Кралски работи и клюки - април 2019

• 134 000
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 1 110
Доколкото става ясно е близка само с майката, с бащата и преди това отношенията им са били противоречиви. Иначе черните роднини също май не са й особено близки, но никъде не видях да я наричат с грозни епитети или да я плюят като братчето и сестричката.
Някой спомена среда - хуманитарните каузи, на които се посвещава и благотворителността са възпитани в нея именно от майката, доколкото знам.

# 1 111
Напротив. ДНК не важи пред среда.
Да израсне Уили в Столипиново и да видим ДНК ли ще даде превес или средата Wink
Всичко е важно в този живот, а и Мегън не е израсла до Майка Тереза....нито до кралицата.

# 1 112
  • Чужбина
Нали за това я е писала жената, за парички Joy

Всички пишат книги за парички! Малко хора раздават книжките си безплатно.

# 1 113
Те и жълтите парцали пишат измишльотини  за парички, но не всеки ги чете и им вярва, камо ли пък да ги купува.
Та и с нещото, наречено книга на въпросната сестра. Не бих го пипнала, да го чета пък съвсем.
Но щом ви влече....

# 1 114
Тук не споря, макар подбудите на някои пишещи да са далеч по-благородни.
Пп: единствената книга, която са ми дарявали беше едно книжле за Петър Дънов, което се разпространяваше безплатно, но това е съвсем друга история.
Пп2: коментарът ми беше насочен към по-горния пост

# 1 115
Иначе черните роднини също май не са й особено близки,

Е как ще я наричат, нали е съпруга на принц
Всъщност е израснала в черен квартал, само дето тати е плащал за частно училище. Училището е близо до снимачната площадка и явно той я е вземал ( според американската преса, тя е прекарвала доста време там). После отива отночо в частно средно училище и живее с баща си. Живее с него до 17 годишна възраст. През това време започва да работи парт тайм- сервитьорка, бас бой и помага в център за бездомници ( все неща , които всички американчета вършат).
Социалните дейности на майка и са започнали около 25 годишнината на Меган (която по това време е била вече омъжена)

# 1 116
Абе цялата Мегън е такъв фалш и преструвки, че хич не ми трябва да чета писанията на роднините и. То от километри си личи. Голямата феминистка, дето си взе принц с хуманитарните каузи да надписва бананчета. Айде, моля ви се. Как изобщо английския народ ги търпи такива навлеци не знам.

# 1 117
  • Countryside
Ами търпи ги, все пак нещо правят, благородни каузи, патрони на нещо си, популяризират нещо си. А и не са на чиста държавна хранилка, ако изобщо са. Имат си имоти, наследства, земи и т.н. Въпросът би следвало да е, ние как търпим положението в милата ни родина и за чий?

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 09:11 от Сиренце

# 1 118
Къде ни е "кралското" бебе питам аз ... Сега да не го задържат докато премине хаоса в Париж Sad  то това дете ще проходи , преди да се е родило официално ...

# 1 119
Къде ни е "кралското" бебе питам аз ... Сега да не го задържат докато премине хаоса в Париж Sad  то това дете ще проходи , преди да се е родило официално ...

Много, много грозно изказване от човек, жена, вероятно и майка!

# 1 120
Цъ... аз съм човек , който не вярва  в бременността на Меган Маркел Simple Smile thats all . не го приемай вътрешно.

# 1 121
https://i.dailymail.co.uk/1s/2019/04/15/22/12316126-6925415-imag … 1555363200788.jpg Неразпознаваема, изглежда доста е изграл скалпела.

# 1 122
  • София
Много ми е хубава тук.

# 1 123
И какво стана сега с раждането - обявиха, че няма да го обявят. Close Smile

# 1 124
  • Бургас
Максима

София

Общи условия

Активация на акаунт