Или когато ми се скара, че съм те цитирал невярно, без да знаеш, че цитирам думи на Суши?
Едит: Да повторя въпроса: Или и ти никога не си бил целувал/целунат без изрично вербално съгласие? Simple Smile
Това значи някой нарочно да те взима на подбив. Имаш невероятно високо его, ако мислиш, че дори знам какво значи ника ти, че да се бъзикам с него?
Думите, които използва в цитата, бяха, точно така, както аз ги бях използвал. При положение че се появиха сума ти клипчета, не съм ти длъжен да ти следя всяко едно, ти си длъжен да цитираш, ако използваш чужди думи. щом използваш думи на адвокатката, казвай че са на адвокатката иначе създаваш объркване.
На въпроса ти вече отговорих, личи ти, че не ме четеш. ще потретия, почетвъртя и попетя - когато АЗ съм се целувал, е имало продължителна свалка преди преди това довела до дълго убеждаване на момичето - ресторанти, кино и т.н. Дори да не съм казал в конкретния момент "искаш ли да се целунем"? намеренията ми са били ясни и момичето не е имало нищо против. нещо което не може да се каже за това да взимаш интервю от потен боксьор и той да ти се нахвърли. Сравнението е неуместно.