Бременна на 21

• 10 691
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Афродита, а ти откъде знаеш доходите на таткото?

Авторката отговаря само на каквото й е кеф. Като не ще дискусия да помоли да я заключват тая тема, а не да се хабим да пишем за тоя дето клати гората.

# 151
Тя по-зле, отколкото да е на 16 и роди в детската стая - тате трябва да плаща за квартира и за консумативи в отделно жилище. В детската стая щеше да му е по-евтино да ги гледа.

# 152
Е, разбира се, че нормата е да се изнесеш от детската стая при родителите си, когато собственото ти дете стане тинейджър, и като решиш да се правиш на млада и свободна, да си метнеш детето на бабата да го гледа.

Афродитке, къде видя, че ПОЧТИ ЗАВЪРШВА авторката? Във фб е писала, че е започнала да учи през 2018 г.
така искам само да кажа, че мен майка ми не ме е отгледала и също така не е проявявала кой знае какъв интерес към мен, както да ме търси така и финансово докато бях непълнолетна, но това е друг въпрос, аз нямам лоши чувства към нея. Според мен колкото и да ми е тъпо да го призная, просто за по-лесно ме оставиха на баба и това беше, сега майка ми е почти на 50, а си живее като 20 годишна, като не ми плащала издръжка никога.. Аз нито имам мераци да ходя по дискотеки, нито съм по пиенето и тия неща..

# 153
Вили, имаш ли на кого да разчиташ да ти помага физически-сестра, свекърва?

# 154
Абсурд, не знам защо все така се получава, че държиш да си последна инстанция в повечето теми, и всеки, който има различен мироглед, следва да бъде иронизиран и разкостен, независимо дали се изразява грубо или умерено. Това без никакви лоши чувства към теб.
Чужди пари са всички пари, които не изкарвам аз. Това ми е логиката и мисленето. И помня много добре момента, в който започнах първата си работа и получих заплата, и рязко разбрах цената на нещата, както и се извиних на баща ми за всички моменти, в които съм мрънкала, че ми е отказвал да ми купи нещо с мотива, че е скъпо. Много, много лесно се харчат и се съди за пари, които не си изработил. Това според мен може да доведе до излишно напрежение при авторката, ако изпадне в някаква ситуация, затова реших да го отбележа.

# 155
  • София
Е, разбира се, че нормата е да се изнесеш от детската стая при родителите си, когато собственото ти дете стане тинейджър, и като решиш да се правиш на млада и свободна, да си метнеш детето на бабата да го гледа.

Афродитке, къде видя, че ПОЧТИ ЗАВЪРШВА авторката? Във фб е писала, че е започнала да учи през 2018 г.

И къде видя такъв сценарий? Освен ако не четем различни теми, би ли дала линк?
Това, развинтената фантазия, е страшно нещо, ей! Mr. Green

Що се отнася до ученето- на днешното ниво на образованието ни, трябва да си доволно тъп, за да не завършиш.
И представи си, студентите се чекнат по дискотеките доста повече от тези, решили че не искат да завършат виШУ. Simple Smile

# 156
Абсурт, сценарият, по който ти самата си справила, е точно такъв.

# 157
  • София

Ти пък къде й видя фейса? Или и изписа името и отвори първата Вилислава Николова дето видя? На 21 е нормално е 2-3 курс, а те са около 4 курса общо. И защо реши, че ще си метне детето на бабата не знам. Смучеш си и от палците на краката вече.

# 158

Ти пък къде й видя фейса? Или и изписа името и отвори първата Вилислава Николова дето видя? На 21 е нормално е 2-3 курс, а те са около 4 курса общо. И защо реши, че ще си метне детето на бабата не знам. Смучеш си и от палците на краката вече.
1-ви курс съм понеже миналата година бях записала специалност, която не ми хареса и я смених, сега отново съм 1-ви курс. Simple Smile

# 159
  • София
Тя по-зле, отколкото да е на 16 и роди в детската стая - тате трябва да плаща за квартира и за консумативи в отделно жилище. В детската стая щеше да му е по-евтино да ги гледа.

Като родиш, по живо и здраво, което ти пожелавам, ще схванеш какво е чувството да си родител и няма да ги сипеш тия простотии.
Без извинение- станала си като злобна дърта мома, черногледа и готова да заклейми всеки, който не е направил нещата в живота си по начина и времевия отрязък, в които ти си ги направила.
Бъди по- позитивна- детето ти има нужда от положителна нагласа. bouquet

# 160
  • Пловдив
Ехееее, чак във фб я намерихте. Там всеки може да си пише каквото си поиска. Аз разбирам, че бебето им е желано и от двамата, въпреки че е станало “по грешка”. Всеки мисли хипотетично как било най-добре. Най-доброто за вас не е най-доброто за някой друг, всеки си има собствен светоглед. За мен най-доброто в момента е да уча и да се развивам, за мои приятелки да имат дете и да създат семейство. Ама това далеч бе означава, че ще са по-малко успели, без висше, без работа. 
Това с извънбрачното дете мисля са отживелици вече, ама всеки си знае. Според мен един подпис не е показател за прекрасно семейство, изпълнено с любов и доверие, никога не е гаранция.

# 161
Видях го, идентифицирала съм я достатъчно еднозначно, първи курс е авторката. Ако беше 2-3. курс, щеше ли да изкарва като голяма помощ, че гаджето ѝ платило първия семестър, ако е някой друг ѝ е платил останалите 3-5 семестъра, които е следвала?

# 162
  • София
Абсурт, сценарият, по който ти самата си справила, е точно такъв.

Отново хапеш, знаейки че няма нищо общо с истината, а какъв кеф ти прави, идея нямам? newsm78
Но пък, щом ще те успокои и направи щастлив деня ти, давай. Mr. Green

# 163
  • Варна
Не превръщайте темата в лична арена, хора.

Кукумицинке, просто подминавай.

# 164
Какъв е сценарият? Кога се изнесохте семейно от майка ти? На колко години ти бяха децата? Къде живя с мъжа ти с десетилетия в апартамента на майка ти?

Общи условия

Активация на акаунт