Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 2

• 33 448
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Не знам с какъв капацитет е тази жена, но не знам как си е мислела, че ще може да изкара пари за една екскурзия до Япония. Толкова лесни въпроси и зададоха...

# 121
Този сайт не ми се отваря - иска регистрация. В линка, който дадох има примери от български произведения - и двете думи могат да се използват за кладенец.

И не е чувала за Нойшванщайн...

# 122
  • Стара Загора
ОХ !!! Добре, че има функция "MUTE".
И това същество стигна до 10 въпрос ?????

# 123
Нещо има проблем с линка, от Уикиречник е:

Само за информация Blush

# 124
Сега трябва да се "вдъхнови" и да се сети, че думичката шван значи лебед. Подобно на английското суон (е, поне се изписва подобно).

# 125
Назад съм (на боговете) обаче тази се скъса да се обяснява на елементарните  въпроси беееее....страшна досада

# 126
  • София
На колко години е това глупаво същество?

# 127
Достойно участие ли...!? То такава излагация. Особено като и наблегна какво е писала в формата за участие като се записвала  относно езиците, които владее.

# 128
  • София
И то няколко пъти ѝ го каза

# 129
Оф, как ме изнерви тази! Нищо не знае, само клати главата... Билалов защо толкова й се слагаше и подсказваше? Поне хубава да беше, да го разбера!
Ама прибра 2 хилки Frowning1
Каква е по професия? Изпуснах началото.
Ааа, поредната знаеща чужди езици Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
Нойшванщайн ми е любимият мистериозен замък,а около него в гората живеят вещици,според легендите.
Знам,че Лудвиг се е самоубил в близкото езеро,а в деня на погребението огромна мълния удря мястото веднага след пристигането на ковчега – последната енигма около съществуването на мечтателя, взел тежкото решение да си отиде от света, който така и не успява да го разбере…

# 131
По една телевизия имаше филм за смъртта на Лудвиг - намерили са го мъртъв заедно с доктора му (психиатър - бил е хоспитализиран насила). Не се знае кой кого е убил и изобщо какво е станало...

Сърбите какви готини думи имат! Simple Smile Трябваше да се сетим, че КОШарка идва от КОШ, обаче е много заблуждаващо на пръв поглед.

# 132
# 133
  • Русе
Пфф - геран и герен е едно и също, просто има две значения - ето речник: https://rbe.chitanka.info/?q=%D0%93%D0%95%D0%A0%D0%95%D0%9D
Поредният неправилно зададен въпрос.

Не знаех, че в chitanka има речник на българския език, благодаря за информацията. Все пак, в книжното издание на БАН има две думи с различно значение и различен произход: "геран" (кладенец) е от гръцки, "герен" (ливада) е от турски.

# 134
  • Русе

Ааа, поредната знаеща чужди езици Stuck Out Tongue Winking Eye

Поредната, която си мисли, че знае езици.

Общи условия

Активация на акаунт