Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 470
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Перник
Честито на всички с награди от чая. Аз също много харесвам наградите и с най-голямо удоволствие бих се включила в играта но... в нашият град просто нямаше как.

# 1 486
  • Сливен
Честито на спечелилите.В нашия град нямаше,но една от колежките ми носеше от Стара Загора и познайте ,колко съм карък -със 7 чифта слушалки съм.Иначе си го е пием -студения чай,харесва ни като цяло.
Дали от Калиакра някой получи от съботно-неделните блендери?

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 15:30 от МиленаД

# 1 487
  • Вестерос
Играта на Fuzetea във Фантастико е до 30.04 изрично поитах моничето, което ми звъня за стола, каза че така се били разбрали от Кока кола с веригата.
Добре де на картончетата си пише до 18ти, това че са се разбрали да е до 30ти дава ли гаранция, че въобще има останали награди. Който иска да се пробва, но моето лично мнение е, че няма смисъл вече

Здравейте,

Промоцията във верига магазини "Фантастико" е до 30 април. На изпратените рекламни материали към тези обекти трябва  да фигурира промо период 01.04 - 30.04 включително. СМС-и могат да се изпращат до 30.04. От следващия ден (1 май) софтуера няма да бъде активен Simple Smile

Има предвидени награди за всички дни до края на рекламната кампания.

Ако касиерите искат да вземат скреч картите ви, снимайте ги заедно с касовата бележка - ако сте сред печелившите няма проблем, ще приемем вашето участие и със снимана скреч карта. 

Ако имате каквито и да е въпроси, съм на разположение. Simple Smile

Поздрави,
Дари

Супер, но в другите градове нямаме Фантастико Sad

# 1 488
KralicaNaKralstvo,това го пробвах още в началото,но не става. Ако не е на зарядно,не работят. ММ каза,че са дефектни. 😔

# 1 489
В Изипей дават стикери на НЛ срещу покупка. Отидох да питам за стикери, касиерката ми каза, че се дават срещу покупка. Казах й, че в НЛ пише, че са безплатни. Безплатни били, ама срещу покупка.Rolling Eyes Такова мрънкане му удари тази касиерка, обясняваше се дори на жената след мен как можело да искам безплатни стикери без покупка. Пък покупката съм си я направила поне 5 - 6 пъти този месец, нямах намерение пак да се набутвам. Дори не съм спорила с нея, нито съм се карала. Златни са тия стикери!

# 1 490
Това със златните стикери не е от НЛ, а от търговците. В нашата лафка стояха отвън и всеки можеше да си вземе, колкото иска.

# 1 491
При нас дават само по един на човек.

# 1 492
В Русе от Лафка си взех стикери. Отпред сложили по един да се вижда, дават отвътре по един на клиент. Като започна да ми обяснява, че само един мога да регистрирам... То правилата ги знам по-добре от нея.

# 1 493
На мен не ми правиха никакви забележки за етикетите пуснах лото спорт за 0,50 ст и ми каза продавачката да си взема стикирче взехси 4

# 1 494
  • София
Хубаво е да казват, че на човек може само по веднъж, че каквито има алчни и неразбрали... Така и така ще регистрират само 1 и другите или ще хвърлят, или някак си трябва да направят правдоподобна резервация.

# 1 495
  • у нас
Аз днес в Бургас питах на 3 места, но никъде не бяха чували за стикерите за НЛ.

# 1 496
И НА ММ не дали стикерибез покупка. Казали му, че трябва да си купи първо билетче.

# 1 497
  • София
Да се включа и аз по темата с играта на чая Fuzetea Simple Smile Моля представителката да ми каже дали всички магазини от веригата Фантастико в София участват в играта?

# 1 498
  • Сливен
Днес като попитах за стикерите на НЛ( На Лафка),много любезно жената ми подаде да си взема.Дори от нея разбрах,че мога само 1 код да регистрирам,а тя ми казва:-"Ако искаш си вземи 2". И аз какво да правя-като ми предлагат,вземам. Grinning

# 1 499
В Изипей дават стикери на НЛ срещу покупка. Отидох да питам за стикери, касиерката ми каза, че се дават срещу покупка. Казах й, че в НЛ пише, че са безплатни. Безплатни били, ама срещу покупка.Rolling Eyes Такова мрънкане му удари тази касиерка, обясняваше се дори на жената след мен как можело да искам безплатни стикери без покупка. Пък покупката съм си я направила поне 5 - 6 пъти този месец, нямах намерение пак да се набутвам. Дори не съм спорила с нея, нито съм се карала. Златни са тия стикери!

Националната лотария е публикувала за играта със стикерите следната информация: "От 19 април може да вземeте своите стикери напълно безплатно от щандовете и партньорската ни мрежа. Получаването им не е обвързано с покупка."

Пълният текст може да се прочете оттук:

https://7777.bg/news/detail/?r=129698

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 19:46 от Bonbon01

Общи условия

Активация на акаунт