Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 943
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 1 935
Ако искате и на арменския поп се оплачете, действията ми са напълно в правилата на форума, не нарушавам нищо и не обиждам никого.
Давиз, фейк новината ти не става. Линейката не е за нея. https://www.instagram.com/p/Bwt9ohUAlY7/

# 1 936
Лала Салма нали се появи? Тук ли го мернах или в новини разни?
Тук, тук

# 1 937
  • Някъде там
Лала Салма нали се появи? Тук ли го мернах или в новини разни?
Не съм следила последно какво се случва и за това попитах.Къде се е появила?
Тино 😂😂😂😁 единствената новина която ме интересува и която бих споделила за Меган е ако в личния им Инстаграм и в общия роялски се съобщи че Меган е родила.
Всевъзможните новинки от "достоверни източници" са си твой патент. Просто ни идват в повече на някои от потребителите тук и понеже лично аз знам че няма да се спреш с прекаленото бълване на новини го обръщам на смях.😀

# 1 938
На мен Тино ми е забавна. Ясно, че не симпатизира на Мегън, но не плюе по тези, които го правят, а си пише нейната версия. Обратното сме го виждали.

Летисия изглежда чудесно.

# 1 939
https://en.yabiladi.com/articles/details/77091/princess-lalla-sa … visits-oulad.html
На 15.04. Лала Салма посещава онкологична болница. Последната й изява преди тази е през Декември 2017. Излизането й "на светло" е породено от сериозни спекулации особено след посещенията на Фелипе и Летисия и Съсексови в Мароко.

# 1 940
  • Чужбина
Тино споделя линкове към статии, основно в Dailymail.

Вие какво точно четете, за да се информирате за кралското семейство?

# 1 941
На мен Тино ми е забавна. Ясно, че не симпатизира на Мегън, но не плюе по тези, които го правят, а си пише нейната версия. Обратното сме го виждали.

Летисия изглежда чудесно.
Виждаме го, определено! Някои не могат да приемат, че не всеки е на тяхното мнение и затова прибягват до лични нападки и обиди и смешни опити за ирония. И днес също!

# 1 942
  • На топло
Ако някой си мисли, че може да контролира какво да се пише в темата и по колко да се пише за дадена персона....ми няма да стане.
Всеки има различни интереси и отговаря на това което иска.
Нямам време да следя многобройните  монархии, крале и интригите им 😆 (освен англичаните ✌).
На другите гледам тоалети, бижута....и до там.
Признавам, че японците също са много различни и екзотични.

# 1 943
Принцеса Лала Салма, която изчезна след слуховете за развод с краля на Мароко, се е появила за първи път на официално събитие

има и тук малко инфо, за който му е интересно
Давиз, заповявай. Simple Smile

# 1 944
  • Чужбина
Да, аз предлагам да продължаваме да си пишем, за каквото си искаме. Тези, които се дразнят от постовете на Мегън, да ги прескачат.

В крайна сметка, тук се коментират новините, които излизат за кралските семейства.

# 1 945
  • Някъде там
Благодаря за инфото.
Единствената поява явно е умишлена с цел замазване на очи.Дано не е последната.Харесвам Лала,има излъчване и чар.Напомня ми малко на Даяна.

# 1 946
Благодаря за инфото.
Единствената поява явно е умишлена с цел замазване на очи.Дано не е последната.Харесвам Лала,има излъчване и чар.Напомня ми малко на Даяна.
Дъщеря й (12г) на корицата на най-известното женско списание в Мароко:
https://www.moroccoworldnews.com/2018/11/258539/moroccos-princes … a-magazine-cover/

# 1 947
Скрит текст:
Nature Sparkles Като ги гледам на тези снимки ми се струва че Хари нарочно си държи ръката там
за да не я хване случайно Кейт  за ръката..по навик от последната година..Joy

# 1 948
И за daviz отново. Принцът на Мароко ще стане на 16г. на 8-ми май.  Интересна снимка с баща му.

# 1 949
Много ми харесват тук:

Общи условия

Активация на акаунт