Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 934
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 1 920
И къде точно е проблема? Трябва ли да копират действията на другата двойка?

# 1 921
  • Бургас
Може пък да не искат да оставят бебето само. Много родители го правят.

# 1 922
Посещението е отложено за след година. Дали ще пътуват с или без детето предстои да видим.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 17:34 от G&B

# 1 923
Е, по един банан с подпис поне заслужавате, да му се невиди. Joy

# 1 924
Хайде да се ражда бебето, да го видим, да му чуем името, че да се кротнем.

# 1 925
Как да се кротнем.... че то тогава започва цирк номер две. Номер едно беше коремът.

# 1 926
# 1 927
  • Някъде там
Аз сутринта го написах.Говори се няколко поста за друг и хоп Меган пристига...
Определено и на човек харесващ Меган ще му дойде в повече информацията сипеща се тук.
Много се радвам че ще има посещения с бебето така ще гледаме освен на Меган тоалетите и на бебето.😁
Бих се радвала на всяко известно бебе и майка която се показват.
Благодаря ви че все пак успяхте да вместите клюките за Люксембург за мъничко в темата.Определено лично на мен ми бяха много по-интересни от дъФканите хиляди пъти за Меган.

# 1 928
  • До сърцето...

Кое не си знаела за албанците? Коментирахме ги миналата година, той даже накакъв наследствен бей (или нещо такова) май беше.

# 1 929
Добре, защо не напишете на 1-ва страница на темата, че коментиране на негативни новини за Меган не се позволяват.
Позволяват се естествено, но в един момент идват в повече. Аз лично не я харесвам като излъчване, но не я виждам и като сила, която може да навреди на монархията. Прави си издънки от време на време и толкоз.

# 1 930
Аз също не я харесвам, но прекалявяте с плюенето. Темата стана нечетяема откак Тино взе да пише. На няколко пъти бях на косъм да се отпиша, ама ей на, мазохист съм явно

# 1 931
  • Чужбина
Добре, защо не напишете на 1-ва страница на темата, че коментиране на негативни новини за Меган не се позволяват.
Позволяват се естествено, но в един момент идват в повече. Аз лично не я харесвам като излъчване, но не я виждам и като сила, която може да навреди на монархията. Прави си издънки от време на време и толкоз.
Абсурд да навреди на монархията. Няма кой да й позволи на направи подобно нещо.

# 1 932
  • Bristol
Това е утопия 😂

Моята кратка клюкарска версия:
Скрит текст:
След толкова време чакане Уейти Кейти най сетне се жени за бъдещ крал. Ражда му две дечица. Всичко върви по план, но скучно... И ето го рижавият палав брат, всява разнообразие в скучното ежедневие. Заиграват се, ноооо кралицата не спи! Бързо им подрязва крилата. Наема актриса, която да замае главата Хари, a Кейт има поръчка за трето дете. Всичко е под контрол, докато един ден Уйлям не разбира за тази заигравка. Та сега той е сърдит на брат си и ревниво не дава на Кейт да комуникира с него, особено на публични изяви. А Хари се влюбва в наетата актриса, което изненадва баба, но пък тъкмо актрисата ще го държи из късо, да не се излага 😁
Да обърна внимание, разказът не е по действителен случай, но обяснява много от клюкарските писания 😂 🤣

# 1 933
  • Някъде там
Някой да знае какво се случва с
Лала  Салма?Да сподели моля,преди да се е появила възмутена Тино с информация че за Рейчъл са пратили специална  линейка.     

# 1 934
Лала Салма нали се появи? Тук ли го мернах или в новини разни?

Общи условия

Активация на акаунт