Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 470
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 555
Не мога да разбера защо някои толкова много ги учудва, че се продават спечелените награди. Всеки е в правото си да разполага с тях както намери за добре - да продава, разменя или подарява. В Милка играх за слушалки, но спечелих фотоапарат. И тъй като имам вече 2 обикновени, които ми вършат работа, този смятам да продам или разменя, за хлебопекарна примерно Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 23:19 от mimoza@b

# 556
Тук става въпрос за съвсем друго нещо.....
Успех с размяната или продаването.

# 557
Последните месеци не ми върви по отношение на игрите и това си е.
Помолих приятел от София да купи чай.Отиде човека до Фантастико - спечелил
слушалки, взели му картата.А така исках стол.
Явно ще се печели нещо голямо Joy

# 558
  • sofia
В кое Фантастико е бил, аз взех от това на Оборище. Спечелих слушалки, поискаха ми картите, обясних каква е играта...момент да пита 😉 и си ми ги дадаха картите. Искайте си ги. Не може да ги взимат.

# 559
Последните месеци не ми върви по отношение на игрите и това си е.
Помолих приятел от София да купи чай.Отиде човека до Фантастико - спечелил
слушалки, взели му картата.А така исках стол.
Явно ще се печели нещо голямо Joy
Аз писах за подобен проблем в Плевен,там директно касиерката трие талончето,дава слушалките,а за регистрация не ти дава шанс.От Fuzetea ми отговориха,че ще направят проверка,но мен това изобщо не ме удовлетворява.Трябва да се научат на ред и да си разясняват промоциите на персонала,за да няма вечно проблеми,не разбрали и ощетени клиенти.Писах им във фейсбук за този проблем.

# 560
Подскоче, толкова бях разочарована, че забравих да попитам от кой точно магазин,
ще попитам, макар че вече няма значение.
Веси, къде им писа?

# 561
На тяхната страница във Фейсбук,отговаряха ми два дни ....Трудна комуникация и пак не ми отговориха на другия въпрос,който беше относно участващите обекти в моя град.

# 562
# 563
  • София
Фейсбук игра за кафе машина с капсули - https://www.facebook.com/rabotno.bg/photos/a.1156119754562077/12 … ype=3&theater

# 564
# 565
  • Бургас
Чакам с нетърпение да ми докарат фотоапаратите, за да си направя размяната. Изобщо не се шегувам. Купих, играх, спечелих... и всичко с ясната идея, че ще мога да имам това ,което не спечелих от друга игра.  Ако искате ме линчувайте, казвам си истината...
Туикс само с к.б ли е или имат кодове?

# 566
Чакам с нетърпение да ми докарат фотоапаратите, за да си направя размяната. Изобщо не се шегувам. Купих, играх, спечелих... и всичко с ясната идея, че ще мога да имам това ,което не спечелих от друга игра.  Ако искате ме линчувайте, казвам си истината...
Туикс само с к.б ли е или имат кодове?

Само с касови бележки.

И аз бих разменила фотоапарата за четец например. Преди няколко месеца си купих хубав апарат и този едва ли ще го използвам въобще. Не смятам, че има нещо нередно в тези действия. Все пак не правя бизнес със сто артикула.

# 567
  • Сандански
Играта на туйкс е и с кодове под опаковките! Simple Smile

# 568
Коментарите бяха насочени към тези, които го правят с точно определена цел.
Иначе е тъпо да искаш да спечелиш определена награда, а да ти се падне друга.
Слушалките на Милка са много симпатични, харесаха ми на снимките, но у дома не консумираме точно тези продукти, така че пас, колкото и да ми харесва нещо не бих купила само и само да участвам, ако толкова силно искам да притежавам даден продукт отивам и си го купувам, игрите са точно затова, да те разтоварват, да се забавляваш, даже мога да кажа, че дребните неща, които съм печелила са ме радвали повече от големите, но някои  като гореспоменатите т.нар. в темата "кланове" са го превърнали в битак и с манипулациите и безбройните касови бонове, които се регистрират от 20 телефона и 200 имейла отнемат шанса на честно участващите.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 23:26 от Ивекс

# 569
Почти всеки път като спечеля нещо скъпо и следват съвети от рода: "Продай го и си купи по - евтин". Ами не ща, директно заявявам, че заслужавам да имам скъпи неща. Точка! Досега нищо не съм продавала, каквото не харесвам подарявам. Иначе си признавам, че заради някоя игра купувам понякога нещо, което не се консумира, но не повече от 1 - 2 продукта. Просто защото ми се играе някъде, не защото ми е жизнено необходимо. Преди имаше много игри без покупка, сега вече се броят на пръсти.

Общи условия

Активация на акаунт