Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 480
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 470
Аз пък няма да ги поздравя, защото изобщо не си направиха труда да ми отговорят в Месенджър, където са отговаряли на запитванията. Можеше просто от елементарно възпитание да ми отговорят, че в моя град такава промоция няма и няма да има. И тук трябва да поздравя тези от Топаз Мел, които винаги ми отговарят на запитванията бързо и правят справка за моя град, казват ми кои магазини участват в тяхната промоция.

Привет,

За нас е важна обратната ви връзка Simple Smile Ще предам на вашия коментар към хората, които администрират страницата. 

# 1 471
Сега получих играта на Куинс,спечелена от 5 седмица.

# 1 472
Аз ще я поздравя и ще помоля-направете игра с такива хубави награди,но с касов бон или измислете начин,да можем да се вкючим и ние в малките населени места. Дискриминирани сме,което не е честно. 😃 Иначе е хубаво,че се включват с инфо и се интересуват. Браво! 🌺 Но и аз искам четец и стол,мрън! 😂

Благодаря за коментарите, ако ние сме следващите организатори на следващата рекламна кампания на бранда, ще ги вземем впредвид. Simple Smile

В тази кампания имахме за цел да Ви улесним, като регистрацията я направихме само чрез безплатен СМС и веднага да разбирате дали печелите, за да не чакате допълнително. За жалост тя беше планирана само за някои вериги, тъй като освен участие за големи награди, има и моментни награди. Ако е само с касова бележка от всеки обект на територията на нашата страна, то няма как да има и участие за момента награда Sad

Много се радвам, че наградите ви харесват!

# 1 473
Аз получих слушалки от Милка от 3 седмица, а от втора още ги няма.
Явно не е до вида на наградата, защото апаратът го получих отдавна.

Поздравления за организаторите на Фюз. Надявам се следващия път и Бургас да бъде определен като що годе голям град. 🤣 Иначе веднага ми отговориха във фейсбук, че няма участващи обекти тук.

Има ли обявени местата, на които ще се дават стикерите от НЛ? Предполагам, че няма да е само Лафка?

# 1 474
И на мен ми харесаха наградите на Фюзтий - особено четеца Simple Smile

# 1 475
Има ли получени ваучери от Толк онлайн панела вече? Бяха ми писали да очаквам до 15-то число..

На мен ми писаха, че нямат ваучери в момента, преподписвали някакви договори и не знаели кога ще имат. Ако искам да ми върнат точките в профила и да поръчам нещо друго.

На FuzeTea и аз съм им обидена - играта им е само в 3-4 града, до сега всички игри на Кока-Кола мисля са били на национално ниво, тази е само за избраните. Веригите не бяха изброени в правилата, пише че участващите магазини ще имат информационни табели, можеше по-рано да се каже за това с веригите.

# 1 476
  • София
И от мен поздравления за включването на представител на играта на Fuzztea. Надявам се, че критиките се приемат градивно!
Една идея за комбинация на моментни и други награди е, талончето да е от два дяла, с перфорация някаква. Ако печели моментна награда - касиерката откъсва частта, която ѝ трябва, за да си отчете наградата, а другият дял остава с клиента, да си го регистрира допълнително. 

# 1 477
  • София
Сега се връщам от Фантастико. На касите раздаваха пакетче от 30 гр. Хрупис с мед и горчица.
 Минах през щанда на НЛ имаше сложени стикери, който иска да си взима не са обвързани с покупка.

# 1 478
Аз се чувствам дискриминирана. И на мен ми се играеше за четец, че ми писнаха колонки и слушалки. Обаче няма, за нас много здраве. Можеше да има кодове под капачките, които да се регистрират, така е най-честно. Аз лично избягвам да се включвам вече в игри със скреч карти, защото както се разбра, касиерките ги делят на печеливши и непечеливши (не говоря конкретно за играта на чая).

# 1 479
  • Под Слънцето
Хей, Дари, благодаря ти че се включи в темата след като те насочих. За нас - като потребители и за вас - като организатори е важно да се осъществява комуникация между страните. Пожелавам още по-добре организирани игри с повече награди, за да има за всички. 👍

Сетвам снимка, за да ми се радвате или завиждате- кой както си избере 🎡

# 1 480
Мацки,нещо с тези слушалки на Туборг не е наред. До като са включени на зарядно е ок,чува се супер,обачее махам от кабела и изключват. Ни вопъл,ни стон! 😳🙄 Странна работа,нямам идея какво да ги правя.
Топси,браво! Аз съм от радостните. ☺🤗  Да си го ползваш със здраве!

# 1 481
Мацки,нещо с тези слушалки на Туборг не е наред. До като са включени на зарядно е ок,чува се супер,обачее махам от кабела и изключват. Ни вопъл,ни стон! 😳🙄 Странна работа,нямам идея какво да ги правя.
Топси,браво! Аз съм от радостните. ☺🤗  Да си го ползваш със здраве!

Задръж малко копчето за включване. С това ми свършват идеите 🙄

# 1 482
  • София
TopsyG, избирам да ти се радвам! Kissing Heart  Да си го ползваш със здраве!
Идеята с кодове под капачките е добра, но пак е въпрос на разпространение в магазинната мрежа на промоционалния продук и то навреме. Вчера, например, в била имаше шиколади милка от играта с куфарите от миналата година. Докато течеше играта нямаше промоционални шоколади или бяха ограничени видове, сега имаше всякакви, след дъжд - качулка... Не е лесно а се организира игра, още повече при толкова критична потребителска аудитория Simple Smile

# 1 483
  Щом организаторите четат да се включа и аз. Аз спрях да купвам чая, защото се почуствах ощетена или по-точно защото при нас в малкия град игра на Fuzztea нямаше. Иначе редовно купувахме поне по 2-3 чая седмично, в нас много безалкохолно се пие. В началото търсих по магазините карти, продавачките вдигаха рамене докато в един момент разбрах, че няма да намеря. Не, че с моите 5 лв оборот на седмица ще им се вдигне печалбата, но ме изгубиха като клиент с това разделение.

# 1 484
  • София
При покупка (няма значение стойността) на Лего Сити в Хиполенд, теглиш скреч карта и има различни награди описани са в правилата.
https://www.hippoland.net/news/obshti-usloviya-i-pravila-za-prov … 9&utm_source=Всички+данни&utm_campaign=24f9c754c4-EMAIL_CAMPAIGN_2019_04_19_09_36&utm_medium=email&utm_term=0_b70dad603e-24f9c754c4-142353793&mc_cid=24f9c754c4&mc_eid=90a1f9b02f

Общи условия

Активация на акаунт