория.
Тук имаме някаква долнопробна двустранна комуникация. Нашият налетял. Нацелувал.
Ще видим колко струва това. Не като негова агресия, а като резон в сферата на Сушито. Дано има процес, пак казвам.

@tays извинявай но не ме попита за Калифорния, нито за мое тълкуване, а дали има общовалидно тълкуване.
Моето лично тълкуване е, че всеки човек - дори най-големият престъпник - има правото да се държат с него като с човек, а не като с роб, животно или нещо друго различно от човек. Това е същността на човешкото дойстойноство и е основно право  с което се гордее човешката цивилизация.
Законите на Калифорния не ги знам. Ако ти ги знаеш - кажи ги, от това което съобщиха, обясниха, че правата на жените там в такива ситуации са най-големи.
Да, ще видим колко ще струва, при всички полжения няма ще има някаква цена

@какво - казала си че не приемаш тезата за уроненото дойстойнство за Суши. Възниква въпросът - ти как би се чувствала на нейно място в реципрочна ситуация? Всеки който казва, че не приема въпроса за уроненото дойстойнство трябва първо да си зададе този въпрос.

Не съм @какво, но в реципрочна ситуация не бих отишла с разкопчана до пъпа блуза, не бих се хилила и потърквала в него, ако толкова се чувствах с уронено достойнство, като налети да ме целува, бих се дръпнала, отблъснала го и шамар бих забила, ако е по-напорист. А на Суши-то ѝ трябваше време да се сети или да я сетят, че била с "уронено" достойнство и много добре може да осребри ситуацията. Та затова тезата за уроненото достойнство издиша. Peace
И да уточня, че в никакъв случай не одобрявам поведението на Пулев, нито му търся оправдания, лично мен ме изненада неприятно постъпката му.

както казах морала на Суши издиша, но това не е нещо което ще разследва комисията, а ще се разследва постъпката на Пулев. И във футбола като те провокират и ритнеш някого, съдията не пита дали са те провокирали, а защо си се хванал на провокацията.
Да, повечето жени вероятно биха набили шамар на Пулев, но тогава щетите за него щяха да са още по-големи. суши може в началото да е гонила само популярност, а после да са я подсетили че пари може да иска. Изобщо не я опрадвавам, но таково поведение като на Пулев, трябва да се наказва иначе насърчаваме простащината.

П-С. те всички американци се хилят, даже когато мислят как да ти забият ножа в гърба...лицемерно общество са. Там рядко някой говори това което си мисли направо, такива като Тръмп които казват болезнени истини "право куме та в очи" ги смятат за простаци

# 513
  • Монреал
Дори да не съм казал в конкретния момент "искаш ли да се целунем"? намеренията ми са били ясни и момичето не е имало нищо против.
А?!? И какво стана с тезата, че не трябвало да се целува без съгласие?!? Значение можело и с произволно тълкуване на поведение.

В случая с Джени също има предистория, докосвания и закачки, които МОГАТ да се интерпретират като желание за близост.

Още за нещо да ме образоваш? Wink

# 514
Снимките които постваш са от предния ден, а не от настоящия момент или момента след него. Не са близост, а най-нормално селфи, на журналистка с известен спортист. Доколкото знам тя не го поканила на среща, нито той - нея. Не знам дали знаеш, но в момента в САЩ  покрай движението Me Tooq което се развихри, има цяла кампания, която смята, че тези "докосвания" не оправдават сексуалния тормоз. Както вече казах - тя може по бикини да обикаля ринга пред него, той е длъжен да се сдържа. Толкоз.
Точно тези снимки които пускаш и на които са прегърнати, на тях тя не е разгърдена. Освен това Суши много лесно може да каже, че е изпитвала някаква симпатия към Пулев, преди гаменската му проява, и затова се е снимала с него, след това си е променила мнението за него.

Съгласието може да бъде вербално или невербално. Ако е неверлбално обаче  трябва да е очевидно че става дума имененно за съгласие, а не просто за тълкувание. за това по-лесно и сигурно е с вербално съгласие от типа "искаш ли да се усамотим някъде". При всички случаи ако другият ти каже да спреш, трябва да спреш. В крайна сметка Пулев еднолично взе решението да я целуне, което е нещо доста различно от това да я ухажва.*
Освен това, ако не си много интимен с човек, не е нормално да демонстрираш чувствата си публично.

Образовам те, защото демонстрираш голяма простащина.
Щом защитаваш такоав поведение иди  ти в САЩ и се нахвърли ти на някоя като Суши само защото е малко поразгърдена. жив ще те изядат

*явно не правиш разлика между флирт и сексуален тормоз

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 15:38 от Джон Сняг

# 515
  • Монреал
Sunglasses

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 14:19 от zemonti

# 516
Ами той както си я награби и млясна, щото нали му се"полага".. тя ако му беше изплющяла един шамарец, интересно ми е, той на тази провокация как щеше да върне. Все си представям как я нокаутира Head Band Такова му е държанието, затова. Не я защитавам, де. Просто се замислих, ако беше му върнала както трябва ..

# 517
  • София
Те той за това до сега не се е чатнал, че не всеки порив е за яхване, щото някак си масата я е страх от него. Нищо, ще схване.

# 518
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тези още ли не са се договорили помежду си?До дело няма да се стигне,не е в интерес на нито една от страните.
Аз пък се радвам,че се намери една Суши да му разкаже играта на Ганьо.
Джон Сняг много добре го каза.Отишъл си в държава с различен манталитет и култура от твоята.Съобразяваш се,ако не - търпиш последствията.И не е нужно ПР да му го обясни,малко съобразителност и мисъл са достатъчни.

# 519
  • Монреал
...тя ако му беше изплющяла един шамарец...
Шамар?!? Най красноречива е реакцията и в първата секунда.
Чак на другия ден след среща с мениджърите се сети, че е "унизена и обидена".

Не, че защитавам Ганьо за избора му на място и време, но май има усет кога една жена  ще му се зарадва. Уви, не е взел впредвид шефовете и.

# 520
Е как през какво сме минали - аз заченах на тъмно с чаршаф помежду ни и една дупка на чаршафа само, за да се свърши работата 🙄

Много ясно, че няма да му удари шамар. Той току що е слязъл от рибга и още не е съвсем извън играта. Представяте ли си да му удари шамар? Сега щяха да го съдят за непредумишлено убийство, а не за сексуален тормоз

# 521
Тя и мойта мисла натам ме навежда.. Я да ме награби такава горила, адреналинова налЕ, на която поведението е -"Ми се полага"и "Щото съм мноУ гУем"...и аз ще се усмихвам, не, ами следващото ..ЩотоУ, я му беше пляснала един СушитУ, я да я търсим още из/под/над ринга...Най-малкото.

# 522
  • Street of Dreams
Учудвам се на тези постове - в мен абсолютно никакъв страх не предизвиква Кубрат. Като нищо щях да му шибна един, ако ми беше станало неприятно. Аз лично не виждам насилник в него.

# 523
Ама разбира се! Те насилниците се познават отдалеч - на челото им пише “насилник”, освен това са минимум цигани. Освен това са джендъри и вегани. Обаче бял, хетеросексуален и “родолюбец” в никакъв случай не може да е насилник!

# 524
  • Street of Dreams
Хм, интересни интерпретации, само че аз нищо такова не съм казала.

Общи условия

Активация на акаунт