Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 806
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 2 130
Да не я сварят по чехли .

# 2 131
  • Чужбина
Аз мисля, че много добре са направили, че са забранили дроновете над котиджа.

# 2 132
Според мен  ММ е  адски суетна жена, актриса, която с помощта на грим може да постигне младолик вид и да поприкрие петна и леки бръчици които тя има. Да не говорим за изправянето на косата на което тя много държи прикачените мигли които тя винаги има  и  изобщо да  изглежда по беличка  .
Никога няма да си причини излизане и снимки пред когото и да е   ако не е сигурна в уауу ефекта . При нея  е да  живее макиажа, защото без холивудския грим ще изглежда доста различно   . Иначе много и се иска да шашне простолюдието което я е обкичило с венеца на мадона едва ли не   .Обича прожекторите .

Не съм съгласна много с това. Даже е точно обратното. Например сватбеният ѝ ден. Тя почти нямаше грим, беше незабележим такъв, личаха си абсолютно всички лунички и неравности на кожата, нито един дефект на практика не беше прикрит. Поне аз ги забелязвах с просто око всичките. Като цяло беше заложила на максимално естествена визия. Ако беше чак толкова суетна и държеше на уау визия нямаше да избере този натурален вид, в който ѝ личаха всичките недостатъци, а щеше щедро да се е наплескала с едно кило гримове и нито една луничка нямаше да се вижда. Смятам, че по принцип гримовете ѝ са по-скоро пестеливи.

Кейт едно време имаше ужасен начин на гримиране. Надявах се поне на сватбата си да го избегне и да я направят професионалисти. Уви! Беше се гримирала сама и пак беше наплескала очите в черно, особено долният клепач! Е, с годините я отучиха, за радост. Laughing

# 2 133
В статия прочетох, че уж днес бил терминът на Мегън... колко е вярно не е ясно...
https://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/royals/book … 50e1f18f331bbe5d0

А Кейт и Даяна са го направили като уважение към народа. Не е протокол. Протокът е, че трябва да има хора от Бъкингам, които да удостоверят раждането официално... бях чела статия за раждането на принцес Маргарет, която е родена в Шотландия и кралския човек, който е трябвало да удостовери това, е седял там две седмици, докато се роди...

Според мен Даяна го направи, защото по принцип си беше оригинална и индивидуалист, за което я и обичаха хората. При другите вече ми бие на суетност, наълно излишно е. Надявам се Меган да не го напраи и тя, нама абсолютно никаква нужда от това - няколко официални снимки на бебето са всичко, което е прието в такива случаи

# 2 134
Според мен Даяна го направи, защото по принцип си беше оригинална и индивидуалист, за което я и обичаха хората. При другите вече ми бие на суетност, наълно излишно е. Надявам се Меган да не го напраи и тя, нама абсолютно никаква нужда от това - няколко официални снимки на бебето са всичко, което е прието в такива случаи

За Кейт не мисля, че е излишно.

За Меган наистина се съгласявам с думите ти, че ако го направи ще е само и единствено от суетност.

# 2 135
  • Бургас
Според мен, Ани говореше за Сара и Софи, а не за Мегън

# 2 136
Мегън  е майсторка, обиграна , знае как  да  постигне натурален вид  .  Не случайно си смята  за висш пилотаж  да постигнеш естествен вид  . Точно на сватбата си  не е била без грим  никога не е без мигли подчертава луничките си   които които я доближават повече  до бащините и корени  и  белия цвят и отива, да не говорим че тя знае професионално  как  да се гримира  че да изглежда  естествена .  Всъщност аз не съм против грима ,  харесвам когато някой умее да  подчертае хубавите си черти.  Дразня се  от мантрата която Мегините почитателки повтарят че била етествена , нищо естествено няма в  нея  .

# 2 137
  • Бургас
Отивам да търся друга клюка, че взехме да въртим една и съща плоча

# 2 138
Mегън и Хари са приготвили подарък за сватбата на Идрис Елба на стойност £7000, макар че вероятно няма да присъстват.
https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/meghan-markle-prince … stunning-14890558

# 2 139
  • Sydney
Тъкмо я похвалих вчера Южени, че се е пооправила и хоп:

https://www.instagram.com/p/Bww8K5NAyR5/?utm_source=ig_share_she … hid=18upcds62m5e3

# 2 140
  • Бургас
Не е чак толкова зле. За среща с приятели става

# 2 141
Ненавиждам обувки с такива каишки... И това яке с тази рокля, не ми се връзват изобщо:confused:

# 2 142
  • Sydney
Обувките са ниски, това е основния проблем там...

Роклята първо е с дълъг ръкав, който се подава изпод светло сиво кожено яко?!? Ефирна рокля, която на нейната структура подчертава недостатъците, още повече с този волан в долната част...

# 2 143
Хм, идеята може да е добра, но изпълнението...не знам. Роклята е ефирна, но май твърде широка и с воланите ми стои леко размъкната, а якето, което по принцип би стояло добре на ефирна роклв е една идея по-широко и длъжко. Ако беше по-обрано можеше да подобри визията, но пък този волан на роклята...ами не.
Редактирам се: сега видях, че якето е кожено, според мен дънково би било по-подходящо тук

# 2 144
  • Чужбина
Обувки с такива каишки стоят добре само на много дълъг източен крак ... и роклята не трябва да е с такава дължина за тези каишки на глезените.

Общи условия

Активация на акаунт