Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 791
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Сори , ама не ги харесвам и двамата .И за мен Акън е много подходящ ! Въобще с Ебру са много химични и прекрасни !
+1....

# 376
  • Варна
Айде, юрю - почваме! : )))) Приятно гледане Wink

Оха! Какви погледи си размениха Вещера и Реян!

# 377
Започнахме!!!!!!!!!!!!!

Много хубава музиката!

# 378
Здравейте момичета! wavey

И аз ще гледам с вас.

Ето тук друга руска група прави озвучка онлайн, но нещо им забива видеото засега. Надявам се да го оправят.

https://vk.com/sbadizi?z=video-157453865_456244204%2Fd8f6ebf4969 … l_wall_-157453865

Приятно гледане и безпроблемен нет!

# 379
  • Варна
Аааа втори път я вкарва на ръце в къщата! Е, сега ония съвсем ще изпукясат от яд.

Дъгичке Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Clap супер

# 380
Привет  wavey И приятно гледане  newsm68

Леле .. Гьонюл изтрещя още повече.

# 381
Тая Гьонюл тотално изпростя. Грам достойнство няма.
Къде я водиш, в стаята си ли я водиш, в леглото си ли я водиш...

Баба Вещица пък се прави на важна пред Миран. Била я спасила, видиш ли от горящата хижа, ама той добре й отговори.

# 382
За целият сеир Гьонюл спечели една миранова прегръдка.

А той пак се е зачервил, направо кървясъл в очите.

Рейян затворник първо в дядовият конак, сега в Асланбейовия...

# 383
  • IT
Дъгичке мерси за линка
Ревлата загубила Миран, тя не го намирала

# 384
Харесвам я Рейян, че е такава непримирима и дива!

# 385
  • Варна
И аз , Мери, че не скланя глава. Надявам се вещера да си го получи от нея, един ден! Тя всъщност си го получи де , защото внука й ще даде душата си за Реян. Така й се пада! Който копае гроб другиму, сам пада в него.

# 386
Ейй Джихан се прави на важен пред тате .. да оцени качествата му на бъдещ ага.  hahaha

# 387
На ревлата съм сигурна, че самият Миран никога нищо не й е обещавал. Обещанията й ги дава бабката, така че от нея да търси сметка за нереализираните си желания. Насила хубост не става, пък и аз лично не вярвам, че това, което Гьонюл изпитва към Миран е любов. Това е болно чувство, защото любовта кара хората да бъдат добри,  не да изпадат в истерия и да кълнат.

Джихан не е лош човек, но е такъв комплексар...
А и с тази жена и щерка кой знае какви поразии ще се наложи да извърши те първа, опитвайки се да се докаже на тати.

# 388
Фърат се размекна!

# 389
Тоз пък влюбен в малката злобарка Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт