Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 441
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 605
Топси, честит рожден ден Flowers Bouquet
Преди всичко ти пожелавам здраве,
на теб и любимите ти хора! Щастие и много късмет във всичко!

Честит празник на всички именници !

# 1 606
  • Под Слънцето
Хей, минавам да метна фиртуалну ина  торта . Който колкото голямо парче ще да си реже. Тортата е вълшебна и
не свършва Wink Хейтърите могат да си резнат по-големичко.Пак ще поръчаме в сладкарницата. Бармана да сипва  на всеки квото си заръча.  Пък аз изчезвам в гората да си заредя  батериите.

what qualifications do i need to be a forensic anthropologist

# 1 607
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Топси честит рожден ден!Много здраве,щстие и късмет във всичко!!!
За мен огромно парче торта GrinningМного обичам.

# 1 608
Честит рожден ден, Топси!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 10:43 от Pepich

# 1 609
  • Велико Търново
Честит рожден Ден, Топси!!! Да си здрава, щастлива и голяма късметлийка във всичко!!!!

# 1 610
Честит рожден ден!
Искам само да попитам за играта на Либрес има ли значение продуктите от кой обект трябва да се купят или може от всеки?

# 1 611
  • у нас
Честит рожден ден, Топси!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!
Здраве и цветни емоции!

# 1 612
  • при късмета
Топси, да си жива и здрава, много късмет!
Честито на именниците, да си носят името със здраве!

Довършваме ремонта и от петък не мога да изляза дори от вкъщи. Днес ще се измъкна за малко, че да се включа в играта на Фино. Чудо намерих в Аванти, но не беше промоционално.

# 1 613
  • Русе
Честит рожден ден,  Топси
Честит имен ден на мен и всички празнуващи!
Имам цял стек Пепси,  надявам се на подаръчета..Simple Smile

# 1 614
Спечелих кенче от Туборг, от кои магазини мога да си го взема? Аванти дали участва?

# 1 615
Топси,ЧРД! Да си жива и здрава и все така позитивна,усмихната,услужлива и над нещата. Аа и да събереш за Тойотката. 😍🌺🎂
Аз и детето сме именячки,та и ние черпим виртуално.
Честито и на другите празнуващи! 🌺
Сега ще търся за играта на Фино,че съм я изпуснала.
Чакам само тениска от Орео и нищо друго.

# 1 616
# 1 617
  • Велико Търново
Честит празник на всички днес! Да сте живи и здрави и много успехи, най- мечтаните награди да уцелите и то най- вече в живота 😊🤗
Снощи пробвах капачките- още първата беше Честито! Спечели слушалки 😊😏

# 1 618
Честит празник и от мен! Simple Smile
Какви са настолните игри на кексчетата - нещо известно (като например Катан), или игра на марката?

# 1 619
Пробвах се все пак във Fuze Tea. Спечелих слушалки. И естествено се започна една суматоха... Уцелих много любезно момиче на касата във Фантастико. И й казвам: "Нали знаете, че картончето трябва да остане в мен, защото участва и за други награди?" Тя се притесни, ходи да пита друга касиерка, казва ми: "Ох, ами сега как да си отчета слушалките?" Като видях как се чуди какво да прави и й предложих да застана отстрани и да регистрирам кода и ако не спечеля да й върня картончето. А тя беше много благодарна. Не спечелих нищо и го върнах.
Та, просто ми се отщя. Иначе сигурно щях да се пробвам още поне 2 пъти. Но какво да се прави, като няма организация се губят клиенти. Мислех, че поне в края на играта може да са оправили нещата, но уви. Иначе пробвах чая с лайка и манго. Не е чак толкова лош, колкото четох. Но пък не е и "Уау". Grinning
Топси, да си честита! Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 23:04 от Боби ;)

Общи условия

Активация на акаунт