Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 823
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 2 100
Ха ха, да, хич не иска да носи и грим и високи токчета и да помаха Simple Smile
Вярваме ти, Мм.

# 2 101
  • София
Ау, един приятел каза...колко сладко.

# 2 102
Е, то с клюките винаги е така. Изключително рядко тук се обсъжда 100% потвърдена информация от двореца.

# 2 103
  • Някъде там
Ау, един приятел каза...колко сладко.
Да и имам приятелите...😂😂😂😂

# 2 104
Мислите ли, че имат истински приятели? Такъв/ива, на които да каже например, Хари хърка, или Х ми каза, че съм дебела, или ми се озъби, скарахме се. Или Хари да сподели на някой, че М не се реши всяка сутрин, или Уилям да каже, че К е пропуспала да си измие очите.

Някак много самотно ми изглежда мястото им на Мегън и на Кейт, Хари и на Уили.

# 2 105
  • Чужбина
Не разбрах, защо приемате тази статия за ММ негативно.

# 2 106

Хубав и усмихнат ден на всички,бъдете позитивни Nature Zap
Скрит текст:
Мъж който дава на жена си крила
никога няма да носи рога..
Hug Flowers Rose

Flowers Bouquet

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 10:36 от EvaKrusteva

# 2 107
  • София
Христос Воскресе!
Пожелавам на всички мир, здраве и благоденствие!
Дано четем в тази тема само хубави новини и позитивни мисли.

# 2 108
Наистина воскресе!
Как негативно - както всичко свързано с Мегнън, така и това ме забавлява много. То и източника е такъв - да се чете с половин око. Нооо, аз пък си признавам, че ми се искаше да изглеждам, като Кейт след раждането, че с първото бях доста страшна. Да дойдат след два часа фризьорите, гримьорите, да ме напудрят и парфюмират и да съм истинска жена отново, не намирисваща на вкисната коластра и рошава. На хубавото не отказвам, пък нека ме съжаляват, че съм на токчета пред родилното.

# 2 109
Во истина воскресе.
Аз след раждането си като съм гледала Кейт си мислех че не искам да съм на нейното място?24 часа след това само лежах и спях и кърмих бебето и нямах сили за нищо и ако трябваше са ставам да се обличам да махам и да се усмихвам на целия свят по скоро бих им теглила една .

# 2 110
Во истина воскресе.
Аз след раждането си като съм гледала Кейт си мислех че не искам да съм на нейното място?24 часа след това само лежах и спях и кърмих бебето и нямах сили за нищо и ако трябваше са ставам да се обличам да махам и да се усмихвам на целия свят по скоро бих им теглила една .

Честито Воскресение Христово и от мен!
А иначе, когато имаш цяла армия помагачи не трябва да правиш буквално нищо - те те обличат, гримират, фризират и то професионално; единственото, което се иска от теб е да излезеш за няколко секунди и да помахаш, ако се чувстваш достатъчно добре. Но при положение, че за теб по време на раждането, а и преди това са се грижели цяла армия лекари, кой от кой по-добър, намираш се в луксозна обстановка, където изпълняват всяко твое желание, вероятността да си добре расте доста. За мен единственото неприятно, е че трябва да споделиш толкова личен момент с всички останали.

# 2 111
  • Някъде там
Не разбрах, защо приемате тази статия за ММ негативно.
Кой я приема негативно?
На мен ми е забавно как всяка статия завършва с това че е чута от приятел.Всички журналисти са им приятели на известните,не само на Меган.
Определено Кейт си е за съжаление,на мен също ми беше мъчно да я гледам така.Не мисля че Меган ще си го причини.След време да,но определено първите дни ще си са за тях.

# 2 112
Не мен не ми е мъчно за Кейт. Всеки път грее след раждането. Радвам и се и пожелавам и на Меган леко раждане и бързо възстановяване след това. 😀😀

# 2 113
  • София
Абдикацията на японския император - традиции и ритуали

Според тази статия интронизацията на новия японски император Нарухито ще се проведе на 22. октомври. 2019 год. в присъствието и на официални чуждестранни делегации.

# 2 114
По принцип кралския протокол изобщо не задължава да се излиза пред болницата часове след раждане, хеле пък с високи токчета. Това беше просто нещо подзето от Даяна и след нея всички се юрнаха да го правят, макар, че не са длъжни. Но дори и тя никога не е носила високи токчета при появяването, а и дрехите й бяха широки тип нощница. Сегашните кралски родилки сами си избират да носят високите токчета и всичко останало може би да за изглеждат добре, и то при положение, че никой не може нищо да им каже, ако просто решат да покажат няколко бебешки снимки няколко дни след раждането, което е напълно в реда на нещата

Общи условия

Активация на акаунт