Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 338
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Но и Елиф имаше едни думи : ПРОКЛЯТИЕТО НА ТОВА МОМИЧЕ ЩЕ СЕ СТОВАРИ НА НАС. А и Зехра прокле Асланбееви. Да видим кой ще спечели войната?

# 541
Според мен Рейян, ще роди момче за да е единствен наследник на Асланбей, защото Гьонюл няма да я огрее.
Не съм сигурна, че кръвта в Азизе би надделяла.
Дори Насух се умилява пред Гюлчето, а бабата се изказа по неин адрес след като я простреляха, че е с един враг по-малко ooooh! без да и трепне окото.
Какво би могло да се случи с някой от с-вото й за да и трепне сърцето на тази жена, идея си нямам?! newsm78
Не мога и да предположа към настоящия момент, какво би могло да се случи за да приеме детето на Рейян и Миран, newsm78 нооооо мъката й е нечовешка погребвайки и трите си деца, пази Боже!?! Praynig

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 16:41 от Neidjal

# 542
Цитат
Да видим дали повика на кръвта или кръвожадността ще надделеят в душата й.

Е това вече наистина ще е голяма дилема. Особено ако се окаже, че е момче.

Много загадки  и неизвестности предстоят, затова ми е интересен сериала.
Според мен Азизе ще приеме един наследник. Отделен въпрос е, че детето няма да й се яви кръвен внук, защото Миран не й е такъв /нали предполагаме, че е син на Хазар/ и като разбере този факт Азизе, нещата ще се променят отново. Заплетена работа, дано СЦ се справят добре.

# 543
Здравейте Hug
Отдавна не съм писала в темата, но ви чета редовно, а сериала ми влезе под кожата.
Замислих се за евентуална бременност на Рейян, но според мен е още рано на този етап за дете и дори и да е забременяла, със сигурност ще се случи нещо, заради което да загуби бебето. Още един много драматичен момент, който да сближи двамата влюбени. Четох при рускините, че много неща не са като в книгата, а са променени в сериала.
Другото, за което си мисля е това, което Азизе каза на гробищата и беше адресирано до сестра й. Беше нещо от сорта, че е отмъстила за нея на Шадоулу.
 И според мен истината за миналото я знаят само Азизе и Насух, и не е само това с Хазар и снахата на Асланбей, а има и нещо около Насух и сестра й.
За това, кой хвана Рейян за косата, си мисля че е чичото/ Джихан. Ръката, която държи пистолета ми прилича на неговата. А този, който насочи пистолет към Миран, мисля че е или Азат, или мъжът от охраната, който ги пусна като бягаха.
Много ми се иска Фърат да я разбере каква е онази бълха Ярен, но то това същество е толкова хитро и лукаво, че спирам да тая надежда за него.

# 544
Фърат го закъса влюбвайки се в Ярен, но по-лошото е, че тя го усети и го върти на малкия си пръст в ущърб на Рейян и Миран без влюбения глупак да се усеща.
SET
https://vk.com/sbadizi?z=video-157453865_456244227%2F28ace8e42b5 … l_wall_-157453865

# 545
  • Пловдив
Аз мисля, че ще имат дъщеря както и в книгата, и това ще е и наказание едва ли не, родът им да спре. Думите на Зехра рано или късно ще излязат някъде, не мисля , че бяха казани само за драмата, един вид напомняне бяха, че всичко се връща, че злото няма да победи Simple Smile

# 546
Аз мисля, че ще имат дъщеря както и в книгата, и това ще е и наказание едва ли не, родът им да спре. Думите на Зехра рано или късно ще излязат някъде, не мисля , че бяха казани само за драмата, един вид напомняне бяха, че всичко се връща, че злото няма да победи Simple Smile
Клетвата на Зехра беше страшна и ще стигне всички виновни. Мисля си, че бог ще се смили само над Миран, защото той единствен ще изкупи греха си като защити после Реян, обича я и се грижи за нея през остатъка от живота им. Но бог ще му даде изпитание и поука - като му се роди дъщеря и порасне, сърцето му ще трепери да не попадне на такъв като него.

# 547
Ооо, даа, думите на Зехра в даден момент ще напомнят за себе си. Дори и самите те се постреснаха, докато тя ги кълнеше. А вече в какъв момент и в каква насока, ще видим.

А Фърат направо е загубена кауза (дано греша) покрай това отвратително същество. Нали някъде писаха, че в следващите серии Фърат ще ни кара да плачем много.

ДариВале, много хубаво казано! Миран започна вече да изкупва греха си и клетвите на Зехра няма да го застигнат. Със сигурност ще го засегнат косвено, но баба му ще страда повече отколкото през тези 27 години, в които е планирала всичко и е промивала мозъците на всички.

