Кралски работи и клюки - април 2019

• 134 115
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 855
Тя Мегън, ако отиде да ражда в болница сякаш ще е в обща зала с още поне пет други като нея, ще чака доктора да застъпи на смяна и да й дойде реда да я изражда. Много обезпокоена ще бъде в болница като въпросната Линдо, горката Simple Smile
Айде не я мислете, каквото и да пишат официалните и не толкова медии на острова и по света, каквото има да става, ще стане. Като му дойде реда, където решат там ще ни го покажат.
Мен ако питате на 38 години, първо раждане на златно яйце - поне 20 дни по-рано ще съм се настанила в болницата.
Ама не ме питате, вече ми мина времето за раждане, а когато ми беше - снесох едно обикновено пуйче яйце и сега си чувам/отглеждам/ голяяяяяяям пуяк ... Simple Smile

# 856
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
2%.До тук бяхме със страшно многото жени.

# 857
Според мен няма да покажат детето, за да могат да продадат първите фотоси на Vanity Fair.
По повод осветяването на Лондонското око, при трите раждания на Кейт също е светело, както и кулата на British Telecom.

2%.До тук бяхме със страшно многото жени.

Интересно е и колко от тези след това биват карани по спешност в болницата. Наскоро четох такава история и то с българка точно в Англия.

# 858
За мен е пълна дивотия, в 21 век, да раждаш вкъщи. Как им се рискува, не знам! Ако ще и 10 лекаря да са на място, нямаш ли техниката, за какво са ми?! 
Никога не бих рискувала живота на детето ми, (вайната му на моя) за да се правя на различна и дзен.

# 859
И в същото време се борят за лично пространство, но само на думи. Те самите знаят много добре, че с това си действие интересът ще скочи поне 5 пъти, а ако беше всичко нормално като при другите, щеше да е просто раждане на кралска особа.

С това съм съгласна. Всяка промяна в протокола, бил той писан или неписан, буди въпроса "Защо, защо, ЗАЩО?!" Не може да се отрече, че дава още повече храна на всякакви любители на теории на конспирацията. Роди като краслка особа щом си такава, покажи се за пет минути на стълбите и после кеф ти спокойствие, кеф ти лично пространство. Сега обаче ще ги коментират.
Снимки абсолютно не мисля, че ще продават на списания.

# 860
София и Карл Филип

https://people.com/royals/meghan-markle-prince-harry-royal-baby- … rth-plan-details/
Все пак ще има снимки, но няколко дни след раждането. Няма да се показва както Кейт.
Някъде из ИГ попаднах, че Мегън няма да има майчинство, а директно се връща да работи.

# 861
Дори в този statement никъде не пише да ражда в къщи..

Чарлз и Камила с нова снимка по повод годишнината им:
https://www.instagram.com/p/BwCuer9gHBV/?utm_source=ig_share_she … hid=1w6ms6dhgpo8t

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 16:31 от second

# 862
бая фотошоп е играл и по двамата много лошо направен щом се вижда с просто око.

# 863
София е много симпатичничка. Само да не бяха тези зъби...

# 864
  • Чужбина

Била за всичко естествено, натурално, органично, а в същото време си противоречи с тоалети за по 10к
По противоречива личност в кралските среди от нея няма .
Според мен, Мегън изобщо не е в кралските среди.

# 865
София ми харесва като излъчване, ама тая рокля е много бабешка.

# 866
Аз вече не знам какво може и не може да се пише, малко като ученичка се чувствам, та и гледам да не пиша много.
А защо пък да показва бебето Мегън веднага? То така не е интересно - друго си е един месец да се чуди народа кога ще го види, пък после да показва. Когато някой иска да прави всичко на обратно това е ясен знак, че иска да е интересен. Аз нямам зор да виждам бебето, ама искам да се роди вече, че ми омръзна тая велика бременност. А мъжа и - той никога за нищо не е ставал, та не виждам някаква разлика и сега.

# 867
# 868
  • На топло
Хари искал да запази раждането на детето в тайна...😳
Това семейство вярно само подклажда клюките и другите грозни слухове.
Не е нужно да показват детето ако не искат, но най-естественото нещо е с кратък текст да съобщят за раждането, в самият ден, а не след 3 месеца.
Абе Хари винаги е бил много глупав и лабилен....

# 869
  • Някъде там
Много ми е симпатична София.Разделените зъбки са ми чаровни.
Роклята не ми харесва,някак простовата ми е.
Мароканската принцеса Лала Садна (сестрата на краля) на посещение в Париж.
Много стилен тоалет.

Общи условия

Активация на акаунт