Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 491
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Велико Търново
Голяма измишльотина е според мен тази игра с бабите.... Чудя се кой е измислил това и кой е одобрил подобен проект.

# 1 456
Тази сутрин на щанд на НЛ във Фантастико(ОК) видях,че момичето даваше стикер на един чичо и подробно му обясняваше...

# 1 457
Те нали и преди имаха игра със снимки с баби. Нова Бразилия е кафето на бабите, може и шефката да е някоя баба. Smile

# 1 458
Играта на Fuzetea във Фантастико е до 30.04 изрично поитах моничето, което ми звъня за стола, каза че така се били разбрали от Кока кола с веригата.
Добре де на картончетата си пише до 18ти, това че са се разбрали да е до 30ти дава ли гаранция, че въобще има останали награди. Който иска да се пробва, но моето лично мнение е, че няма смисъл вече

Здравейте,

Промоцията във верига магазини "Фантастико" е до 30 април. На изпратените рекламни материали към тези обекти трябва  да фигурира промо период 01.04 - 30.04 включително. СМС-и могат да се изпращат до 30.04. От следващия ден (1 май) софтуера няма да бъде активен Simple Smile

Има предвидени награди за всички дни до края на рекламната кампания.

Ако касиерите искат да вземат скреч картите ви, снимайте ги заедно с касовата бележка - ако сте сред печелившите няма проблем, ще приемем вашето участие и със снимана скреч карта. 

Ако имате каквито и да е въпроси, съм на разположение. Simple Smile

Поздрави,
Дари

# 1 459
  • Сф
Е, браво! До 30 ти 04 във Фантастико.
Вече и аз се навих да си взема от чая и без това през ден съм във Фантастико.Две по 1,5 нали така?От какъвто и да е вкус? И на момента тегля карта, а ако не ми я дадат да си я взема, я шотвам и регистрирам кода със смс + пазя касовата бележка.Правилно ли прочетох и разбрах правилата? Joy

# 1 460
  • София
Хм, ще помисля дали да не се пробвам още веднъж.
Дойде фотоапаратът от Милка (от последната седмица е). И моят е без хартия.

# 1 461
  • София
На мен ми дойдоха слушалките от третата - куриерът звънна, когато беше пред входа и искаше да слеза, защото е зона и не можел да паркира.
Фотоапаратът от втората още го няма.

# 1 462
Вече и аз се навих да си взема от чая и без това през ден съм във Фантастико.Две по 1,5 нали така?От какъвто и да е вкус? И на момента тегля карта, а ако не ми я дадат да си я взема, я шотвам и регистрирам кода със смс + пазя касовата бележка.Правилно ли прочетох и разбрах правилата? Joy

Привет,

Да, за да не се занимавате излишно с касиери и управители, няма проблем и чрез снимка Simple Smile. Участват всички вкусове, които са в опаковка 1.5 л Fuzetea.

И нещо важно, което бих искала да споделя относно наградите: участниците, които са спечелили от 17 април до 22 април включително и сме успели да се свържем с тях - ще изпратим наградите на 23 април. Печелившите след 22 април ще получат наградите си след празниците (около 7-8 май).

# 1 463
  • Русе
За първи път виждам организатор да пише в темата..Моите най- искрени поздравления!! Наистина играта тръгна трудно, нямаше я във всички градове /но пък си е право на организатора да реши къде да я прави..за което много съжалявам, че в Русе я нямаше Simple Smile/...Но отново поздравления на организатора, който си направи труда да отговори и то в тема като нашата Simple Smile

# 1 464
  • София
Играта на Fuzetea  е с едни от най-хубавите награди поне за мен. Нямах късмет и не спечелих голяма награда, но се надявам и други организатори да вземат идея за награди. Например в Спаркса ще е страхотно да пуснат игра с такива награди - четци и кресла. Освен тези награди другите, чието теглене чакам с нетърпение е на Нивеа за велосипедите.

# 1 465

Привет,

Да, за да не се занимавате излишно с касиери и управители, няма проблем и чрез снимка Simple Smile. Участват всички вкусове, които са в опаковка 1.5 л Fuzetea.

И нещо важно, което бих искала да споделя относно наградите: участниците, които са спечелили от 17 април до 22 април включително и сме успели да се свържем с тях - ще изпратим наградите на 23 април. Печелившите след 22 април ще получат наградите си след празниците (около 7-8 май).

Ако Вие сте това мило момиче, което звъни на спечелилите, мойте адмирации - да играта тръгна трудно, но се вижда, че  имате желание до края да е максимално безпроблемно. Пожелавам ви бъдещите ви игри, от начало до край да са безпроблемни, с голям интерес към тях.
ПП много ми харесаха наградите ви.

# 1 466
Аз пък няма да ги поздравя, защото изобщо не си направиха труда да ми отговорят в Месенджър, където са отговаряли на запитванията. Можеше просто от елементарно възпитание да ми отговорят, че в моя град такава промоция няма и няма да има. И тук трябва да поздравя тези от Топаз Мел, които винаги ми отговарят на запитванията бързо и правят справка за моя град, казват ми кои магазини участват в тяхната промоция.

# 1 467

Silveti - аз ги поздравявам, защото първия ден от играта "загрях" телефоните, обясних им, че ни ми дават слушалките, защото искат картата, а тя спечели четец - техен представител се свърза с магазина, за разрешаване на проблема, след това ми звъняха на мен - общо 4-5 разговора се проведоха с мен /за магазина не знам колко/ - и си получих и слушалките и четеца. Да имаха неразбурии и не стартираха едновременно в градовете, които те самите бяха обявили, но се надявам /и им пожелавам/ за следващата им игра, да са по-подготвени.

# 1 468
Аз ще я поздравя и ще помоля-направете игра с такива хубави награди,но с касов бон или измислете начин,да можем да се вкючим и ние в малките населени места. Дискриминирани сме,което не е честно. 😃 Иначе е хубаво,че се включват с инфо и се интересуват. Браво! 🌺 Но и аз искам четец и стол,мрън! 😂

# 1 469
Има ли получени ваучери от Толк онлайн панела вече? Бяха ми писали да очаквам до 15-то число..

Общи условия

Активация на акаунт