# 548
Аз не съм разбрала, че по книгата имат дъщеря. Действието в книгата продължава ли вече и с пораснало дете? Нещо не ми се гледа чак толкова дълъг период от време. Ако завършат сериала в рамките на 10-тина години, мисля че е най-добре. Сага като Дързост и красота не са ми по вкуса - те артистите се пенсионират само с един сериал Simple Smile

# 549
  • Пловдив
Аз не съм разбрала, че по книгата имат дъщеря. Действието в книгата продължава ли вече и с пораснало дете? Нещо не ми се гледа чак толкова дълъг период от време. Ако завършат сериала в рамките на 10-тина години, мисля че е най-добре. Сага като Дързост и красота не са ми по вкуса - те артистите се пенсионират само с един сериал Simple Smile
Мисля, че не разтягат много в книгата, но не съм я чела, от тук от там моменти съм засичала Simple Smile
 дано да си следват логичен сюжет, не да им се вдигне самочувствието и давай докато има рейтинг.

# 550
Който иска да НЕ знае какво се случва в книгата, да не чете скрития текст.
В  книгата
Скрит текст:
тя бяга в Истанбул, Миран я търси дълго, намира я като проследява приятелката, която й помага, отвлича я, затваря я в отделна къща, тя ражда преждевременно, детето едва оживява, но е момиченце. Гьонюл накрая се съгласява и му дава развод.

Разбира се във филма всичко може да е по друг начин. Относно порастването на дъщерята - по-вероятно е да не го дадат. Аз само илюстрирах кога Миран ще получи житейски урок за това, което причинява в момента на Реян и семейството й . Когато стане баща на дъщеря и дъщерята порасне, нали се сещате че фалшивия брак, изоставянето, отчаянието, смъртната заплаха ще са ден и нощ пред очите му. Не казвам, че такова ще се случи, но само мисълта на Миран какво би могло да стане може да го побърка.
Не случайно Насух каза /и е абсолютно вярно, за съжалене/ - бог наказва човек чрез децата му.
В този ред на мисли - Азизе и Насух си понасят наказанието за несправедливостите от младостта точно чрез децата си - Азизе губи и тримата си сина, т.е по пътя към "престола" сигурно е прегазила сестра си и Насух, може би и мъжа си. А сина на Насух преживя загубата на Реян, прострелването на Гюл. Но това не наказание за неговите грешки, а за това което е направил и прави дядото.

И нещо смешно от рускините - голяма дилема разискват в момента - как яде Насух с тези огромни надвиснали мустаци. Отговорът е - обръща филийката с маслото надолу ...
Другият сериозен проблем - как ще се целуват с Ханифе ? На това още няма отговор Simple Smile

# 551
И нещо смешно от рускините - голяма дилема разискват в момента - как яде Насух с тези огромни надвиснали мустаци. Отговорът е - обръща филийката с маслото надолу ...

Smile И като яде супа, фидето ще му се вплита в мустака Simple Smile

# 552
От рускините - цитат от книгата.
Миран говори на Азат:
«Я даже не хочу, чтобы её имя звучало из твоих уст. Рейян - моё предназначение, моя судьба. Я не делю её ни с кем, даже с её семьёй»
На български:
"Аз не искам дори името й да звучи от твоите уста. /Аз не искам дори името й да произнасяш/. Реян е моето предопределение, моята съдба. Аз не я деля с никого, даже със семейството й."

Такава любов е много вълнуваща в книгите и филмите и зверски трудна за понасяне в живота.

И един по-красив Акън:

# 553
# 554
Привет! Изгледах серията и сърдечно благодаря на преводачките за труда им!:hibiscus: Очаквах, че Гьонюл ще е тази, опитала се да удуши Рейян. Жалко, защото ми беше симпатична. Другата братовчедка, любимката на бабата, го раздава бойко, но да видим дали ще успее по някакъв начин да се противопостави на баба си. На думи всички са бойки и се възмущават от несправедливостта, но като опре до дела... И Рейян е бойка, но силата й стига само да вика. Е, поне случилото се не е смазало духа й. Миран ми иде на моменти да го ударя през екрана. Опитва се да опази Рейян, но довеждайки я в конака на баба си, я сведе до нивото на любовница. Това е истината за момента.
Азизе се опитва да опази любимата си внучка, но си мисля, че новата прислужница ще разбере за произхода й и ще я издаде.
     В тази серия ми беше жал най-много за Зехра. Остави дъщеря си в дома на мъжа, опетнил честта й, само за да е жива. Как се живее в дом, в който се опитват да убият дъщеря ти. Добре, че Хазар предприе стъпки за преместване в Истанбул. От разказа на Хазар разбрах, че не той е убил сина и снахата на Азизе. Опитал се е да избяга с омъжена жена, но са ги настигнали. Баща му го е спасил. Кой е убил сина на Азизе и снаха й не е ясно. Може да са хората на Насух, а може и те да са убили само сина й, а снахата да са я убили нейните хора. Ясно, че е излъгала Миран в частта за убийството на майка му и първопричината. Не знам кое е по-тежко за едно дете - да знае,че майка му е била отвлечена и убита или че е била убита, защото се е опитала да избяга с друг мъж. На практика майка му го е изоставила. Поне в очите на Азизе така стоят нещата според мен.

Общи условия

Активация на акаунт