Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 806
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 2 145
Тоалета е добре, ама е за висока и слаба жена. Не отива на Южени.

# 2 146
Да, каишките определено скъсяват оптически краката

# 2 147
  • Sydney
Ако тези обувки бяха високи е съвсем друго...

# 2 148
Абе, ужасна е отвсякъде... Толкова пък да не умееш да подбереш

# 2 149
  • София
Не е за нея този тоалет. И роклята не и е с подходяща дължина, и обувките и седят, като мекици под едрите крака.
Тя си е широкичка, но все си мисля, че ако си избере нещо семпло и подходящо за фигурата, ще е добре.
И двете все носят някакви волани, ръкави, натруфени дрехи.

# 2 150
Има нещо такова май. Но пък отдалеч си личи, че това са маркови, скъпи дрехи. И може би ако беше подбрала нещо по-семпло и непретенциозно, та дори и евтино да е, би й стояло по-добре

# 2 151
Здравейте, клюкарки.

Аз рядичко чета във форума и ще ме извините, ако това вече е обсъждано, но в моите среди в Англия се обсъжда в момент афера на Принц Уилиам с тази госпожа:https://hollywoodlife.com/feature/who-is-rose-hanbury/

# 2 152
  • Чужбина
Да да, знаеме за клюките за аферата.

Аз изобщо не изключвам да има афера, но защо трябва да е точно с тази г-жа.

# 2 153
Здравейте, клюкарки.

Аз рядичко чета във форума и ще ме извините, ако това вече е обсъждано, но в моите среди в Англия се обсъжда в момент афера на Принц Уилиам с тази госпожа:https://hollywoodlife.com/feature/who-is-rose-hanbury/

Някои коментари са много зле. 😑
Не вярвам да има изневяра и то точно с тази жена. Ако видя реална снимка на Уилям с друга ще се съглася, но в момента слухът си е само слух. Бях чела, че и Кейт уж се изнесла, ама явно и това е лъжа.

# 2 154
  • Sydney
Той Уили в НЗ се скрил, Кейт с брат му, пък се и изнесла - латино сериал Joy

Тва журналистите наистина се чудят как да изкарат някой паунд/долар/евро на гърба на хората...

Хари на Лондон Маратон от днес:

https://www.instagram.com/p/BwzJsUzBD9w/?utm_source=ig_share_she … hid=11709h6v9ymk9

# 2 155
Аз пък смятам, че тази Роуз е точно тип за Уилям, но ме съмнява той да си позволи нещо такова. Първо, защото е твърде възпитан и в роля за бъдещ крал, второ, защото покрай подобни истории на родителите му се съсипа детството му. Кейт не е коя да е, трудно ще се намърда някоя друга между нея и мъжът и.

# 2 156
  • Чужбина
Ако Уилям има афера, той ще го направи така, че никой да не разбере. Или поне пресата няма да разбере. Тия неща могат да се правят интелигентно. Абсурд да е с комшийката. Прекалено рисковано е.

# 2 157
Интересно ми е за аферата на Чарлс и Камила кога се разбра - дали преди развода беше публ тайна или след като Даяна разкри всичко на медиите, не помня

# 2 158
  • Бургас
Категорично не вярвам в тая афера!

# 2 159
  • София
И аз не смятам, че има истина зад тези статии. Може да са си гостували от учтивост(нали някаква съседка била), да са се засекли някъде...
Не мисля, че Уилям би имал афера(дори много тайна и скрита) в момента, с положението си, с трите деца. Ако някога се разведат, предполагам, че ще е заради неразбирателства между самите тях и дълго време ще демонстрират, че са сами и няма трети, забъркан в разпадналите се отношения.

Общи условия

Активация на акаунт