Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 2

• 33 467
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Последната участничка имам чувството, че вече съм я гледала някъде, но се се сещам къде. Струва ми се много позната...

# 136
  • Пловдив
Мисля, че геран и герен имат различен произход и са различни думи. Възможно е по-късно да са се смесили в езика ни, но и аз ги знам като отделни.

В пловдивския МУ българите учат на български, чужденците - на английски. Аз познавам само една преподавателка, моя приятелка, чийто английски е много добър, за другите преподаватели не знам, но едва ли без достатъчно добро владeeне ще ги оставят да преподават.
А за английския е малко на принципа за достатъчно и необходимо - английският очевидно не е достатъчно условие, за да бъдеш добре подготвен съвременен лекар, но е до известна степен (т.е. за някои неща - изброените по-горе) необходимо. Все пак не бих правила широкообхватни изводи от едното незнаене как е на английски скут.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 12:04 от Магдена

# 137
Горкия човечец как се припоти Wink

# 138
Хубавец,а какво води с него Grinning Grinning Grinning
Понякога ме е яд.
Сега очаквам и гаджето на Никола от НК да прилича на стар пинчер.
В нета не намерих нищо за сър Алекс и бг град,тоя въпрос да не беше измислица?

# 139
Нивото на съвременното образование е отчайващо. Много добре е отразено и в предаването.

# 140
  • София
Хубавец,а какво води с него Grinning Grinning Grinning
Понякога ме е яд.
Сега очаквам и гаджето на Никола от НК да прилича на стар пинчер.
В нета не намерих нищо за сър Алекс и бг град,тоя въпрос да не беше измислица?

Е, как ще е измислица. Истина си е и е известен факт, но трябва да си фен, за да си го чувал. А този дори не знаеше за Абърдийн, където Алекс има мисля две титли в Шотландия + КНК, което е нечувано извън оста Селтик/Рейнджърс. Точно с Марек Дупница играят. Билалов го измъкна сам от този въпрос, защото човек бе решил да маркира един измежду София и Благоевград. Поне правилно се сети, че няма как да е София, защото е твърде лесно.

# 141
  • Русе
И този IT-специалист е глупак. Сети се, че има тренировъчен център на Белмекен, но не си обяснява ( не се е опитвал!) защо именно там се подготвят спортисти. А и като е от Пловдив да не знае какво е "ашуре" при положение, че там живеят много арменци и този десерт се предлага в тамошните сладкарници. Впрочем, отдавна не съм ходила в Пловдив, може вече и да го няма.
И новини не слуша, не е чул коментарите за последните избори в Турция.
"Интересен въпрос" е обичайният коментар, когато участниците не знаят отговора. Какво му е интересното на въпроса за Ердоган?
Ха, и въпросът за Вапцаров е интересен!

# 142
  • Русе
И този IT-специалист е глупак. Сети се, че има тренировъчен център на Белмекен, но не си обяснява ( не се е опитвал!) защо именно там се подготвят спортисти. А и като е от Пловдив да не знае какво е "ашуре" при положение, че там живеят много арменци и този десерт се предлага в тамошните сладкарници. Впрочем, отдавна не съм ходила в Пловдив, може вече и да го няма.
И новини не слуша, не е чул коментарите за последните избори в Турция.
"Интересен въпрос" е обичайният коментар, когато участниците не знаят отговора. Какво му е интересното на въпроса за Ердоган?
Ха, и въпросът за Вапцаров е интересен!

# 143
Много ми харесва последния! Перфектни не могат да са Stuck Out Tongue Winking Eye

# 144
  • на село
IT- то е зле, което говори  доста за сегашното  образование,  географията куца ( въпросът за Белмекен), литературата също ( Вапцаров), за Марек -Дупница , да благодари на Билалов. За Ердоган- модерен е, не гледа тв. и новини.

# 145
 Grinning
-"Ти помниш ли морето и машините..."
- Не!

# 146
О. Но това момче IT ли било... Аз слушах между другото и останах с впечатление, че само по бригади ходел.

# 147
На външен вид симпатичен, но според мен е леко тъп. Напомня ми за Катерина.

# 148
И стигна до втора сигурна сума, а видимо интелигентни хора с добра обща култура остават с 500 лева.
Вчера си припомних няколко момчета, които стигнаха 10-15 хиляди. Отново имаха пропуски на по-лесните въпроси, но разсъжденията им бяха интересни и приятни за слушане. А не - интересен въпрос "Къде е Белмекен?"

# 149
Не ми допадат очилата на водещия. Няма  ли стилисти в това предаване, всяка вечер ли е с тези очила Sad

Общи условия

Активация на акаунт