Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 2

• 33 468
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Мисля, че са модерни - виждала съм много известни личности с подобни очила с дебели рамки.

# 151
Хубавец,а какво води с него Grinning Grinning Grinning
Понякога ме е яд.

Какво ѝ е 🤔 освен, че е hr-ка?
Ти по-хубава ли си 🤔

# 152
На мен Билалов ми харесва как е облечен, и очилата му харесвам. Едните са Рей Бан, другите са Прада, тях май ги носи повече, а пък и му отиват повече и вървят на всякакъв тоалет. Ако му направят за всеки ден различни очила, то ще има да гледаме реклами на оптиката през цялото време😀

# 153
За мен Билалов е облечен в повечето случаи като през 80те... Ужасни вратовръзки !!

# 154
На мен пък ми харесват, както и саката и ризите. Забелязва се, че са доста ексцентрични, но тъкмо са по-интересни, а и напоследък му стават, не като в началото Simple Smile

# 155
На мен Билалов ми харесва как е облечен, и очилата му харесвам. Едните са Рей Бан, другите са Прада, тях май ги носи повече, а пък и му отиват повече и вървят на всякакъв тоалет. Ако му направят за всеки ден различни очила, то ще има да гледаме реклами на оптиката през цялото време😀
според мен го състаряват, пък и Прада да са.

# 156
Голяма тъпотия - от къде ги измисли тези котки... Всеки, който е чел за Тесла знае, че той е харесвал гълъби и си е имал една конкретна любима гълъбица...

# 157
  • Русе
Случайно някой да се е затруднил с отговорите до осмия въпрос? Подариха на госпожата (университетска преподавателка!) 1000 лева дотук. И сега пита публиката без дори да се опита да познае за коя държава е типично името Ернст Телман! Наистина няма равнопоставеност в трудността на въпросите.
Тъпа участничка, без елементарна обща култура. Доволна съм, че се провали поради излишно самочувствие. Иначе като нищо можеше да си тръгне с 2000 лева незаслужени.

# 158
„Чий са последните думи“???
WTF...

# 159
  • София-Младост
Петя Дубарова

# 160
Много ясно, че е Петя Дубарова

„ЧиЙ са последните думи“!

# 161
СтуденЧитита са на ход Grinning

# 162
  • DE
Не е чувал Забранения град  Shocked
Вчера един познат не знаеше какво е Нотр Дам, а когато ние им разказвахме за Париж жената на този същият не знаеше какво е Лувъра #Crazy ooooh! Tired

# 163
Билалов как подсказваааааааааааа,хахахаха.

# 164
Тая гУспожа ще се пръсне от надуване. И тя ще опука жокерите и ще си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт