Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 410
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Варна
Аз пък съм затрила печелившия касов бон за Милка и не ми дадоха слушалките. Мрън! Нищо, ще си чакам по- голяма награда от някъде. Люлеещ се стол не е лоша идея. Не зная на Фюз тий такива ли бяха, но браво за наградите. Честито на всички спечелили.

# 1 591
Аз не ги купувам. Децата не ги харесват. Мотах се тази вечер в Метро и видях играта.
Ако някой е открил как се печели от колелото моля да ме светне. Може и на лични, че току виж и аз вляза в нечия клавиатура Joy
Поне 4 пъти съм играла на това колело и съм и с две карти и все опитай пак. Пред мен още хора вътряха и все така. И то само два сектора са опитай пак. Баси каръците дето сме.

# 1 592
В желанието да оплюят Топси,не разбраха,че е разпращала чай на хора,за да могат да участват. Честно,аз не бих го направила за непознати. Сега има вече потребители и така да се каже “познати никове”,за които бих,но някой си да ми пише на лс и аз да се юрна да купувам,да пращам... Не бих. Замислете се колко от вас биха? А тя го е направила,за да зарадва хората,пък ние дай да я нападаме. Писа,че някои не са искали чая и е при нея,да го даде някъде за хуманитарна помощ,ама това е нещо ужасно явно. 🙄 В какво се превръща темата? Някои хора явно не усещат шеговития й тон и начин на изразяване,но това не е повод да я оплювате. Тя,Лаленцето,Ма ко и още няколко дами тук могат да са ни за пример,а не за нападане,така че спрете се,моля!

# 1 593
  • София
Оо в Барни ще се включа, детето ги яде. Какви са настолните игри?

# 1 594
  • Бургас
На мен пък ми писна от завистливи лелки, които искат без да дават пари да печелят и то скъпи награди!  Щом си давам парите и печеля си е моя работа какво ще си направя наградата, ако искам за милиони ще я продам , ако искам в казана ще я хвърля... в общия, даже не за разделните отпадъци Simple Smile
И да не е спам: Нищо май не чакам, освен нови игри с покупка и хубави награди .

# 1 595
  • Под Слънцето
Ех, таз българска завист . Жено, дишай бе! И тоз живот ще свърши. Да не мислиш, че е лесно да седя по 24 часа и да принтирам на вълшебният принтер кб?
И не се опитвайте да ми разбивате готиното настроение, няма да се получи Wink

# 1 596
Здравейте, прерових темата назад и не видях някой да е спечелил кафемашина от Лаваца. Аз спечелих и ме има в списъка, но така и никой не ми се обади по мейл, телефон или куриер ☹
В понеделник аз ги потърсих и ме отрязаха- не можело аз да ги търся, телефона на организаторите бил само за входящи повиквания. Да съм чакала да да обадят и да си вдигам телефона. В правилата пише че или те или аз да ги търся - но не!
Някой има ли подобен случай ☹.
Веднъж да спечеля нещо и да не ми го дадат 😢

# 1 597
в тази връзка да попитам участващите в нивеа с колко бележки сте .аз имам 3бр ,
Моите май са 4. Бях забравила за играта. Мисля че на 8-ми май ще обявят печелившите.
И за куфарите в ДМ бях пуснала 2 бележки, а там забравих кога се теглят печеливши, та сега ще проверя.
/На 24-ти ще обявят печелившите/

# 1 598
Аля, ако не се обадят в срок, може да се оплачеш с електронна жалба на КЗП - те ще ги принудят да ти дадат наградата.

# 1 599
  • София
За последно се включвам с мнение по спора ни с Топси. В никакъв случай не е завист, това което изпитвам и дори не мога да се засегна от някои нападки. По скоро е непримиримост към менте играчи, с менте прийоми за печелене. Аз имам един имейл. Включвам се рядко в игри, при това съвсем коректно. Успокойте се, дерзайте честно и успех в игрите. Flowers Four Leaf Clover

# 1 600
Здравейте, прерових темата назад и не видях някой да е спечелил кафемашина от Лаваца. Аз спечелих и ме има в списъка, но така и никой не ми се обади по мейл, телефон или куриер ☹
В понеделник аз ги потърсих и ме отрязаха- не можело аз да ги търся, телефона на организаторите бил само за входящи повиквания. Да съм чакала да да обадят и да си вдигам телефона. В правилата пише че или те или аз да ги търся - но не!
Някой има ли подобен случай ☹.
Веднъж да спечеля нещо и да не ми го дадат 😢
Моят син също е с машина от Лаваца,но и на него не са се обаждали и няма имейл.Опитахме се да се свържем на посоченият телефон нестава.Ако при вас има някакво развитие моля да ми пишете!
Получих апарата от последното теглене на Милка,очаквам чопър от Калиакра и гривна от Бондюел!

# 1 601
Хора, защо трябва да има спорове?! Я си живейте живота, изпийте по едно кафе, може и нещо по силно, все пак днес е Цветница.
Живи и здрави да са всички празнуващи днес!
Щастие, късмет, берекет, и много любов, че да има да дават и на останалите Flowers Hibiscus

# 1 602
  • Пловдив
Чстит рожден ден Тоопси!
Бъди жива и здрава,винаги усмихната и нека всички твои мечти бъдат мои пожелания!
Весел празник!

# 1 603
  • Перник
Топси, ЧРД и от мен. Още повече награди ти желая от сърце.

Честит имен ден и на празнуващите днес!

Спорове винаги е имало, вярвам, че и за напред ще има. Точно в този не виждам /аз лично/ никакъв смисъл.

# 1 604
  • София
Е, ЧРД на TopsyG и от мен! Flowers Bouquet
 С пожелание за здраве, щастие, късмет и успехи във всички начинания!
Честит празник на празнуващите днес!

Общи условия

Активация на акаунт