Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 887
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 2 055
Сигурна бях
Само трябваше да го намеря:

His fall SLIGHTLY DELAYED THE APPEARANCE...

Ама трябва да разграчим тука .. и понеже днес не се намери за кво да се обвини дукесата, хей на..
Съчинения по картинки, чак волна програма.

Първоначално на балкона са само тези, които стават свидетели на падането.

Към тях се присъединяват по-късно и останалите, и вече са в пълен състав, барабар с децата на Кейт и Уилям, както и Кралицата

На видеото много ясно се вижда, че когато човекът вече е паднал има хора на балкона.

# 2 056
  • София
Сигурна бях
Само трябваше да го намеря:

His fall SLIGHTLY DELAYED THE APPEARANCE...

Ама трябва да разграчим тука .. и понеже днес не се намери за кво да се обвини дукесата, хей на..
Съчинения по картинки, чак волна програма.

Първоначално на балкона са само тези, които стават свидетели на падането.

Към тях се присъединяват по-късно и останалите, и вече са в пълен състав, барабар с децата на Кейт и Уилям, както и Кралицата

На видеото много ясно се вижда, че когато човекът вече е паднал има хора на балкона.

И вие разбрахте, че другата снимка пък с Кейт и Мегън е точно от сикундата, когато е паднал възрастния човек? И как моля го разбрахте?

# 2 057
Само не разбрах по какво се позна, че снимката е направена точно в момента на падането и че Мегън се смее, и то точно на падналия човечец?
Може и да се повтарям, но някои от потребителките толкова усърдно плюят по Мегън, че имам усещането, че им е влязла в рода и сега ще им вземе от наследствените имоти.
EvaKrusteva, всеки има право да пише каквото си иска и както си иска, но както тези потребителки имат правото да изкажат мнението си, така и аз имам правото да изкажа моето.
А то е, че няколко потребителки, по мое мнение, преминават границите на добрия тон. Създават се безумни измислици по картинка.Има критика, и критика.
Ако тези коментари бяха по адрес на Кейт или която и да е друга особа, щях да реагирам по същия начин.
Не съм сигурна, но едната от потребителките каза, че учи социология. На моменти имам чувството, че си прави експеримент с темата. "Пускам бомбата и сега да видим как ще реагират останалите. ".

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 16:43 от mar4ela

# 2 058
И вие разбрахте, че другата снимка пък с Кейт и Мегън е точно от сикундата, когато е паднал възрастния човек? И как моля го разбрахте?

Съдя по физиономиите на Кейт и Хари - изглеждат стреснати и хич не им е до смях. Защо ли и двамата са реагирали по този начин в един и същи момент?!

# 2 059
  • София
Съдя по физиономиите на Кейт и Хари - изглеждат стреснати и хич не им е до смях. Защо ли и двамата са реагирали по този начин в един и същи момент?!
Ами да речем, че при близо едночасов парад е имало и други моменти - не мислите ли?

# 2 060
[

Не го разбрахме - всяка друга снимка би свършила същата работа. Кейт и Хари  са ужасени, Меган се хили.

# 2 061
Ами да речем, че при близо едночасов парад е имало и други моменти - не мислите ли?

Какъвто и да е моментът от снимката имаме две стреснати и угрижени физиономии и една, хилеща се под мустак. Но да приемем, че "повредата" е в Кейт и Хари... Whistling

# 2 062
# 2 063
  • София
Ми явно трябва някой да се нагърби със задачата, да изгледа цялата церемония в HD формат, да види/чуе точно в момента в който човекът пада, какво правят Кейт, Хари и Мегън. Има снимки, на който Камила гледа леко тревожно и сочи нещо, пък Кейт се смее...да приемем ли, че се смее на падналия човек? Ей така за спорта, просто Simple Smile

Светли празници!

# 2 064
Е какъв проблем да има? То ако има проблем отдавна да са го извадили. Явно още не му е дошъл терминът.
Много време трае тази бременност,  имам чувстовото, че години. Вече разяснихме причината за тази илюзия (поддържането на корима от момента на зачатие Joy )

# 2 065
  • Sydney
Края на Април-началото на Май, има време... изиграха странно картите, защото от начало на Март, да не кажа Февруари само се говори как ще роди Ени минът нау... Нз какво целят... уж прайвъси

Ще видим Simple Smile

# 2 066
  • Бургас
Края на Април-началото на Май, има време... изиграха странно картите, защото от начало на Март, да не кажа Февруари само се говори как ще теб да Ени минът нау... Нз какво целят... уж прайвъси

Ще видим Simple Smile

Едно поне стана ясно...че не е била бременна на обявяването на годежа и на сватбата им Simple Smile

На следващата кралска булка кой ще плати разходите по сватбата? Имаме ли инфо?

# 2 067
  • Sydney
Коя е следващата?

# 2 068
https://www.royalfamilythere.club/lady-gabriella-windsor-is-gett … ding-anniversary/
Габриела Уиндзор, жени се ден преди първата годишнина на Х и М

# 2 069
Ми явно трябва някой да се нагърби със задачата, да изгледа цялата церемония в HD формат, да види/чуе точно в момента в който човекът пада, какво правят Кейт, Хари и Мегън. Има снимки, на който Камила гледа леко тревожно и сочи нещо, пък Кейт се смее...да приемем ли, че се смее на падналия човек? Ей така за спорта, просто Simple Smile

Светли празници!

Дай да я видим тази угрижена и стресната Камила, така по твоя преразказ нищо не мога да приема.

А Камила може да сочи Уилям, Чарлз и брата на Чарлз, които участват май в парада. Те и затова по-късно се присъединяват на балкона.

Общи условия

Активация на акаунт