Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 416
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 500
Аз работя в Изипей и стикирите се дават безплатно.Тази която е спорила с вас и кажете да си прочете инструкцийте.Поставиха ни таргети за продажба на билете и затова явно така казват.

# 1 501
Да се включа и аз по темата с играта на чая Fuzetea Simple Smile Моля представителката да ми каже дали всички магазини от веригата Фантастико в София участват в играта?

Здравейте,

Комплекти сме изпратили до:

Както и до обектите "Фантастико" в Кюстендил и Елин Пелин. В обекта до хотел "Вега" също  има.

За жалост има вероятност в някои от обектите, поради големия интерес, да са изчерпани скреч картите.

# 1 502
Игра за тенис маниаци https://lavazza.tennispromo.bg/

# 1 503
  • Сф
връщам се от Фантастико Надежда 3, никакъв проблем с чая и картата.Спечелих слушалки.Регистрирах кода току- що- и съм с четец!Чак не мога да повярвам!Благодаря, че споделихте!На НЛ взех стикери от щанда им.Бяхме 2 ма- обяснявам на момичето, че имаме 3профила вкъщи- не дава.Купих си билети за 10 лв , спечелих 2 и ми даде и 3ти стикер.Иначе там на касите и на изи пея нямаха стикери  но това е сигурно, защото имат щанд НЛ там.Раздаваха и по едно пакетче храна  за котки от Феликс. Върза ми отвсякъде, освен от НЛ, но те напоследък са скръндзи Simple Smile
Успех с чая на повечето от нас желая или уикенд бъг !  Animal Smile Cat

# 1 504
# 1 505
Напоследък нямам никакво време да ви чета и вече има изписани толкова много страници... Не видях да е коментирано, но може да е полезно и интересно за някой- днес ми пристигна четката от Орбит

# 1 506
  • Варна
Във Варна,в Май Маркет,ще има ли стреч карти,или е само за Фантастико.

# 1 507
Във Варна,в Май Маркет,ще има ли стреч карти,или е само за Фантастико.
Предполагам , че ако са им останали карти и слушалки - ще дават.

# 1 508
В Изипей дават стикери на НЛ срещу покупка. Отидох да питам за стикери, касиерката ми каза, че се дават срещу покупка. Казах й, че в НЛ пише, че са безплатни. Безплатни били, ама срещу покупка.Rolling Eyes Такова мрънкане му удари тази касиерка, обясняваше се дори на жената след мен как можело да искам безплатни стикери без покупка. Пък покупката съм си я направила поне 5 - 6 пъти този месец, нямах намерение пак да се набутвам. Дори не съм спорила с нея, нито съм се карала. Златни са тия стикери!

Супер са нелюбезни служителките от Изипей, особено на техните каси. Днес една ми крещя като че ли аз съм й виновна, че е на работа.

# 1 509
Пусни една жалба на сайта им. Веднъж пусках жалба заради една груба касиерка до Ивкони, получих в отговор мейл със входящ номер на жалба и уж че ще има някакво наказание за жената. Дори и нищо да не са направили съм доволна от себе си, че нещо съм направила по въпроса, защото взе да ми писва от такова отношение.

# 1 510
Ще помоля някой да ми прати чайче с код моля ви Simple Smile

# 1 511
Най-добре пишете на лични на представителката, че стана банално с тези чайчета.

# 1 512
  • Велико Търново
И аз пия чай в огромни количества, дори прекалявам с него вечерно време откакто спрях да си пийвам вино, но нали съм от дълбоката провинция няма как да имам награда.... Доста дискриминираща игра, да кажа и аз! Не исках конкретна награда, камо ли четец ( не чета от такива уреди) но някак ми ставаше тъпо като чета постоянно как се печелят неща, насила се пият чайове и т.н., а за реалните потребители извън големите градове няма дори възможност за участие.
Поне да си помрънкам публично, ясно ми е че няма да се променят нещата.

# 1 513
Пусни една жалба на сайта им. Веднъж пусках жалба заради една груба касиерка до Ивкони, получих в отговор мейл със входящ номер на жалба и уж че ще има някакво наказание за жената. Дори и нищо да не са направили съм доволна от себе си, че нещо съм направила по въпроса, защото взе да ми писва от такова отношение.

Пуснах...ще видим колко ще вземат мерки

# 1 514
Тъй като току-що прочетох, че към темата се е присъединил представител на Fuzetea,
с най-добри чувства искам да кажа, че България не е само София,
че в другите градове на милата ни татковина, купувайки /в случая чай/ и ние си плащаме,
не ни го подаряват. Нашите пари са си пари.
Вие търсите продажби, а направихте така,
потребителите ви да се почувстват, че ги делите по категории.

Общи условия

Активация на акаунт